- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво в поведението на една жена ви дразни?
Dobre LORRAINE pe4eli6 prieta si v moq fen-klub![]()
ха..ммм..добреПървоначално написано от [BG
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
не харесвам момиче, което би ми казало : аааууу счупих си нокътяя; размазах си грима и т.н. също така и надменни момичета, с твурде голямо самочувствие...а ее всъщност много рядко се намират истински свестни момичета, повечето винаги ще те обсъждат, ще ти завиждат, ще злобеят...нз тва е в женската кръв
mquuuuu
LORRAINE barzo idva v #teenforum da si po4atim laku 4e trqqq da re6avam listovki .....aidi ne me karai da 4akam![]()
Форумът не е място за предлагане на секс услуги.
Kato ne e mqsto za predlagane na sex uslugi ....kakfo e tfa perverzno me4e ot tvoqq strana?????????![]()
![]()
![]()
и аз мисля,че пияна жена е грозна гледкаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ima li po krasiva gledka ot piqna jena kogato draifa ?![]()
А мъжете така и не разбраха, че пиян мъж е също толкова отвратително.
Дразни ме кога не ми пуска.
ddz drazni me 4e se pravi na nqkva deto ne e i stava sme6na.no o6te po-qko e kato si nabeleji6 edna frazcla i uj slu4aino q blasne6 v nqkoq lokva... kak barzo se promenq povedenieto ...![]()
hey now !!!
qvno ne poznavash mn momicheta...Първоначално написано от Sex Is Zero
![]()
malee mn ni opluxte bre!!!tolkova li sme zle??? :shock:
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
Az sam momi4e i ne6toto koeto nai mnogo moje da me otvrati v edno momi4e e golqmoto samo4uvstvie,kolkoto i da e krasiva![]()
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Дразни ме това ,че понякой път се правят на отворени и супер надменни !Първоначално написано от patty_ncet0
![]()
Да ми се бърка в личното пространство и да е мн надута......
Много неща ме дразнат в момичетата,както момчетата така и момичетата имат много отрицателни черти било то в характер,красота,отношение самочуствие и тн.Може би най-много от всичко в едно момиче ме дразни,високо и самочуствие и лигавщините и.Това не мога да го търпа,и винаги съм избягвал от такива персони.Не бих казал,че пияна жена изглежда зле и се отвръщавам от нея,напротив изглежда секси.Но вече казах по темата,каквото съм имал да казвам-високото самочуствие и лигавщините са най-големите негативни черти в момичетата.
Дразнят ме к*****е,лицемерките и фустите,които се правят на голяма работа.Дразни ме адки много когато някоя си има уж сериозен приятел,а вече има разписание кой ден кой да й е между краката.Лицемерките-ясно,мразя принципно такива хора.
о...познавам...повярвай миПървоначално написано от Lil'Angel
![]()
когато в държанието и присъстват, неприсъщи за женско поведение, елементи.
обичам дениту ми{}
Хаххаххаххахаха.