.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: na 16 sum a....

ot4aqna
    Guest

na 16 sum a....

zdraveite az sum na 16 godini momi4e sum
    iskam da spodelq s vas 4e o6te ne sum se celuvala s mom4e i ne sum si namerila seriozan 4ovek s koito da pravim sex
    ne sum grozna ne sum tupa samo malko pulna ama smqtam 4e 6tom sum visoka 167 i teja 64 kg. ne sum 4ak nekuf bahti slona ...
    a za6to togava ne namiram podhodq6tiq 4ovek...?

Спокойно, ще го откриеш. Не е задължително да е на 13 или 14 години. Аз също открих истинската си любов като бях на 16 години. Не съжалявам, че изчаках до тогава. Проблемът не е в теб, всъщност въобще няма проблем. Просто изчакай и той ще дойде.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

съгласен съм с предния пост,но от ръста на момичето вадиш 120 и толкова кг трябва да е то

Ми аз съм малко с няколко месеца по-малка и съжсем наскоро преживях първата си целувка !Споко тя ще дойде когато й е времето А за килограмите-не си чак толкова едра
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Спокойно, ще го откриеш. Не е задължително да е на 13 или 14 години. Аз също открих истинската си любов като бях на 16 години. Не съжалявам, че изчаках до тогава. Проблемът не е в теб, всъщност въобще няма проблем. Просто изчакай и той ще дойде.
    Ами да.Да не мислиш,че на 13-14 би ти било по-хубаво да си с гадже?Когато откриеш подходящия човек,ще си много по-щастлива,защото ще си вече на 16 или 17,няма да си някое 13-годишно хлапе,дето не знае какво иска,а ще си узряла емоционално и ще изживееш пълноценно любовта си.Не се притеснявай за килограмите.Има момичета на твоята височина с 10 килограма над теб и пак не им е проблем,откриват си гаджета.В случая въпросът е в характера,не във килограмите.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ти пак много си чакала бе ....малее 16 години ....и се самнявам че това е истинската ти любов но караи нека се заблуждаваш !

иначе моето мнение по темата : проблема не е в теб има си пътници за всеки влак ..аз също съм на 16 и не се отчаивам даже и пре положение че попадам на пълни идиоти аи колкото странно да звучи мисля че още ми е рано за нещо от сорта "истинската любов" ....аи при тва не смятам че тя съществува ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest

Re: na 16 sum a....

Цитирай Първоначално написано от ot4aqna
    iskam da spodelq s vas 4e o6te ne sum se celuvala s mom4e i ne sum si namerila seriozan 4ovek s koito da pravim sex
    ne sum grozna ne sum tupa samo malko pulna ama smqtam 4e 6tom sum visoka 167 i teja 64 kg. ne sum 4ak nekuf bahti slona ...
    OMG ти си СЛОН!

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    OMG ти си СЛОН!
    a ti si PEDAL!

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ти пак много си чакала бе ....малее 16 години ....и се самнявам че това е истинската ти любов но караи нека се заблуждаваш
    Да, изчаках и правих секс на 16, почти 17 години и както вече казах не съжалявам. Не мисля, че това е най-важният критерий за зрелост на едни човек. А относно това дали е истинската любов, повярвай ми той е. И не само на думи, защото любовта се доказва, а той ми го е доказал. На 18 години съм и все още съм с този човек. Той е направил доста жертви за мен и ми е доказал, че заслужава любовта ми. И повярвай ми не се заблужавам. Даже мога да кажа, че гледам много реалистично на нещата и много рядко, да не кажа никога живея с илюзии. Но всеки има право на мнение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Такам такам само като видях заглавието не си направих труда да прочета цялата тема?Предполагам е на 16 и още е девствена ?

koi vi kaza 4e trqbva zadyljitelno da nameri6 istinskata si lubov na 16 godini primerno...ne e zadyljitelno...i vse pak na tebe problema t ine idva ot tova 4e si 60 kilograma ami za6toto ima6 kompleks ot tova...za6to si misli6 4e pravilniq 4ovek trqbva da ti padne ot nebeto ti samo 6te sedne6 i 6te go 4aka6...ne stava taka trqbva i malko usilie da poloji6..vse pak nadqvam se da go nameri6
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Фен
    Град
    XaCKoBo
    Ехехех сродна душица имам същия проблем самоче ще навърша 16 след 5 месеца.И съм момче w00t не съм слон млон всичко е точно ама немога и немога си намеря момиче дори за 1 целувка е нз чакам аз там да ми излезни любовта на живота ама ..... като че ли я срещнах ама най-голямото разочарование фана си некаф мурук 2 години по голям от мене BTW:връсници сме.Ами ко да прая тфа е живота те хората са казали за всичко си има времее.
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    mi mila ... iz4akai o6te ... moje i da se poqvi nqkoi ... q dai tvoq snimka ....

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Prai6 li razlika m/u SLON i HIPOPOTAM ?!?!!?!?!?!?
    Barzo obratno v zooparka ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ScUm4EtO'box
    съгласен съм с предния пост,но от ръста на момичето вадиш 120 и толкова кг трябва да е то
    Вадиш 110 бе човек,ти ако извадиш 120 ще е някаква кльощава!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ти пак много си чакала бе ....малее 16 години ....и се самнявам че това е истинската ти любов но караи нека се заблуждаваш !
    Защо да е чакала много?Трябва ли всички да го правят на по 12-13 години когато и без това нищо няма да разберат от секса?Aleandra ми се струва много по-свястна от разните 'хлапета',които вчера се пръкнали и вече тръгнали да се натискат.А защо момчето да не е истинската й любов?Една приятелка на сестра ми(20 годишна) срещна истинската си любов на 15,станаха гаджета и сега смятат да се женят.Това зависи от хората,не от възрастта.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Споко-аз се целунах на 17 години и 10 месеца за първи път.не бях нещо дебела,грозна или смотана-просто така се получи.Сега съм на 21 и съм имала супер малко гаджета,а ако броя връзките си-тя е само 1-настоящата.Всяко нещо с времето си-това че си на 16 не бива да те отчайва.Голяма работа!

ми почни да ходиш на фитнес или тичай някаде...спадни малко...иди на кола маска...купи си нов шампоан и парфюм...ходи винаги чистичка и така...но не съм сигурен дали щи помогне

Кифла
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ScUm4EtO'box
    Да бе...Аз както съм на 23 години и съм виока 157 см. значи трябва да съм 37 кила така ли?

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Не,не аз знам че се вади 110

Guest

Ти норматив ли гониш ?!
    "На <random-age-here> години съм, а не съм се целувал/а !!" < И какво от това ?!
    Ако беше се целувала щеше да излезеш на площада да биеш тупана ли ?!

GET A GRIP, FFS!

Фен
    Град
    Майна town
    Ми..приятелката ми е 164см и тежи 42 килограма мокра...леко пълна мисля че не е точната дума ако ми следиш мисълта..ама я качи една снимка и дай линк да те видим.Пък и човек за първа целувка ,респективно за сефте не се "намира" на улицата...догледай сънчо и заспивай.

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Guest
    mii az pyk sym na 13g,165sm i sym 48kg ....ne sym se celuvala..gadjetata mi i sex iskaha daje ne samo da se celuvame ama gi rejeh vs

ами да ти кажа аз сам се целувала,ама не си спомням първата си целувка ,щот бях толкова пияна и заляна че още малко да не помня и първия си път!
    а за теб.......... ми мойе да намалиш малко килцата,няма да е лошо!
    а мом4ето рано или късно ще дойде!.........
    На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!

Варненец
    Guest
    И аз съм девствен на 17 съм от варна Ето снимка
    http://img218.imageshack.us/img218/705/image030ci2.jpg
    [/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си