.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    до сега съм се влюбвала само два пъти - в първия и в... хм... в едно доста странно момче. странно, защото по нищо не си приличаме. той е точно обратното на мен. аз се водя някакъв вид интелектуалка, демек чета книги, ходя да гледам професионални филми, снимам, рисувам... а той... просто ще кажа, че той е от Дружба сити но го обичам. или поне така мисля. вече... три години. ужас. а си мислех, че съм го забравила. установих, че още имам чувства към него, когато го видях с дурго момиче. направо щях да я убия!!! е, да, заслужавам си го, защото преди той да си хване въпросната там както се казва, аз бях с три момчета... и той знаеше за това. а знам, че още ме харесва. мамка му да еб*!!!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Фен
    Град
    Dreamland
    След известно количество алкохол всичко се забравя ...
    Не е възможно да обичаш някой и после просто ей така да забравиш , дори и да е след много време ...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
    След известно количество алкохол всичко се забравя ...
    Не е възможно да обичаш някой и после просто ей така да забравиш , дори и да е след много време ...
    мани ти... пробвах с алкохол, ама единственото, което стана е да се изложа като прасе... ужас ама... дреме ми. нали купон да има. и тая любов ще забравя, както първата.
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Малко реторичен въпрос.Разбира се че не е никак лесно да се изтръгне от сърцето ти човек,който веднъж е намерил своето място там.И понякога дори фактът че н его виждаш не отслабва,а напротив-засилва чувствата ти към него!Трябва време..достатъчно много време за да го преодолееш,да започнеш да усещаш тръпка към нов човек,да продължиш напред. Времето лекува-колкото и банално да звучи.А колко време ще е нужно-зависи си от самия човек

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ако го обичаш истински няма да го забравиш лесно, ако въобще успееш. Трудно приемам загубата на приятел. Не ми се е случвало да се налагам да забравям любим човек. Но мисля, че никога няма да успея да забравя истинската си любов.
    съгласна съм

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Истинската любов никога не се заравя. Дори години да минат. Тя оставя следи във всеки човек. Може вече да не обичаш дадения човек, но винаги ще го помниш, защото той/тя е бил/а първата ти истинска любов. Чез него/нея си се научил/а да обичаш истински.

На мен никога не ми се е налагало да забравям момче, което съм обичала. защото сега обичам за пръв път и то истински, но ми се е налагало да забравям скъп за мен човек(една бивша приятелка, която в последствие се оказа предателка)и ми беше трудничко.

Град
    iN ThE DreAmSs

;[

ami i az smqtam 4e istinska lubov ne moje da se zabravi..no za haresvano mom4e/momi4e smqtam 4e se preudolqva..e ne se zabravq...ama stava bezli4en za teb sled vreme
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    ako naistina si obi4al tozi 4ovek istinski mnogo qsno 4e nqma da go zabravish lesno.obichah mnogo edno momche....ne go vijdah mnogo vreme (godina) i go zabravih,no mi beshe ujasno trudno.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Не........ Освен това аз винаги съм обичал и обичам момичето, което ми показа любовта.....

Супер фен
    не се забравя...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    забравя се, забравя се... просто с времето чувствата избледняват и ти остава само един лек спомен от това, което те е изгаряло преди.
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

spored men si zavisi ot teb...ako ne se vijda6 s lubimiq 4ovek no samo misli6 kolko obi4a6 i taq lubov ti se prevra6ta v maniq,to nikoga,,,,Spoder men na tineidjarska vazrast se vlubvame,no dali istinski,ako e taka to vrazkata trqbva da moje da izdarji na po4ti vsi4ko,,,,no da zabravi6 zavisi ot teb...

Супер фен

Re: Лесно ли се забравя?, любим човек от миналото

Цитирай Първоначално написано от patty_ncet0
    Според вас лесно ли се забравя обичан от вас човек в миналото?Вие лесно ли сте забравяли и за колко време горе-долу се забравя една истинска любов?И искам да попитам според вас ако не се виждаш с един човек(който харесваш)много дълго време можеш ли да го забравиш за това време?Ваш ред е
    Според мене може да се забрави болката,но не и чувствата и човека...и все пак аз момчетата,които съм обичала(2 са) не съм ги забравила просто не ми гадно има ги още чувствата ама поне не ми е гадно!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Tova, koeto veche se e prevurnalo v dosadno klishe za men e vqrno - Starata lubov rujda ne hva6ta". kogato surceto ti e bielo za edin 4ovek, kogato toi e osmislql vseki tvoi den, kogato vsqka glutka vuzduh e bila zaradi nego, kogato si bil ne prosto uvle4en, a dulboko i neobratimo vluben..to po nikakuv nachin tezi 4uvstva ne mogat da budat zabraveni napulno. ima mnogo na4ini po koito mogat da se razviqt vzaimootno6eniqta mejdu biv6i gajeta, i dori da dostigne6 etap, na koito ne se se6ta6 4esto i izop6to ne misli6 za starata lubov...to vidi6 li o4ite mu i 4ue6 li glasa mu...neminuemo 4ast ot vsi4ki tezi emocii za secundi se vru6tat bez da ima6 obqsnenie kak 4uvstva, zabravqni s godini se poqvqvat otnovo za tolkvoa kratko vreme...
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

OT GODINA I EDIN MESEC SE OPITVAM DA `GO` ZABRAVQ,AMA NE6TO NE STAVA!!!!!!!!!!
    NE GO VIJDAM MN VREME I SI MISLQ 4E VE4E SAM GO ZABRAVILA,NO IDVA MOMENTAT V KOITO SE SRE6TAME I VSI4KO SE POVTARA!RAI 4E:
    NE MOJE6 DA ZABRAVI6 LIUBIM 4OVEK
    На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!

Guest
    Не се забравя, приятелю. Но можеш да си правиш оглушки и да не обръщаш внимание. Като не повдигаш въпроса пред себе си и не му обръщаш внимание просто забравяш, че съществува (макар, че споменът си стои жив и ярък някъде в съзнанието ти) и можеш без проблеми да си продължиш нататък с живота.

Град
    In my world
    може би само за кратък период от време, но не е толкова лесно....
    Be yourself no matter what the others say!

Град
    nqkude tam kudeto nikoi ne moje da me otkrie.....
    spored men se zabravq,za6toto sum go prejivqvala,a si be6e istinska lubov.no trqbva mn,mn vreme i mn turpenie....
    gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    ne
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Харесван, даже обичан от теб човек трудно би се забравил ... може би чувствата може да отслабнат но според мен винаги ще ги има.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си