- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли се забравя?, любим човек от миналото
Според вас лесно ли се забравя обичан от вас човек в миналото?Вие лесно ли сте забравяли и за колко време горе-долу се забравя една истинска любов?И искам да попитам според вас ако не се виждаш с един човек(който харесваш)много дълго време можеш ли да го забравиш за това време?Ваш ред е
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
opredeleno ne se zabravq ili ako se zabnravi to e mnogo trudno
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Истинската любов никога не се забравя
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Ако го обичаш истински няма да го забравиш лесно, ако въобще успееш. Трудно приемам загубата на приятел. Не ми се е случвало да се налагам да забравям любим човек. Но мисля, че никога няма да успея да забравя истинската си любов.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Старата любов ръжда не хваща.![]()
ne bix kazala 4e se zabravq izob6to......az o6te nemoga a mn iskam da zabravq starata lubov....spored me e postijimo no mn mn trudno!
Ако наистина е била любов,не се забравя...дори след 20 години пак се помни добре(през последните седмици съм свидетел на това).Ако е било просто харесване,забравя се.
истинската любов не се забравя...тя винаги оставя следи вътре в нас...аз се опитвам да запазя само хубавите спомени...и да помня човека с добро![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Истинска любов не се забравя... аз едно момиче, с което ходих преди година и половина още го помня смисъл сещам си се за нея... разглеждам си разните картички и други спомени...
Момичето, с което се разделих преди десет дни... не мога да я забравя толкова бързо, но съм сигурен, че всичко с нея беше по - скоро увлечение... :/
Забравя се, забравя се.. Е, баш забрава не, ама вече не ти е гадно. Не ти пука вече. Какво да ви кажа, нямам и грам чувства към нито един мой бивш. Може би отвръщение, но никакви положителни чувства.
В един момент спира да ти бъде гадно. Може да минат 4-5 години, но спира.
Както спира да ти бъде гадно за починали родители, роднини... Така е. Мозъкът ни има способността да забравя. Иначе щяхме да се побъркаме.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ako e istinska lubov......nikoga nqma da q zabravish!vinagi 6te q nosish v sarceto si dori i da si s drugi!bezmisleno e da se opitvash da q zabravish zashtoto e mnogo gadno i trudno,a nali vse pak e istinska!ne e li po dobre da se borish za neq?
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Нямаше как да го кажа по добреПървоначално написано от gery_to
![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
ne se zabravq,dori 4ovek koito si haresval predi godini i ne si vijdal ot mnogo vreme,ako pak go vidi6 iskarata pak 6te q ima!-li4en opit!
Тя не се забравя с времето почваш да свикваш без нея но вьзроди ли се тя - пак става мноо гадно А най гадно е когато човека който обичаш истински те зараби на ново даде ти надежди и пак си трьгне![]()
...nikoga ne se zabravq...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Да забравиш момиче, което ти е било приятел е трудно, а такова, което си обичал - невъзможно...това е.
Ne se zabravq i s vremeto ostavat hubavite spomeni
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
определено НЕ!
Ne ne se zabravq lesno........ako lubovta ti kam nego e bila silna
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Майка ми е омъжена от 20 години,а бившите й гаджета от преди 25 години още я търсят като побъркани...май истинската любов не се забравя.
Ami vse oshte ne sam go zabravila i ne vqrvam tova da stane nqkoga.Edno momche,koeto me obicha mi kaza `` kogato spresh da go obichash me potyrsi `` ... edva li v tozi jivot shte go potyrsq!
ако е била "истинска любов" то тогава няма да се налага да я забравяш ...тоест пак стигаме до тезата че истинска любов няма ...рпсто харесваш някого и след това се презързваш към него ...
иначе според мен се забраявя или просто сипра да ти пука ..
по трудно се забравя някои които си искал даи маш но не си успял ....деа знам аз поне смятам така ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Нека бъде приятелБихте ли забравили човека,който ви се е усмихвал,когато сте плакали,който в труден момент е бил опората ви,който ви е казвал,че сте най-важната част от живота му?!Аз не бих могла,аналогично едва ли бих забравила и човек,който съм обичала.Изобщо не бих могла да изтрия от мислите си човек,който е бил част от живота ми(приятел или любов...), дори и индиректно.Такива неща не се заличават,чувствата просто се изменят
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Офф какви са тези въпроси??Еми щом знаеш да пишеш,значи знаеш че когато един човек,когото си обичала и го няма ще ти липсва
П.П.Съжалявам че така се изразих,но отговора е толкова близо до ума.Обичаш-не забравяш,не обичаш-забравяш
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace