.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен

Edno qko house parche plssssssssssss :)

Mmm sredno komersilno e, ne go puskat navsqkade tochko kakvo se pee ne moga da vi kaja mislq che beshe neshto ot sorta i take i love you babe o yeeee, prez pripeva e vinagi tva "oooo yeee" . Mmm dano nqkoi mi pomognee [-o<

Re: Edno qko house parche plssssssssssss :)

Дааа, и ако някой ти каже кое е парчето и се окаже това за което ти питаш му прая евала и го признавам за най-лудия меломан

Голям фен

Re: Edno qko house parche plssssssssssss :)

Цитирай Първоначално написано от GanGstA-Pr0daCtioN
    Дааа, и ако някой ти каже кое е парчето и се окаже това за което ти питаш му прая евала и го признавам за най-лудия меломан
    Ahaha veroqtno da , ama ima nadejda , ubedena sym che tuka horata ne slushat gangsta gangsta prodaction forever ... e ne sa MANIACI kato tebe i veroqtno razbirat ot muzika

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хахахха да и аз се надявам да не слушат генгстаа генгстааааааааааааа пърдъкшъъъъъъъъъннннн боже господи хахха
    иначе не се сещам в момента коя е тая песен ......

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    В България
    Мъж или жена пее ?

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Голям фен
    Jena

Guest
    да не е Martjin Ten Velden - I wish you would ????

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от EmBoy
    да не е Martjin Ten Velden - I wish you would ????
    M ne ..tova go imam ..

Nikoi ne znae moqta pesenichka

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ммм незнам коя е твоята песничка но чуи Dj balthazar има яки неща !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Сорка,че не пиша по темата,ама к'во против имате GGP
    1-имам супер здрави парчета и поне мен и покраи мен мн хора им се кефят
    2-аз далеч не слушам само тях.Даже по принцип ме влече повече техното и хоус-а
    3-Ника съм си го избрал щото ме кефи как звучи.
    Исках само да изясня някои работи

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    това че повечето хора около теб им се кефят не означава че има още като тях ...лично според мен са малко тези които ги харесват ,но това си е лично мнение ... те са си пълни позиори хората ня кво да си лаф ....

C0mIx_Girl
    Guest
    seshtam se za edno parche samo deto se pee ot muj....i feel the music baby oo yeeee ahaha nz dali e tva

C0mIx_Girl
    Guest
    ama nai dobre si istegli neshto na mario ranieri da chuesh shto e istinska muzika

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от C0mIx_Girl
    seshtam se za edno parche samo deto se pee ot muj....i feel the music baby oo yeeee ahaha nz dali e tva
    как се казва тая песничка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си