.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Guest

spodelete li4en opit

koe tvardenie podkrepqte spored li4niq si opit?lubovta ne se tarsi,tq idva sama ili koito tarsi,namira?6toto v momenta se namiram v takava situaciq pisna mi da tarsq 4oveka no ot druga strana se samnqvam 4e sam 6te doide i nz kvo da pravq a ve4e mi omrazna da 4akam da 4akam

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ами според мен е важно сърчицето ти да е готово за това.да си готов психически за сериозна връзка и разбира се да излизаш повече.При мен става когато най-малко съм очаквала че ще се случи!Но в крайна сметка каквото е писано и какъвто ти е късмета

ami razli4no...pri vseki 4ovek na zemqta e napulno razli4no...naprimer pri men..idva neo4akvano...ne mislq,4e sum tursila... no imalo e i takiva dni,kudeto sum tursila...i moje bi namerila... nrm prosto si jivei jivota,a s nego i lubovta shte doide
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен
    Az sym na mnenie che hubavite neshta stavat sluchaino .. takache sym nqkade po sredata na tezi 2 mneniq ..

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ami nqma kak ...ne moje da nameri6 bez da tursi6,a kogato tursi6 suvsem neo4akvano popada6 na to4niq 4ovek
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Аз съм на мнение, че ако ти е писано да си с един човек ще се намерите, каквото и да стане, дори и да не търсиш. И обратното, ако не трябва да си с някой, каквото и да правиш ще се разделите.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Идва когато най-малко предполагаш
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Pri vseki edin 4ovek e razli4no....
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    Последния път се случи с момчето,което най-малко очаквах,в момента,в който бях пред някакъв тотален срив от една несподелена любов тоест напълно неочаквано Като се замисля обаче и момчето,което не сподели любовта ми се появи доста неочаквано в живота ми....а другите не ги коментирам,защото са глупости...към 2 момчета съм изпитвала(а към единия още изпитвам) истински силни чувства,и двамата ги срещнах напълно случайно
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    i az kato tebe tursq...ama mai liubovta naistina idva sluchaino

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Еми тя любовта определено няма да ти почука на вратата,но е глупаво да си вманиачен в идеята,че на всяка цена тряя да я търсиш ... тя сама ще дойде
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    любов... да, бе... аз не съм залетяла да се женя още все пак. иначе... пробвам. от възможните отговори, които ти даде значи... търся. дам, търся. просто пробвам с всеки, който ми хареса.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    lubovta idva v moment v koito nai malko o4akva6 i obiknoveno kogato ne q tarsi6

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Аз съм на мнение, че ако ти е писано да си с един човек ще се намерите, каквото и да стане, дори и да не търсиш. И обратното, ако не трябва да си с някой, каквото и да правиш ще се разделите.

Любовта някой пьт идва и с човека който най малко си очаквал, а може да обичаш и да нз че обичаш и чак когато си трьгне тоя човек да осьзнаеш че го обичаш, абе спорна тема !!!

И нали знаете когато няма любов сме по щастливи, ако щете ми спорете - ТАКА Е !!!

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    VSI4KO s vremeto si .Za6to trqbva ti da go tursi6 toi 6te te nameri :P

Vij az nikoga ne sam tarsila lubovta a t e idvala pri men...Az tvardq 4e slu4aini ne6ta ne sa6testvutat,vsi4ko ima cel i taka trqbva da stane...Ne trqbv da tarsi6 lubovta a da se ostavi6 na te4enieto...nqkoi den 6te se vlubi6...

Супер фен

Re: spodelete li4en opit

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    koe tvardenie podkrepqte spored li4niq si opit?lubovta ne se tarsi,tq idva sama ili koito tarsi,namira?6toto v momenta se namiram v takava situaciq pisna mi da tarsq 4oveka no ot druga strana se samnqvam 4e sam 6te doide i nz kvo da pravq a ve4e mi omrazna da 4akam da 4akam
    Ами да ти кажа за да е истинска любовта трябва да е споделена!Изчакай той да те потърси!

А иначе аз и търся и не търся...В каквото настроение съм!

Guest
    da ama i ako toi razsajdava taka i toi nqma da tragne da me tarsi a 6te 4aka????

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da ama i ako toi razsajdava taka i toi nqma da tragne da me tarsi a 6te 4aka????
    Ам имала съм такова момче търсих го 4 месеца и накрая не издържах,но не беше само тази причината просто не излизахме заедно,а стояхме само във входове и др глупости... и това ме довърши...Аз го обичах,но той ми уби чувствата...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Когато спрях да я търся-тя дойде,но не ми беше леко-дойде човекът,но чувствата си ги извоювах.Но по-скро тя те намира,когато най-малко очакваш или искаш!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az sum za koito tursi namira...prosto shtoto kato si sedish vkushti nqma da doleti nqkoi princ na konq si gotov da napravi vsichko za tebe..

Град
    In my world
    идва си сама
    Be yourself no matter what the others say!

Супер фен Аватара на maybelline
    Любовта самичка ще дойде.Ако търсиш нарочно някое момче за гадже,ти ще изпращаш такива сигнали към човека отсреща и най-вероятно само ще го стреснеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си