.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95
    Sucks
    Guest

Momi4eta bihte li trugnali s po-malko mom4e ?

Emi mislq 4e vuprosa e qsen..az pitam poneje imam edin takuv problem mn si haresah edno mom4e,ama ne znaeh ni6to za nego i sega razbrah 4e e bil edna godina po-maluk ot men!Spored vas tova pre4i li...ina4e mom4eto e mn hubavo,ama mi staa malko tupo poneje 6te ima i razni komentari

P.S. az sum za 8 toi za 7
    P.S. 2 i izglejda po-golqm ot men !

Мега фен Аватара на iiirish
    предполагам, че зависи от възрастта. ако сте тийнчета, малко вероятно е да се задържите, защото всички познати ще ви натякват за разликата ви. но ако сте минали "благополучно" периода на пубертета, смятам, че няма проблем

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако наистина ти харесва,бъдете заедно!Щом ти е направил впечатление и си си го харесала преди да знаеш на колко е ,означава че не му личи толкова много на колко години.Клкото до другите-винаги ще коментират,обсъждат и т.н.,дори да сте перфектната двойка.Няма зщао да плащаш данък хорско мнение.Ти ще си с него,не те

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Zavisi na kolko ste,zashtoto ako ste po malki mnogo iasno che priatelchetata vi shte govoriat kakvo li ne a i she se chuvstvate kofti!Spored men tova niama znachenie,ne triabva da se obrashta goliamo vnimanie na tova a i v lubovta niama granici!moq priqtel naprimer e s 1 god po malak ot men no tova ne ni prechi,razbirame se,obichame se i nikoi ne se i seshta za tova!ne triabva da ti pravi vpechatlenie,tova veche e neshto normalno!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Град
    Елена
    Виж миличка за любовта няма граници в годините.Щом го харесваш,просто тръгни с него и да не ти пука от мнението на околните!Те просто ти завиждат.Живей си живота както ти самата си намериш за добре това е от мен

Супер фен

Re: Momi4eta bihte li trugnali s po-malko mom4e ?

Цитирай Първоначално написано от Sucks
    Emi mislq 4e vuprosa e qsen..az pitam poneje imam edin takuv problem mn si haresah edno mom4e,ama ne znaeh ni6to za nego i sega razbrah 4e e bil edna godina po-maluk ot men!Spored vas tova pre4i li...ina4e mom4eto e mn hubavo,ama mi staa malko tupo poneje 6te ima i razni komentari

Ми фащай го за ръчичка, никъв проблем няма, тамън ти ще си мъжа в връзката, ше си го въртиш на пръсчето клетото дете , постоянно ше ти играе по свирката като зайче на повикване, може даже за пари да го друсаш ако техните са богати а той е балъче. И в един момент ше ти омръзне постоянно да се занимаваш с някъв малък дето дори ше го е срам да ти поиска да те ебе , или пък просто много ше почнат да ти се смеят приятелките и ти от страх да не ти падне репутацията ше го захвърлиш като салфетката в която си изпразвам чикията а детето ще получи сърдечен удар от мъка.
    2т. системно

Мега фен
    И какво значение има какво мислят или казвта другите? Ти го харесваш, ти евентуално ще ходиш с него и ще се целуваш с него. Дали те казват, че е малък или не за теб, не е важно. Не ходят те с него.

Голям фен
    Град
    Варна
    Momi4eta bihte li trugnali s po-malko mom4e ?
    Ей тфа е важния въпрос тука

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Пука ти кви коментарчета пускат или кво си мислят другите...
    Щом се харесвате - взимайте се.

И да,бих тръгнала с по-малък от мен ( с една година най-много обаче..)
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Отговор
    Guest
    Поне ще е съпруг "под чехъл",не е лощо

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Понякога това няма значение...щом изглежда по-голям от теб..!
    Попринцип и аз си харесвам едно момче,което е една година по-малко от мен.Аз също съм за осми клас.Той е за седми.Ама е много печен.Тъй че...не виждам проблем HAVE FUN

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Ако двама души се обичат,според мен няма смисал да не тръгнат заради това че момичето е 1-2 години по-голямоот момчето.Аз така мисля

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    xaxa az sam hodila s mom4e koeto e s godina po-malko ot mene...tova malko pre4e6e i barzo se razdelihme...p1k i ne beshe lubov a samo privli4ane :P
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен

ти си на 8 ....иначе с по-малък не бих тръгнала
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Цитирай Първоначално написано от Lorraine

Момичето е за 8-ми клас,а не на 8 години

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine

Момичето е за 8-ми клас,а не на 8 години
    опа извинявам се мн не съм прочела както трябва...още спя
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

na kratko-haresva6 li go???da???emi 6tom e da se opitai...Da naistina kato sme tineidjari i osobenno po-malki kato teb se sre6tat mnogo podigrahhki,ama ako vi e pisano 6te opittete

Супер фен
    Ходила съм с такова момче адски тъпо е!!!!!

Abe az ne mislq 4e ima problem!Ponqkoi pyt po-malkite mom4eta sa mnogo po spolu4livi otkolkoto teq na na6ata vyzrast!Kvo ti puka karai da vyrvi!Az na tvoe mqsto 6tqh da si trygna s mom4eto!Kvo tolkova,ako e svesten i me kefi puk daje i da ne izzglejda po-golqm!!!!!
    And after you say so many words,
    There soon are no more to describe how it feels,
    Because pain is a like a disease, it has stages, it grows, and spreads, there is only one way to describe it, and that is where I am… Silence.

ako go haresvam ne bix se zamislila
    nqma zna4enie razlikata
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Град
    nqkude tam kudeto nikoi ne moje da me otkrie.....
    ako se haresvate nqma kvo da 4aka6 ;) immam suy4enici koito xodqt s po malki ot tqx i nikoi ne im se smee :) koito govori protiv zna4i zavijda ;)
    gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Е, къф ти е проблема, бе мацка? Аз ходя с приятеля ми 1 година , той е с 1 година и нещо по-малък от мене. 90% от гаджетата ми са били с 1 година по-малки от мене, защото компанията ми беше такава. Не виждам проблем! Като го харесваш - тръгвай с него, какво се чудиш! Най-тъпото е да се влияеш от хорското мнение!
    HardC0re and BDSM forever

Ne bih trugnala s po malko mom4e zashtoto teq na moqta vuzras i po golemi nemat akul pa kamoli po malki

FiRe_LaDy
    Guest
    Mii posledniq mi priqtel beshe po malak ot men s polovin godina.Tak che bih trygnala s po malak ot men,no ne po golqma razlika ot 1 godina.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    понякога наистина хорското мнение много влае ...... и жалко за тези които се оставят да им влае ...иначе аз бих ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си