- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kvo da napravqq
kvo da napravq da istrezneq po byrzo.. probvah s 4isto studen du6.. ne pomogna mnogo a ne moga da si legna o6te ( po red pri4ini ) a maika mislq 4e po4va da se use6ta a tva ne e dobre 6toto si imah mn problemi s tva.molq bez postove kato "za napred ne pii " edi si kvo si .. bl;aagodarq na teq koito 6te pi6at
как така студения душ не помага е ...тц тц ...... тва опраа всичко вапреки че после главата ти става дискотека .... ами кисело мляко не помага ..кафе може малко да те пооправи ..но наи дуре си е сънят !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
da kak sha tragna da si praa kafe po tva vreme na denonoshtieto ... qdoh salata i obrah celiq luk basi daje ne mi liuti![]()
поне не вониш на алкохол![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Prosto lqgai da nanishh!! :P Nqma "ne moga".MARSH V LEGLOTO!!:P
vitamin B,dosta voda,i lqgai da spi6....puk na suntrinta.....![]()
![]()
![]()
Алберт Айнщайн - две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Не пий много вода защото ще усили повръщането,направи си чай и яж,яж,яж после легай и гледай тв или си щракай нещо из писито занимавай се с нещо!Успех![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Малко чист въздух и едно кисело мляко.Абе зависи колко си се нарязала
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ШКЕМБЕ ЧОРБА!
Вземи си шише вода и опитай да го изпиеш(не наведнъж,но в рамките на 10-15 минути).После си легни,а като заспиш,ще изтрезнееш.А ти като си пияна,според теб ще успееш ли да 'загрееш' какво трябва да правиш,за да не те усетят?Ти си решаваш де,но на твое място нямаше да прекалявам с алкохола.И все пак ако прекаля,поне няма да се прибера,за да не рискувам.
kato si se napila ve4e i vzima6 edno silno kafe sas SOL!! i posle povra6ta6 ot nego ii.. gotovo ve4e ti nqma nishtoПървоначално написано от piqna
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
az po princip kat se napiq i ako nemoga da zaspa povra6tam i se opravqm ako nemoje6 da povarni6 brakni si s pratsa![]()
Da ako pie voda taka she se omaje che...nai dobre da qdesh i tfa eПървоначално написано от switchfoot
Неподходящ размер на снимка в подпис!