Цитирай Първоначално написано от Aleandra
Цитирай Първоначално написано от maybelline
Цитирай Първоначално написано от Aleandra
Темата се повтаря. моите родители не са ни хващали, но веднъж ни хвана неговия баща. Той обаче е пич и не ни каза нищо, а и какво да ни каже. Просто не знаеше, че сме в стаята му и отиде да си вземе дискове за уредбата и ни видя. Тактично каза "Извинете" и излезе. Прие го нормално, все пак това не е нещо срамно.
Да ти имах късметаАко нашите ни хванат ще ме убият.Ако техните ни хванат,незнам,но усещам,че реакцията няма да е много по-различна.
Предполагам, че и баща му не е бил на 7-то небе като ни е видял, но от притеснение, не от друго. В карйна сметка не виждам смисъл родителите да реагират така остро. Те са дошли от там, от където идваме ние. Секса е нормално нещо, продължение на любовта. Да, не е приятно да завариш детето си да прави секс, но в крайна сметка такъв е живота и ние порастваме.
Да,определено порастваме и имаме право да правим секс,но докато не се изнеса от нас,предпочитам нашите да ме мислят за безполова Когато стана майка ще гледам да съм по либерална с дъщеря си(или сина си),която(който) така или иначе ще прави секс,със или без моето съгласие.Поне ще могат спокойно да споделят с мен и да търсят съвет или информация вместо да се чудят къде да крият противозачатъчните и презервативите.