.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Kvo da napravqq

piqna
    Guest

Kvo da napravqq

kvo da napravq da istrezneq po byrzo.. probvah s 4isto studen du6.. ne pomogna mnogo a ne moga da si legna o6te ( po red pri4ini ) a maika mislq 4e po4va da se use6ta a tva ne e dobre 6toto si imah mn problemi s tva.molq bez postove kato "za napred ne pii " edi si kvo si .. bl;aagodarq na teq koito 6te pi6at

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    как така студения душ не помага е ...тц тц ...... тва опраа всичко вапреки че после главата ти става дискотека .... ами кисело мляко не помага ..кафе може малко да те пооправи ..но наи дуре си е сънят !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

piqna
    Guest
    da kak sha tragna da si praa kafe po tva vreme na denonoshtieto ... qdoh salata i obrah celiq luk basi daje ne mi liuti

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    поне не вониш на алкохол

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Plovdiv
    Prosto lqgai da nanishh!! :P Nqma "ne moga".MARSH V LEGLOTO!! :P

vitamin B,dosta voda,i lqgai da spi6....puk na suntrinta.....
    Алберт Айнщайн - две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен

Повече от фен
    Не пий много вода защото ще усили повръщането,направи си чай и яж,яж,яж после легай и гледай тв или си щракай нещо из писито занимавай се с нещо!Успех

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Голям фен
    Малко чист въздух и едно кисело мляко.Абе зависи колко си се нарязала
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Киселото мляко е ршението на проблема.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Guest
    ШКЕМБЕ ЧОРБА!

Супер фен Аватара на maybelline
    Вземи си шише вода и опитай да го изпиеш(не наведнъж,но в рамките на 10-15 минути).После си легни,а като заспиш,ще изтрезнееш.А ти като си пияна,според теб ще успееш ли да 'загрееш' какво трябва да правиш,за да не те усетят?Ти си решаваш де,но на твое място нямаше да прекалявам с алкохола.И все пак ако прекаля,поне няма да се прибера,за да не рискувам.

Голям фен

Re: Kvo da napravqq

Цитирай Първоначално написано от piqna
    kvo da napravq da istrezneq po byrzo.. probvah s 4isto studen du6.. ne pomogna mnogo a ne moga da si legna o6te ( po red pri4ini ) a maika mislq 4e po4va da se use6ta a tva ne e dobre 6toto si imah mn problemi s tva.molq bez postove kato "za napred ne pii " edi si kvo si .. bl;aagodarq na teq koito 6te pi6at
    kato si se napila ve4e i vzima6 edno silno kafe sas SOL!! i posle povra6ta6 ot nego ii.. gotovo ve4e ti nqma nishto
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

az po princip kat se napiq i ako nemoga da zaspa povra6tam i se opravqm ako nemoje6 da povarni6 brakni si s pratsa

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Цитирай Първоначално написано от switchfoot
    vitamin B,dosta voda,i lqgai da spi6....puk na suntrinta.....
    Da ako pie voda taka she se omaje che...nai dobre da qdesh i tfa e
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си