- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kym mom4eta!
znam 4e temata ne e za tuk,no poneje tozi razdel e dosta pose6tavan iskam da popitam mom4etata ako si imat priqtelka i sa se razbolqli naprimer ot grip, i tq im kupi lekarstra,biha li se zaradvali na jesta i))????
da,mnogo e milo.![]()
Ami deam az bih se zaradval mnogo
да, ще и благодаря!
Естествено, що за въпрос?
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
tova govori dobre az 4oveka do teb
а аз да попитам ако надебелеете и партньора ви купи хапчета за ослабване![]()
naistina bih se izma4il dokato izmislq po originalen vypros. moje i da ne uspeq
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Ххаха.Първоначално написано от WindWaker
Иначе по въпроса - Ест, че бих се почувствал добре. Това говори за загриженост на партньора.
Разбира се, че ще се зарадвам. Винаги ми е било супер готино като съм болна и той дойде да се грижи за мен. Съответно същото важи и в обратната ситуация.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да, разбира се, че ще се зарадвам.
mn qsno 4e 6te se radvam po skoro....radvah se 6toto bqh bolen ot nekaf virus i moito mi donese nqkakvi prah4eta piinah i beh kato bi4e sled tva![]()
MACE, TVA E izvrateno. Ti ima6 nqkakav sindrom razvit v stil " Zdravei kote az sym maika ti " Tva e ujasno razbiram az ako se razboleq priqtelkata da idva na svijdaniq mnoo 6te i se radvam ama da mi kupua lekarstva ...
Зависи какви са лекарствата, за оздравяване или за довършванеИначе естествено, че ще ми хареса жеста, ама все пак друго е когато лекар ти е казал какви хапове да си купиш
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Ами гаджето ми като беше болно,аз му давах хапчета,ходих до магазина,докато спеша и имаше температура му я попивах и така.Когато на мен ми беше зле,веднага ми направи някви прахчета и гадости ,за да се оправя
Да
[quote="His Shadow"]а аз да попитам ако надебелеете и партньора ви купи хапчета за ослабване[/quo
хахахаха браво наистина мн умно![]()
а по вапроса ми какво да кажа да аз сьщо бих се зарадвала![]()
![]()
Ае лудницата. Ще е някво станно, но...все пак е нещо голямо. Все едно сте семйство и се грижите един за друг. Въпреки че то си е така, само че в по-лек вариант![]()
mnogo bih se zaradval as to ot 2-3 dena mi e zle ma ne idva moita priqtelka da mi nosiПървоначално написано от Анонимко
zatva samo na fantaziq otgovarqm sq