- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разбито сърце
Хора какво помага когато ти разбият сърцето ?
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
Нищо.
самоубийство !
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
Да си разбиеш и главата.
И то не помага в някои случаи...Първоначално написано от maybelline
Да,за съжаление...Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Приятелите !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
sladkoto otmu6tenie
Ваеки човек се спражя с мъката различно.....няма рецепта за разбито сърце,просто изчакаи да мине време,излизай с приятели,опитай се да се забавляваш....
Човека който го е разбил![]()
Не мога да се съглася.Глупаво е да отмъщаваш.Просто не са се получили нещата.Това е.Боли те,но продължаваш напред.Времето наистина помага да "промие" раните,но не и да ги излекува напълно.Първоначално написано от Taina{}
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
a posle moet osa bili detinshtini tctcПървоначално написано от Taina{}
suglasna sum s enjoi-naistina pomaga tozi,koito go e razbil,vremeto...ne vinagi,a ako nqmash priqteli..ten ne pomagat
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
kolkoto i detsko da zvu4i e po-dobre ot kolokoto po cial den da reve6 i da se vaika6!!
Първоначално написано от EnJoY
![]()
По повод отмъщението...защо сте толкова наивни?!Защо мислите,че този човек непременно е отвратителен,непоносим и заслужава единствено да страда?Има много причини,поради което едно сърце може да бъде разбито!
Иначе помага само времето....с него идва и здравия разум![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
parvo vzemi edin paket s salfetki i se naplachi na spokoistvie(pone malko da ti olekne)!
sheguvam se,no poniakoga i tova pomaga!
moje bi vremeto i vernite priateli!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
nishto
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
времето и приятелите![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ako ne si pomogne6 sam nqma koi da ti pomogne,moje da bude6 siguren v tova !!! =D>
Tozi chovek koito go e razbil ... ili NISHTO !!!
na men - edni dobri priqteli i edno more pred men... a kolko malko mu trqbva na 4ovek ...
hey now !!!
всеки се справя различно с болката и превъзмогването на мъката си. но каквото и да прави, най-добрия начин е просто да се остави на теченето на времето