.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Vizte tuk...

Guest

Vizte tuk...

1.Xva6tali li sa vi va6ite dokato go pravite,i kak ste se izmuknali ot tazi sityaciq?
    2.Kak be6e purviq put?Bole6e li mn ima6e li kruv?

Темата се повтаря. моите родители не са ни хващали, но веднъж ни хвана неговия баща. Той обаче е пич и не ни каза нищо, а и какво да ни каже. Просто не знаеше, че сме в стаята му и отиде да си вземе дискове за уредбата и ни видя. Тактично каза "Извинете" и излезе. Прие го нормално, все пак това не е нещо срамно. За първият път, както и друг път съм казвала, всичко е строго индивидуално. Зависи от момичето, от обстановката, от това колко е възбудена и дали е готова. Мен лично не ме боля и нямаше кръв. Но дори и да има болка от нея не се умира, а кръвта е няколко капки.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    В търсачката ще намериш мнението на всички тук и по двата въпроса

kude po-to4no

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Темата се повтаря. моите родители не са ни хващали, но веднъж ни хвана неговия баща. Той обаче е пич и не ни каза нищо, а и какво да ни каже. Просто не знаеше, че сме в стаята му и отиде да си вземе дискове за уредбата и ни видя. Тактично каза "Извинете" и излезе. Прие го нормално, все пак това не е нещо срамно.
    Да ти имах късметаАко нашите ни хванат ще ме убият.Ако техните ни хванат,незнам,но усещам,че реакцията няма да е много по-различна.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    1 не мно ясно .....
    2 нормално .... нищо специално ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Темата се повтаря. моите родители не са ни хващали, но веднъж ни хвана неговия баща. Той обаче е пич и не ни каза нищо, а и какво да ни каже. Просто не знаеше, че сме в стаята му и отиде да си вземе дискове за уредбата и ни видя. Тактично каза "Извинете" и излезе. Прие го нормално, все пак това не е нещо срамно.
    Да ти имах късметаАко нашите ни хванат ще ме убият.Ако техните ни хванат,незнам,но усещам,че реакцията няма да е много по-различна.
    Предполагам, че и баща му не е бил на 7-то небе като ни е видял, но от притеснение, не от друго. В карйна сметка не виждам смисъл родителите да реагират така остро. Те са дошли от там, от където идваме ние. Секса е нормално нещо, продължение на любовта. Да, не е приятно да завариш детето си да прави секс, но в крайна сметка такъв е живота и ние порастваме.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ми... почти. но не беше страшно. майка ми връхлетя в стаята и просто се направи, че нищо не е забелязала. каза си "извинете, че не почуках" и си излезе.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    hmmm mene vse o6te ne sa me hva6tali ... i se nadqvam da ne stane [-o< .... bolkata be6e savsem leka,kryv nqma6e \/

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    aman ot ednakvi temi .....

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    hmmm mene vse o6te ne sa me hva6tali ... i se nadqvam da ne stane [-o< .... bolkata be6e savsem leka,kryv nqma6e \/

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Предполагам, че и баща му не е бил на 7-то небе като ни е видял, но от притеснение, не от друго. В карйна сметка не виждам смисъл родителите да реагират така остро. Те са дошли от там, от където идваме ние. Секса е нормално нещо, продължение на любовта. Да, не е приятно да завариш детето си да прави секс, но в крайна сметка такъв е живота и ние порастваме.
    Да,определено порастваме и имаме право да правим секс,но докато не се изнеса от нас,предпочитам нашите да ме мислят за безполова Когато стана майка ще гледам да съм по либерална с дъщеря си(или сина си),която(който) така или иначе ще прави секс,със или без моето съгласие.Поне ще могат спокойно да споделят с мен и да търсят съвет или информация вместо да се чудят къде да крият противозачатъчните и презервативите.

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    aide begai obratno v zoooparka......

Умнияя
    Guest
    2
    Уф как кървеше на аверката
    Спомням си как като бях във Виетнам и заколих един жълтур. Теченето на кръвта му спрямо при секса беше само две капки. А при секса - МАЛИИИИИИИИИИ БОЯДИСАХМЕ СТЕНИТЕ БРАТКОУ. ТОЛКОВА МНОГО КРЪВ. ДАЖЕ ХОДИХМЕ ПОСЛЕ ДО БЧК ДА ДАРЯВАМЕ С ЛИТРИ БАТКА С ЛИТРИ

МУХАХАХАХАХАХ

Цаках си рега

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Vizte tuk...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1.Xva6tali li sa vi va6ite dokato go pravite,i kak ste se izmuknali ot tazi sityaciq?
    2.Kak be6e purviq put?Bole6e li mn ima6e li kruv?
    Ami na6te ne sa me hva6tali dokato pravq sex... a i da me hvanat kvo tolkova... malko diskonfuzna situaciq 6i stane ama ne e ni6to koi znae kvo... a za parviq mi pat... emi az sam mom4e... ne be6e koi znae kvo ... ama sam dovolen !

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ima takiva temi hilqdi
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)

1. НЕ
    2. нормално , НЕ

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си