- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво първо..., ...забелязвате в едно момче/мъж?
Какво първо ви прави впечатление в едно момче/мъж?Кое първо гледате в него?А второ?
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
takiva temi bol potarsi malko i 6te nameri6 otgovorite !!!1 stga ste puskali edni i sa6ti temi po bezbroi pati .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Ами като видиш едно момче първо го прецевяваш като външност,защото не го познаваш като човек.Ако е много грозно сега ти дори и не искаш да го опознаваш като човек.Естествено,че характера е по-важен от всичко друго.Но ако познаваш въпросното момче ти може да се влюбиш в последствие,дори и да не е много хубав.
Ми забелязвам най-хубавите черти,при всеки е различно.А ако има и лоши (естественно)-и тях!
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
rucete-....xax 1.vunshnosta,2.haraktera...no tova ne zna4i,4e ako ne e hubav nqma da gledam №2.
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
очите,гласа и държанието му![]()
Има много такива теми във форума.защо трябва да го трупаме с повтарящи се постоянно.Стига си спамил/а
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първото нещо, което забелязвам, е лицето. То няма и друго, какво да забележа първо. После поведението, характера. За тялото нямам особени изисквания, стига да не е мн по-нисък от мене и да не е 80-100 кила. Другото няма значение. И в един момент все повече ти става безразлична външността, а надделява отношението ти към характера на човека.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ми очите,ръцете, структурата на тялото![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
СТИГА СПАМ БЕ ЖЕНА! ИМА ТАКИВА ТЕМИ ! АКО НЕ ЗНАЕШ- ДА ТИ ОБЯСНИМ КАКВО Е ТЪРСАЧКА!!!!!!!!!!!! АГЪРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
МОДЕРАТОРИИИИИИИИИИИИИТЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КЪДЕ СТЕ ЗА БОГА...
2 т. от правилника. Бан на профил
На мореПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
ahahahahha хайде на морето,хайде ,хайде на морето,да си печем дупето![]()
....
2 т. от правилника. Бан на профил
Хах добре че аз съм повече и се вреждам.Първоначално написано от Chiana
Milion takifa temi ima........kat se interesuvate ne6to parvo si napravete truda da go potarsite pa 4ak togava ako nema takafa tema pie6ete......
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Първоначално написано от koalka
ei ednakvo mislim![]()
ми и модераторите - и те са хора![]()
иначе по темата. първо гледам ръцете, после дрехите, после физиомутрата и тялото... и накрая характера.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Първо гледам външния вид(очите,усмивката,тялото и т.н.),после гледам характера.
Характер,лице,тяло!Първоначално написано от patty_ncet0
Ми лицето и тялото може би и после характер,поведение и т.н.![]()
=D>Първоначално написано от Krem4eto
![]()
така де...и аз![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Az zabelqzvvam parvoto tqloto,i posle kato se razprikazvame haraktera i otno6enieto i .![]()
vij temataПървоначално написано от [BG
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
purvo gledam o4ite,posle kosata i tqloto ;)
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
Хъх...май аз съм сбъркана. Имам навика да гледам в обувките на хората първо О.о таа...обувките, после лицето, после тялото и после пак се връщам към лицето (очите в частност) става дума за момче, което виждам случайно на улицата все пак![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
A dobre ...momi4etata ... vmesto da pi6ete ,4e ima milion takivi temi mojehte da drasnite 1/2 reda ...![]()