- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- а коя пее най-фалшиво?
http://www.data.bg/f.php?fid=15207202
Тука пее в дует с предимно класическият изпълнител Иво Гюров. Общо взето си личи от части мощността на гласа и, но акапелните и изпълнения доказват напълно таланта и.. само дето не знам къде има такива, а и тази музика не ме интересува че да ги търся.
Не ми хареса особено. Не мога да преценя дали има хубав глас. Но не харесвам този стил на пеене. Иначе гласът на мъжът горе долу ми хареса.Първоначално написано от machoka
11 tochka deaktiven profil.
Ей ами Румяна, на времето беше на една крачка да стане по известна и от Гергана Ивана и сички останали. Много по напред беше и по глас и по сичко. Жалко че се гътна, лека и пръст.
2т. системно
LUNA
Всъшност наи - фалшиво пее Гергана А Анелиа си пее много хубаво както и Камелиа мойете да ги чуете на турнето 2006 Също така и Преслава не пее много хубаво на живоА пък Софи Маринова как грачи божееее ужас
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Според мен най-фалшиво се изявява тази девийка Кати хаха... зле си е момичето, но нека да и ракопляскаме че да не се обиди =D> =D> =D>
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
За мен най-добре са Преслава и Ивана,а другите са много зле.
vsi4ki peqt fal6ivo![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Много са тези ,които не могат да пеят.И малко тези ,които могат да пеят.Някъде прочетох ,че Малина пеела...Боже ако я чуе и види някой наживо,ще умре!!!Тя е като плашило без грим и за ухото е смърт(не само че миека по селски начин,да не се обиди някой,който живее в провинцията и говори така,но тя просто е...ама пее се едно я колят).Гергана съм сигурна ,че не може да пее,Мара-Отварачката,Кати,Камелия... ато пусна планета и се смачквам да се хиля защотот те казват("певиците") "Откакто се занимавам професионално с пеене..." Божеееееее!Те се имат за професионални певици...Трагедия...
mi mariq i tatqna super mn me draznqt kak peqt.a emiliq na jivo pee nqkvo mn smotyno!a pyk gerito naistina pee hubavo kvo vikate 4e pee fali6ovo???pyk taq aneliq vyv vsqka edna pesen q ozvu4avav sys typite si aaaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeeee deto po4va da kre6ti se edno q iznasilvat !!!! pyk baba vi malina e super drazne6ta koza.ama mariq po drazne6ta ot neq prosto neznam pee kato nqkoi mangalka deto si sydira gyrloto da pee na nqkfa svatba sre6to 10 lv.nai hubavo oba4e pee desislava i na jivo sym q 4uvala kak pee tq e best.
Haa zabravih da dobavq i Kati ne tq osven 4e pee fal6ivo to neinoto dori i peene ne moje da se nare4e!Първоначално написано от Анонимко
Преди съм ги слушала тия чалгарки,ама сега...не!Най-фалшиво според мен пее Гергана.Преди харесвах Вероника иначе ся...никоя не ме кефи![]()
Първоначално написано от psycho_girl
![]()
Само баба Ивана МОЖЕ да пее.
mi spored mene pove4e ot polovinata peqt falshivo....moga da priznaq samo Raina,Aneliq,Ivana i Preslava.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Абе АНЕЛИЯ е номер 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!другите не ме интересуват, само заради Анелия слушам поп фолк..... има много фалшиви има и изключения..
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Еми оплювате или не, чалга-концертите събират може би най-много капитал от всякакви други (сравнете турнето на Прима Пайнер, което се проведе в незнам-си-колко града в България, като само в Бургас, на което съм свидетел, стана ебати и блъсканицата, пък представям си в по-големите градове... с, да кажем, концертите в Каварна)
Аз лично се кефя на чалга, както и на много стилове още. Смятам, че Гергана пее най-добре (к'ото искате казвайтеФалшиво ОПРЕДЕЛЕНО са Софи Маринова, Сашка Васева и каквито се сетите. Анелия има супер селски глас, Ивана - без коментар...
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Малина може ли да пееПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
...мисля,че не
![]()
absolutno sym syglasna s teb macko !gergana pee nai hubavo si4ki po4nali gergana 4e gergana .ne pee tq fal6ivo a taq ivana samo si dere gyrloto.kat ne ste q 4uvali na jivo nqma da q pluite gerito.pyk i az se poznavam s neq ot mn godini bili sme syu4eni4ka i sega sme dobro priqtelki i moga da vi kaja 4e pee naistina hubavo!Първоначално написано от impress
Да, но концертъ в Каварна, на който ще ходя днес струва 40 лева. Не знам колко струв един чалга концерт, но определено е много моного пъти по-малко от този на Ивана, Гергана и всякакви други.Първоначално написано от impress
11 tochka deaktiven profil.
Има закони в икономиката и те са, че обикновено по-големият оборот прави и големи печалби. Излиза същото, но с по-голяма слава. Турнето на Пайнер е било в няколко града, отвсякъде с по десетки хиляди закупени билети. Повече хора - повече реклама. Там рекламираха какво ли не, кренвирши, бири, ала-бала...
40 лв за билет, не е ли скъпичко? Може би изхождат от факта, че най-върлият фен и 400 би дал само за да види наживо любимата си група. Нека бъде 10 лв примерно.. и аз бих отишъл, нищо че не съм много-много фен на метъла, гот е като музика (ама супер много котори от женскомъжки род ще се видят на тоя концерт...) Но 40 лв не биха ме сърбяли.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
awe g/d si4ki si peqt falshivo {bez Preslava}
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
ами от 4алга пева4ките:
на4и има 5-6 дето пеят ужасно,о6те около 20 от които по4ти си изгубих слуха,а другите не ги коментирам 6тото те не пеят-те ГРА4АТ!!!![]()
Believe in yourself in all thinks you do
Believe in yourself and all your dreams come true