.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Какво бихте избрали ???

Много ми е интересно какво бихте предпочели , да бъдете с някой , който не отговаря на чувствата ви или с някой ,който ви обича безумно много, но вие не изпитвате нищо друго освен приятелство към него .И се обосновете моля.

tva mi zvu4i s edna duma surceto ili razuma(kato edna tema..imashe..)
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

am,..ne mi puka,no az izbiram-s tozi koit oobi4am i ne spodelq lubovta mi...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Re: Какво бихте избрали ???

Цитирай Първоначално написано от miss*match
    Много ми е интересно какво бихте предпочели , да бъдете с някой , който не отговаря на чувствата ви или с някой ,който ви обича безумно много, но вие не изпитвате нищо друго освен приятелство към него .И се обосновете моля.
    Хуабва тема-БРАВО.По темата мисля,че ще опитам и с двамата по малко за да разбера с кого ми е по-добре.Иначе по-добре ми изглежда с втория.Защо мисля така?-Защото когато се впускам в нещо ново винаги обмислям вариантите.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

с някой , който не отговаря на чувствата ви

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не бих избрала нито едното,нито другото положение.Искам да бъда с човек който ме обича по начина по който аз го обичам,да му давам любов и да получавам същото.Иначе според мен човек не може да е напълно щастлив!

Голям фен
    Prosto bih ostanala sama!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ne bix izbrala nito parvoto nito ftoroto.Iskam da sam s 4ovek koito i az obi4am i znam 4e i to me obi4a
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Не бих избрала нито един от двамата. За какво ми е любов, на която не отговарят. За любовта са необходими двама, да се дава и да се получава. Има ли смисъл да се раздавам за човек, на който му е безразлично и който няма да го оцени? Това си е истинско страдание. Няма да тръгна и с този, който за мен е единствено приятел. Така потъпквам своите принципи и го карам да страда. Не може да отвърнеш на любовта с любов, ако не я изпитваш. И този човек срещу теб рано или късно ще го осъзнае и ще страда.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Нито един от двата варианта .. просто няма да се получи хубава връзка
    Бих избрала някой,който отговаря на чувствата ми..
    Ако няма такъв,предпочитам да си остана сама.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    ако нямам никакъв друг шанс...бих избрала първият..май

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    значи... аз сега съм с момче, което много ме харесва, но аз не изпитвам нищо към него. супер гадно ми е. но той вече ме води да се запознавам с майка му, с доведения му баща, с тайфата... ужас! и наистина не знам какво да правя. смятам да си продължа да бъда с него, просто защото е адски мил и готин като характер... но просто като приятел. иначе... в никакъв случай не искам и на мен да ми се случи това. супер гадно е. особено ако знаеш, че половинката ти е безразлична към теб.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Не бих предпочела нито едно от двете,за една връзка е нужно и двамата да изпитват някакви чувства,иначе няма да има тръпка и единия ще е наранен.

Мега фен Аватара на koalka
    И двете са ужасни.Никое от тях не бих избрала.При единия случай лъжеш човека,с който си,а при другия лъжеш себе си.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами бих избрала да съм с този,който не харесвам,защото от другия няма да получа нищо друго освен съжаление в най-лошия случай.Или ако не съжаление,аз ще знам,че това,което правя няма смисъл.Е, не,че аз няма да правя същото с момчето,което ме харесва,де,ама поне няма аз да съм в ситуация,в която казвам на някой колко го обичам,а той-нищо.Когато си с някой,който има чувства към теб,можеш да знаеш,че има кой да те подкрепи и на кой да разчиташ,знаеш,че той е твой 100%,а ако си с някой в който си супер влюбена,а той-не...винаги може да ти тегли една майна,така да се каже.
    Абе важно е да избереш дали искаш да си сигурна,или предпочиташ риска.Аз избрах да съм сигурна,въпреки че сега с Иста явно сме в почти еднаква ситуация Малко е гадничко,но все пак аз съм в по-изгодното положение.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на Barbie
    ami...i dvete ne sa osobeno obe6tava6ti...i poglednato ot strani i az bih kazala 4e ne bih izbrala nito edno ot dvete...no
    v kraina smetka mi se struva 4e purvoto e po-veroqtno da se slu4i, prosto za6toto edin vliuben 4ovek e gotov da se hvane kato udavnik za slamka.. stava jertvogotoven i malko mazohist...gotov e dade vsi4ko, dori i kogato ot drugata strana nikoi ne otvru6ta na 4uvstvata mu Human nature

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    kakav e smisala da sam s nqkoi koito ne otg na chustvata mi ili s nqkoi kam koito ne izpitvam nishto poveche osven priqtelstvo?!taka 4e po temata:nito ednoto,nito drugoto!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Bez lubov ne moje da ima pulnocenna vruzka.... tova e istinata !!!!

Голям фен
    Странно как ще съм с някой,който не отговаря на чувствата ми....но ако има такъв вариянт бих избрала него.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Първия вариант означава да страдам и да ме боли. А втория - да се измъчвам и насилвам.
    Първия рано или късно ще ме зареже, защото не ме харесва. Освен ако не се сбърка и се влюби в мен.
    А втория рано или късно аз ще го зарежа, освен ако аз не се сбъркам и се влюбя. Така че ще ходя с двамата, първо с първия, ако ме зареже - с втория. Ако аз не се влюбя - еми ще търся трети, който ще ме обича и аз него.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Nito edno ot dvete..... Ako vidq che choveka otsreshta nqma chuvstva kam men ne bih pomislila i da tragna da go zanimavam osht pove4e da hodq s nego... A tozi kam koito izpitvam priqtelski chuvstva-ne bih mu davala nadejda zashoto nemoga da sam s chovek kam koito nqmam nishto,pyk i ne bih iskala da go naranq
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    auuuuuuuuuuuuuu na tova mu se vika smisleni otgovori

ima6e edno podobno laf4e ''obi4ai toq koito te obi4a a ne toq koito iska6''
    mn e trudno da se otg ,za6to si zavisi ot sitlaciqta...no ako bade6 s toq koito iska6 ti a toi ne otgovarq na 4ustvata ti nqma6 bade6te....(z6 toi rano ili kasno 6te nameri 4ovek koito da obi4a i tova 6te bade kraq na tvoita vraska s nego)..ako bade6 s toq koito te obi4a 6te ti bade dobre 6te se 4ustva6 super i rano ili kasno 6te se nau4i6 i ti da go obi4a6...

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    auuuuu v tova momi4e ima hlqb

Мноо готино вьпросче точно разума или сьрцето всеки би отишьл кьдето му е по добре и се чуства по щастлив... По бих предпочел второто щото иначе болката е адска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си