.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: kym mom4eta!

Guest

kym mom4eta!

znam 4e temata ne e za tuk,no poneje tozi razdel e dosta pose6tavan iskam da popitam mom4etata ako si imat priqtelka i sa se razbolqli naprimer ot grip, i tq im kupi lekarstra,biha li se zaradvali na jesta i))????

Guest
    da,mnogo e milo.

fantata_
    Guest
    Ami deam az bih se zaradval mnogo

Guest
    да, ще и благодаря!

Естествено, що за въпрос?
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

tova govori dobre az 4oveka do teb

His Shadow
    Guest
    а аз да попитам ако надебелеете и партньора ви купи хапчета за ослабване

Супер фен
    Град
    Burgas
    naistina bih se izma4il dokato izmislq po originalen vypros. moje i da ne uspeq

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    naistina bih se izma4il dokato izmislq po originalen vypros. moje i da ne uspeq
    Ххаха.
    Иначе по въпроса - Ест, че бих се почувствал добре. Това говори за загриженост на партньора.

Разбира се, че ще се зарадвам. Винаги ми е било супер готино като съм болна и той дойде да се грижи за мен. Съответно същото важи и в обратната ситуация.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Да, разбира се, че ще се зарадвам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    mn qsno 4e 6te se radvam po skoro....radvah se 6toto bqh bolen ot nekaf virus i moito mi donese nqkakvi prah4eta piinah i beh kato bi4e sled tva

Guest
    MACE, TVA E izvrateno. Ti ima6 nqkakav sindrom razvit v stil " Zdravei kote az sym maika ti " Tva e ujasno razbiram az ako se razboleq priqtelkata da idva na svijdaniq mnoo 6te i se radvam ama da mi kupua lekarstva ...

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    pr moita pr mi kupyva hapcheta Protiv glavobolie i az na neq kogato momenta e ... nalojitelen mn qsno che she se grijim 1 za drug znachi mn ! pone za men kara me da se chystvam obichan uvajvan jelan ....
    i che drugiq chovek misli za men \/

Зависи какви са лекарствата, за оздравяване или за довършване Иначе естествено, че ще ми хареса жеста, ама все пак друго е когато лекар ти е казал какви хапове да си купиш

Повече от фен

ei wind wark zatvorisi pluvalnika nai posleeeeeeeeeeeeeeeee

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Ами гаджето ми като беше болно,аз му давах хапчета,ходих до магазина,докато спеша и имаше температура му я попивах и така.Когато на мен ми беше зле,веднага ми направи някви прахчета и гадости ,за да се оправя

Супер фен
    Да

[quote="His Shadow"]а аз да попитам ако надебелеете и партньора ви купи хапчета за ослабване [/quo
    хахахаха браво наистина мн умно
    а по вапроса ми какво да кажа да аз сьщо бих се зарадвала

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае лудницата. Ще е някво станно, но...все пак е нещо голямо. Все едно сте семйство и се грижите един за друг. Въпреки че то си е така, само че в по-лек вариант

Guest

Re: kym mom4eta!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    znam 4e temata ne e za tuk,no poneje tozi razdel e dosta pose6tavan iskam da popitam mom4etata ako si imat priqtelka i sa se razbolqli naprimer ot grip, i tq im kupi lekarstra,biha li se zaradvali na jesta i))????
    mnogo bih se zaradval as to ot 2-3 dena mi e zle ma ne idva moita priqtelka da mi nosi zatva samo na fantaziq otgovarqm sq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си