.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Spored men kogato ne tarsish lubovta tq idva nai neochakvano pri teb,a kolkoto poveche q tarsish tolkova tq vse bqga li bqga ot teb.Moq savet kum teb e da se ostavish na techenieto i lubovta sama shte doide pri teb tolkova skoro che dori nemojesh da si predstavish
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Град
    plovdiv
    Мисля,че когато най-малко очакваш тогава любовта чука на вратата

Фен
    Град
    по света и у нас
    Kogato ne o4akva6 to4no togava ste doide lubovta,gledai da vidi6 pada6ta zvezda(pri mene jelaniqta vinagi se polu4avat ) Uspeh!!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Eми при мен стана случайно. Изобщо не съм търсила, любовта сама дойде. Ни най-малко не съм очаквала, че ще се случи, но се случи. Така, че тя не се търси, а когато му дойде времето идва без да те пита...и до голяма степен подкрепям мнението на Aleandra

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    emi v momenta moita lubov doide nai neo4akvano..a i su6to trqq da otbeleja 4e nikoga ne sum tursila a se ostavqm na te4enieto 6toto naistina kakto kaza nqkoi f predi6nite mneniq kogato tursi6 i 4oeka otsre6ta nqkaksi razbira i se stresva....si4ko stava kogato nai malko o4akva6 pone az sum na tozi princip...dano da sum ti pomognala s ne6to....

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Moje da si pomisli6 na nqkoi dobur tfoi pr koito znae6 4e nqma da te izloji i durji na teb.......i da opita6 s nego. No kakto iska6 ti re6ava6

Цитирай Първоначално написано от Dharma
    ami nqma kak ...ne moje da nameri6 bez da tursi6,a kogato tursi6 suvsem neo4akvano popada6 na to4niq 4ovek
    i az taka mislq \/ =D> \/

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: spodelete li4en opit

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    koe tvardenie podkrepqte spored li4niq si opit?lubovta ne se tarsi,tq idva sama ili koito tarsi,namira?6toto v momenta se namiram v takava situaciq pisna mi da tarsq 4oveka no ot druga strana se samnqvam 4e sam 6te doide i nz kvo da pravq a ve4e mi omrazna da 4akam da 4akam
    koito tarsi namira -> vsi4ko drugo ,no ne i lubov.... namira si partnior/ka... a s vremeto idva ili ne idva lubovta !

Guest
    ako ti e pisano 6te sre6tne6 lubovta pomni 4e hubavite ne6ta stavat bavno i tr da po4aka6

спри да го търсиш
    сам ще дойде при теб
    може дори вече да сте близки но ти да не забелязваш това,защото търсиш нещо ново

ami v lubovta ''koito tursi-namira'' ne vaji kolkoto pove4e q tursi6,tolkova pove4e se oplita6 i oburkva6,za6toto misli6 4e vseki sre6tnat moje da e tozi,kogoto 6te obi4a6 do krai,no se okazva gre6ka.po-dobre ne q tursi-tq sama 6te te nameri i to na nai neo4akvanoto mqsto,po nai-neo4akvanoto vreme.no nali v tova e trupkata

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Аз сега съм на принцип любовта да ме намери, защото ми писна да търся, пък и някак си няма къде...а и любовта не идва насила, а просто се появява - ще се намерите взаимно

ДОста често идва случайно наистина...но понякога е и много близо до теб, пред очите ти и чака само да я погледнеш и откриеш така че единственото,което със сигурност ще ти е от полза е да се отваряш ДОБРЕ очите любовта е на една ръка разстояние!!! :P
    I'm not afraid of dying but I'm afraid of loosing you!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си