- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na 16 sum a....
Има време за всичко.Рано или късно каквото е писано ще стане
WOW ZA 164/64 KG. OSVEN DA SI NAMERISHПървоначално написано от ot4aqna
![]()
USPEH ...
ех...проблема с килограми...кофти е , просто трябва го превузмогнеш, пък и е хубаво да пробваш да спортуваш....имах го същия проблем ама спорта оправи нещата ;] но...не е най-важното нещо в тоя живот да те целунат да правиш секс, тва че някои от твоите връстнички вече са правили тези неща не трябва ти прави впечатление... и да те сдухва...просто си продължаваш се кефиш на живота...
ne davam dobri saveti , noo pri men pomaga . 6to ne zeme6 da se napie6 i da otide6 na diskoteka ?? nz no az vinagi kogato sam piqna vse se namira nqkoi koito da si probva kasmeta:P:P i az sam na 16
Не си правил секс и не си се целувала. Аз също съм на 16 и съм детсвенен и не съм сецелувал (е целувал съм се веднъж, но то беше на майтап). Живеи си живота.![]()
11 tochka deaktiven profil.
Ima vreme za vsi4ko
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
samo da ti kaja 4e tqloto e kato plastelina ti sama re6ava6 v kakva forma da go modelira6 .Първоначално написано от ot4aqna
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
ей сладураноПървоначално написано от ot4aqna
не се притеснявай бе ! какво като не си го правила или не си се целувала .. това изобщо не трябва да ти пука.. даже трябва да се гордеиш защото сега вече повечето на 12-13 годинки са супер курви..
а за килограмчетата - е.. не си дебела бе
само леко закраглена.. ти 6те отслабне6 с времето спокоино
.. пък и да ти призная .. до сега съм бил само с 1-2 момичета .. не съм добър нито в леглото нито с целувката и аз понякога се здухвам от мисалта ама ко да се праи
за всеки влак си има патници и аз си ги чакам
![]()
А ако чак толкова искаш най накрая да си с момче пиши едно лично саобщение .. ще те зема с мене малко на фитнесс ще опраим килограмите и после ще ти потрагнат нещата![]()
![]()
Plondir4e !!! otslabni !!!
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Аве вие добре ли сте кокат е 65 кг . Кой отказва секс , трябва да почне да излиза нови познати дискотеки и да вярва в себе си а не да се депресира . Само и говорите глупости .
Първоначално написано от ScUm4EtO'box
Ама па глуости в тоя форум колкото си искаш...![]()
![]()
Пак ли трябва да обяснявам, че по френските стандарти /а французите си падат по кльощи/ от височината трябва да се извади 110, за да се получи перфектното тегло за жена. Представете си момиче - 35 килограма. Всеки лекар ще ви каже, че това не е нормално!
razbirachi![]()
Yupeeee !
17 годишен анаболен кестен. Ужас. Не го пожелавам на никой.Първоначално написано от Варненец
![]()
SpoKo bre macku...Vse shte ima vreme kfo kat si na 16 i oshte ne si namerila istinskata lubof???tfa nishty ne oznachava!!!az sum na 16 imala sum 1728987 gajeta no 4ak sa otkrix 4oveka koito naistina obi4am!!!taka 4e ne se bezpokoi i ti shte go namerish
!!!uspex dushko!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
SPOKO BE MILI4KA 6E GO NAMERI6 RANO ILI KASNO!:}}}}}}}}}}}}}}}
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}
Мила, не мисля, че имаш повод да се отчайваш! Я се усмихни! Чувствам, че си хубаво момиче - душата ти е красива и всеки път се свива, когато си помислиш, че не си преживяла първата целувка. Не се чувствай изостанала или нещо подобно. Важен е мигът, дори да си на 17, 18, а и по-късно.. за всичко в живота си има причина и подходящ момент - запомни това. Твоята целувка ще дойде когато момента узрее. И ще е много вълнуваща. Не се притеснявай, ами напротив - мисли си, че най-хубавото предстои!Първоначално написано от ot4aqna
AXyaxYAXYaxyAXYxyxYXA ami potursi si,ogledai se malko![]()
еми земи я прочети.На тоя свът не е само сексаПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Така е,трябва и ти да действаш.Но все пак няма да е зле да отслабнеш-аз съм висока колкото теб,а съм 48 кила.И момчетата,и момичетата ми казват,че тялото ми е перфектно,т.е. едно поне 10 кила трябва да свалиш,за да те харесват!Първоначално написано от ro6li4ka
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
mi 4estno da ti kaja 167 64 mislq 4e 6te si baq tumbesta :]
Има много пълни, дори дебели жени и момичета, които не са девствени.