- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво в поведението на една жена ви дразни?
Какво в поведението на една жена ви дразни?
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
Зависи много неща ... Това че понякога са прекалено тъпи и не знаят какво искатзависи ... понякога и много лесно се цупат.
Мене специално моята приятелка в момента ме дразни само факта,че нарочно ми говори за някое момче на бъзик,даже го казва така че да се разбере че е бъзик.Ииииииии тоя къв е хубав ... и после ме погледне такова ухилено направо понякой път ми лази по нервите.Сега от 2 дена вече няколко пъти ми спомена че ми е намерила нова жена хахаха ... ама всичко това е на бъзик щото и аз много я бъзикам подобни простотии и не е чак толкова често,обичаме се ама понякой път ми иди да и счупа врата!
Лигавенето, постоянните разговори за мъже, бижута, списания, гримове и дрехи.
Добре, че не си познавал Ивето преди години.![]()
drazni me tova 4e ponqgo sa mn mn naduti
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Това че мноо често незнаят ПИКАЯТ Ли ЕБЕ ЛИ им се, че са обьркани, че когато има мноооооооо момчета около тях нз кой искат и нараняват мноо, че мнооо мрьнкат, надуват се дори на гаджето си, вдигат си прекалено мноо и лесно самочуствието.. абе има мноо неща които а милион които ме кефят!!!
Men li4no me drazni kogato nqkoi momi4e se durji nadmenno. !!!!!!
леле как ни оплюхте гадно...тцтцтц
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Мразя,когато няква пикла започне да опсъжда с неините "приятелки" всеки...![]()
![]()
!Как може да има такива хора не знам?Все нещо им бърка в очите и само говорят глупости!Сега,и аз съм момиче,но...тия ги има много(клюкарчиците),явно това си им е нещо наследствено...
Иначе,според мен няма нищо лошо момичета да си гворят за момчета....стига да не е постоянно..
.Мразя и некви които само се надуват за глупости...прости хора
![]()
NIIIIIdeite taka jenite ne sa 4ak tolkova lo6i,ima i poslu6ni jeni![]()
прав си че имаПървоначално написано от [BG
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Tfa go kazah samo zaradi teb,ina4e nqma \/
чувствам се поласкана,но наистина има
![]()
Бившият ми приятел ми е казвал,че няма по-лоша гледка от пияна жена,мрази когато се лигавя,и си мисли че ние момичетата никога незнаеме какво искаме...мм за друго не се сещам вмомента.
Neznam........ te momi4etata ne zaslujavat nikoi ot nas,ama kakfo da se prai trqbva da se jiveeee![]()
И ние момичетата си мислим така,че не ни заслужаватеПървоначално написано от [BG
![]()
а такаПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
Tuka trimkata moje da napraim interesna diskusiq,ima kakfo da obsujdame [-o< [-o<
е да,ама се получава като чат и е малко кофтиПървоначално написано от [BG
![]()
Право е момичето. :PПървоначално написано от Lorraine
hhmm....neznam za 4at no mai se polu4ava ne6tu kato 3-ka.....az taka go vijdam![]()
![]()
абе пич,разби ме нескаПървоначално написано от [BG
![]()
ILIQN pr. mi e i sum krasiv i mn muskulest
xaxaxaxaxa![]()
naistina go udari na 4atПървоначално написано от [BG
![]()