- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- spodelete li4en opit
koe tvardenie podkrepqte spored li4niq si opit?lubovta ne se tarsi,tq idva sama ili koito tarsi,namira?6toto v momenta se namiram v takava situaciq pisna mi da tarsq 4oveka no ot druga strana se samnqvam 4e sam 6te doide i nz kvo da pravq a ve4e mi omrazna da 4akam da 4akam
Ами според мен е важно сърчицето ти да е готово за това.да си готов психически за сериозна връзка и разбира се да излизаш повече.При мен става когато най-малко съм очаквала че ще се случи!Но в крайна сметка каквото е писано и какъвто ти е късмета![]()
ami razli4no...pri vseki 4ovek na zemqta e napulno razli4no...naprimer pri men..idva neo4akvano...ne mislq,4e sum tursila... no imalo e i takiva dni,kudeto sum tursila...i moje bi namerila... nrmprosto si jivei jivota,a s nego i lubovta shte doide
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Az sym na mnenie che hubavite neshta stavat sluchaino .. takache sym nqkade po sredata na tezi 2 mneniq ..
ami nqma kak ...ne moje da nameri6 bez da tursi6,a kogato tursi6 suvsem neo4akvano popada6 na to4niq 4ovek![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Аз съм на мнение, че ако ти е писано да си с един човек ще се намерите, каквото и да стане, дори и да не търсиш. И обратното, ако не трябва да си с някой, каквото и да правиш ще се разделите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Идва когато най-малко предполагаш![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Pri vseki edin 4ovek e razli4no....
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Последния път се случи с момчето,което най-малко очаквах,в момента,в който бях пред някакъв тотален срив от една несподелена любовтоест напълно неочаквано
Като се замисля обаче и момчето,което не сподели любовта ми се появи доста неочаквано в живота ми....а другите не ги коментирам,защото са глупости...към 2 момчета съм изпитвала(а към единия още изпитвам) истински силни чувства,и двамата ги срещнах напълно случайно
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
i az kato tebe tursq...ama mai liubovta naistina idva sluchaino
любов... да, бе... аз не съм залетяла да се женя още все пак. иначе... пробвам. от възможните отговори, които ти даде значи... търся. дам, търся. просто пробвам с всеки, който ми хареса.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
lubovta idva v moment v koito nai malko o4akva6 i obiknoveno kogato ne q tarsi6
Първоначално написано от Aleandra
![]()
Любовта някой пьт идва и с човека който най малко си очаквал, а може да обичаш и да нз че обичаш и чак когато си трьгне тоя човек да осьзнаеш че го обичаш, абе спорна тема !!!
И нали знаете когато няма любов сме по щастливи, ако щете ми спорете - ТАКА Е !!!
VSI4KO s vremeto si .Za6to trqbva ti da go tursi6 toi 6te te nameri :P
Vij az nikoga ne sam tarsila lubovta a t e idvala pri men...Az tvardq 4e slu4aini ne6ta ne sa6testvutat,vsi4ko ima cel i taka trqbva da stane...Ne trqbv da tarsi6 lubovta a da se ostavi6 na te4enieto...nqkoi den 6te se vlubi6...![]()
Ами да ти кажа за да е истинска любовта трябва да е споделена!Изчакай той да те потърси!Първоначално написано от Анонимко
А иначе аз и търся и не търся...В каквото настроение съм!
da ama i ako toi razsajdava taka i toi nqma da tragne da me tarsi a 6te 4aka????
Ам имала съм такова момче търсих го 4 месеца и накрая не издържах,но не беше само тази причината просто не излизахме заедно,а стояхме само във входове и др глупости... и това ме довърши...Аз го обичах,но той ми уби чувствата...Първоначално написано от Анонимко
az sum za koito tursi namira...prosto shtoto kato si sedish vkushti nqma da doleti nqkoi princ na konq si gotov da napravi vsichko za tebe..
идва си сама![]()
Be yourself no matter what the others say!
Любовта самичка ще дойде.Ако търсиш нарочно някое момче за гадже,ти ще изпращаш такива сигнали към човека отсреща и най-вероятно само ще го стреснеш.