- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте избрали ???
Не ми допада нито един от 2та жариянта...и все пак...бих предпочела да съм обичана. Не бих издържала да съм с някой само от съжаление или не знам какво...няма да издържа просто. Докато в другото положение е горе-долу лесно-оставяш се да си обичана и....симулираш чувства![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Преди време бях с момиче ,което ходеше едновременно с друг ...и просто бях луд по нея... а тя не толкова зарибена по мен ... но МИ БЕШЕ СУПЕР с нея... След това пък стана така ,че хойх с момичета ,които супер мн ме харесваха... а аз тях не чак толкова ....Първоначално написано от miss*match
прави си изводите-> забранения плод е най-сладак ! \
/
nito pyrviq,nito vtoriq varqntПървоначално написано от miss*match
![]()
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
abe i v dvata slu4aq e nepriqtno i nqkak si tozi taka nare4en luboven cikul e nezavur6en, no az sum bila s 4ovek, kum koito ne sum imala 4uvstva i sqka6 tova e po-priemliviqt variant, za6toto taka znam, 4e pone ediniqt ot dvamata 6te e shtastliv--->toi,za6toto az 6te dam vsi4ko, za da go napravq takuv, dori i da ne e napulno iskrena lubov. a ina4e ako sum s nqkoi koito adski mn obi4am, a toi men - ne, pak nqma da sum 6tastliva, za6toto moje da imam tqloto mu, no bez surceto ni6to nqma smisul
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham