- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Търся играта Need for Speed Underground 1
Незнам дали е тук мястото , но ми трябва играта Need for Speed Underground 1-вата част... някои ако може да даде линк ще съм му безкрайно благодарна![]()
Data.bg
Crack за торента от Дата.бг
free.linkos.bg
Аммм съжалявам но в www.arenabg.com не я намерих много съжалявам![]()
Дано тези горе да свършат работа![]()
Carl Johnson
Е как да си я наглася.. не може ли да си я изтегля и направво да тръгне , защото незнам какво се прави за да я пуснаПървоначално написано от Ku4eNcE
![]()
Probvai ot tyk dali ti otvarq tozi adres >ftp://192.168.36.234/pub/FILMS-AND-G...Underground_1/
ako da prosto kopira6 vsi4ko v edna papka v tvoq komp. i otvarq6 igrata ot ikonata.Tyk igrata e instalirana.
Нещо не ми го отваря това ...Първоначално написано от Ku4eNcE
6te se opitam da ti obqsnq kak da si napravi6 igrata .
1>Ako nqma6 si svalq6 tazi programa >Virtual DAEMON Manager V3.02>pi6a ti tazi versiq za6toto sam si q instalirval predi s neq i sam nqml problemi no ti moje6 da si svali6 i dryga versiq ne pre4i ako ne e to4no tazi.Taka ve4e ima6 programata i si q instalirala sled kato q instalira6 dolo v dqsno na rabotnia plod trqbva da it se poqvi edna malka ikonka na 4ervena svetkavica.Caka6 s vtoroto kop4e na mi6kata varxy neq i dava6 nai gore kadeto pi6e Virtual CD/DVD-ROM>Set number of devices...>Disable,1,2,3,4,>caka6 na >1<cled kato cakne6 6te se zaredi edna ikonka ili ne6to podobno s nqkoq bykva [G,I,H,J,]nqma zna4enie koq.
Sled tova ako izleze6 ot programa slo4aino ili ti q zatvori ne6to po sa6tia na4in caka6 s vtoroto kop4e i dava6 pac na Virtual CD/DVD-ROM no ve4e nqma da izbira6 4isla za6toto ve4e si izbrala i ti se e poqvila ikonkata s vaprosnata bykva.I tam kadeto pi6e Set number of devices... malko po nagore trqbva da ti e izpisalo >Device 1 :[G] No media >ot tyk dava6 na >
Mount image kato dade6 tova 6te ti se otvori prozor4e na koeto pi6e >Select new image file.Malko po nadolo trqbva da ima >tarsi<sled kato cakne6 na nego 6te ti izleze kolonka na >moite dokumneti moq komputer lokalen disc c,e i drygri raboti.6te cakne6 tam kadeto si svalila igrata primerno v lokalen disc E ili D ili kadeto si q svalila 6te izbere6 faila i 6te dade6 otvori ot tam 6te zapo4ne da se instalira i igrata sled vreme 6te ti poiska disc 2 trqbva pac da sacne6 na Virtual CD/DVD-ROM >Mount image i po sa6tia na4in izbira6 disc 2 i dava6 otvori i igrata 6te se instalira dokrai.Moje i ai vferoqtno 6te ti posika krak 6te se opitam da ti namerq napravo da ne se ma4i6 i s nego.Dano da razbere6 ne6to ot tova koeto tam ti napisal.Sigorno ti izglejda dosta obarkano i glypavo no vsa6tnost ako nqkoi ti go pokaje kak stava 6te go napravi6 za ne pove4e ot 10 sec.Vse pac nai dobre 6te e da izvika6 nqkoi koito razbira da ti q napravi e ako iska6 se poma4i malko :P.
http://rack6.f-e-n.net/mo1/Games/Nee...ev-nsup/Crack/ > svalq6 tova i ikonkata q slaga6 v direktoriata na igrata[tam kadeto si q instalirala] 6te ti izpi6e da li iska6 da q zameni6 dava6 da ili yes i sled tova play.
![]()
Абе иска ми някви числа тука да пиша... кво да пиша?
Абе уж всичко направих ама като пускам играта пише в един прозорец Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application ... ами сега?!![]()
Trqbva ti crack [tova e ikonka podobna na tazi koqto ti e izleznala na desctopa sled kato si instalirala igrata].Vaprosnia crak ili ikonka se slaga v papkata kadeto si instalirala igrata sled kato dade6 postavi ili pase 6te ti dade edno kadeto pi6e dali iska6 da zameni6 vaprosnia fail dava6 da i ve4e vsi4ko trqbva da e 6.http://forums.data.bg/viewtopic.php?...erground+crack >
Tyk e tozi krak za koito ti govorq svalq6 go i sled tova go razerxivira6 v nqkakva proizvolna papka sled tova kopira6 [Speed] i go postavq6 tam kadeto ti kazax.
И в крайна сметка тръгна ли? Ей са пича трябва само да ти каже и как да си пуснеш интернет гейм за да те нашляпам на дрифт.![]()
2т. системно
http://66.249.93.104/search?q=cache:...g&ct=clnk&cd=1
Ako ne tragne craka i te izxvarlia svali si ot tyk ima dosta ako ne moje6 kaji mi az 6te ti svalq vsi4ki i 6te ti gi pratq na emaila ! Za vseki sly4ai zapo4nax da gi svalqm :P .
Сега неможах да разбера като го копирам това Speed каде да го сложа...
М.... ми то аз нямам такава папка... имам папка където съм свалила играта...и като го сложа това там нищо не става...![]()