- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Momi4eta bihte li trugnali s po-malko mom4e ?
Emi mislq 4e vuprosa e qsen..az pitam poneje imam edin takuv problem mn si haresah edno mom4e,ama ne znaeh ni6to za nego i sega razbrah 4e e bil edna godina po-maluk ot men!Spored vas tova pre4i li...ina4e mom4eto e mn hubavo,ama mi staa malko tupo poneje 6te ima i razni komentari![]()
![]()
P.S. az sum za 8 toi za 7![]()
P.S. 2 i izglejda po-golqm ot men !
предполагам, че зависи от възрастта. ако сте тийнчета, малко вероятно е да се задържите, защото всички познати ще ви натякват за разликата ви. но ако сте минали "благополучно" периода на пубертета, смятам, че няма проблем
Ако наистина ти харесва,бъдете заедно!Щом ти е направил впечатление и си си го харесала преди да знаеш на колко е ,означава че не му личи толкова много на колко години.Клкото до другите-винаги ще коментират,обсъждат и т.н.,дори да сте перфектната двойка.Няма зщао да плащаш данък хорско мнение.Ти ще си с него,не те![]()
Zavisi na kolko ste,zashtoto ako ste po malki mnogo iasno che priatelchetata vi shte govoriat kakvo li ne a i she se chuvstvate kofti!Spored men tova niama znachenie,ne triabva da se obrashta goliamo vnimanie na tova a i v lubovta niama granici!moq priqtel naprimer e s 1 god po malak ot men no tova ne ni prechi,razbirame se,obichame se i nikoi ne se i seshta za tova!ne triabva da ti pravi vpechatlenie,tova veche e neshto normalno!![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Ми фащай го за ръчичка, никъв проблем няма, тамън ти ще си мъжа в връзката, ше си го въртиш на пръсчето клетото детеПървоначално написано от Sucks
, постоянно ше ти играе по свирката като зайче на повикване, може даже за пари да го друсаш ако техните са богати а той е балъче. И в един момент ше ти омръзне постоянно да се занимаваш с някъв малък дето дори ше го е срам да ти поиска да те ебе , или пък просто много ше почнат да ти се смеят приятелките и ти от страх да не ти падне репутацията ше го захвърлиш като салфетката в която си изпразвам чикията а детето ще получи сърдечен удар от мъка.
2т. системно
И какво значение има какво мислят или казвта другите? Ти го харесваш, ти евентуално ще ходиш с него и ще се целуваш с него. Дали те казват, че е малък или не за теб, не е важно. Не ходят те с него.
Ей тфа е важния въпрос тукаMomi4eta bihte li trugnali s po-malko mom4e ?
Поне ще е съпруг "под чехъл",не е лощо![]()
Ако двама души се обичат,според мен няма смисал да не тръгнат заради това че момичето е 1-2 години по-голямоот момчето.Аз така мисля![]()
xaxa az sam hodila s mom4e koeto e s godina po-malko ot mene...tova malko pre4e6e i barzo se razdelihme...p1k i ne beshe lubov a samo privli4ane :P
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ти си на 8Първоначално написано от Sucks
....иначе с по-малък не бих тръгнала
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
опаПървоначално написано от e_l_i_z_a
извинявам се мн
![]()
![]()
не съм прочела както трябва...още спя
![]()
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
na kratko-haresva6 li go???da???emi 6tom e da se opitai...Da naistina kato sme tineidjari i osobenno po-malki kato teb se sre6tat mnogo podigrahhki,ama ako vi e pisano 6te opittete![]()
Ходила съм с такова момче адски тъпо е!!!!!
Abe az ne mislq 4e ima problem!Ponqkoi pyt po-malkite mom4eta sa mnogo po spolu4livi otkolkoto teq na na6ata vyzrast!Kvo ti puka karai da vyrvi!Az na tvoe mqsto 6tqh da si trygna s mom4eto!Kvo tolkova,ako e svesten i me kefi puk daje i da ne izzglejda po-golqm!!!!!
And after you say so many words,
There soon are no more to describe how it feels,
Because pain is a like a disease, it has stages, it grows, and spreads, there is only one way to describe it, and that is where I am… Silence.
ako go haresvam ne bix se zamislila
nqma zna4enie razlikata
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
ako se haresvate nqma kvo da 4aka6 ;) immam suy4enici koito xodqt s po malki ot tqx i nikoi ne im se smee :) koito govori protiv zna4i zavijda ;)
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
Е, къф ти е проблема, бе мацка? Аз ходя с приятеля ми 1 година , той е с 1 година и нещо по-малък от мене. 90% от гаджетата ми са били с 1 година по-малки от мене, защото компанията ми беше такава. Не виждам проблем! Като го харесваш - тръгвай с него, какво се чудиш! Най-тъпото е да се влияеш от хорското мнение!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Mii posledniq mi priqtel beshe po malak ot men s polovin godina.Tak che bih trygnala s po malak ot men,no ne po golqma razlika ot 1 godina.
понякога наистина хорското мнение много влае ...... и жалко за тези които се оставят да им влае ...иначе аз бих ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....