.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95
    po princip ne bi trqbvalo da ima zna4enie osobeno ako si go haresva6.v kraina smetka za liubovta granici nqma.gadnoto naistina 6e e komentara na okolnite,koito nonstop 6e ti natqkvat 4e hodi6 s bebok i pro4ie.izpitala sum go i zatva ti kazvam.
    hey now !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от little_pink
    Ne bih trugnala s po malko mom4e zashtoto teq na moqta vuzras i po golemi nemat akul pa kamoli po malki
    Ти що реши, че имаш повече акъл от тях ?!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    mnogo zavisi ot momcheto idali naistina ima poveche ot rpevlichane mejdu nas....no po skoro ne

Супер фен
    Не пречи,една година не е много,но като гледам вие сте по-мънички,не че аз съм много голяма,но нали знаеш,че момчетата се развиват по-бавно от момичетата.Иначе аз доста време се занимавах с едно момче,което е с година по-малък от мене и не съжалявам!

Еми ... нэ.Эависи отмомчето.Има някои са по-малки ама са ....Примерно ако прилича поне с година по-голям от възраста си ДА
    Обичам да ме вали дъжда когато си до мен и ме целуваш!!!

az nqma da tragna s mom4e koeto e po malko ot men
    На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!

Град
    In my world
    да, бих тръгнала, но най-много да е с 2 години по-малък от мен, не повече че вече става прекалено. А и не ме интересува кво казват другите, все пак не живея за мнението им
    Be yourself no matter what the others say!

Ei, vij vseki si ima mnenie i vijdaniq za neshtata.. v dneshno vreme pove4eto momi4eta se hvashtat s batkovci s pari ... koli zdravi , silni no vseki si ima vkus az hodq ot blizo godina s mom4e s 3 godini po maluk ot men.. naistina se razbirame strahotno i ne e nqkakuf de4ko, zavisi si i dokolko e razvita psihikata mu i dali e dostatu4no porasnal.Men li4no ne me interesuva mnenieto na drygite roditelite ni ni priemat 4udesno i vsi4ko si e nared..mnogo se obi4ame i tova e>iskah da ti kaja sama reshavai s kogo da hodish gledai 4oveka a ne godinite vse pak ne vsi4ko se opredelq spored vuzrastta

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Аз лично не бих тръгнала, обачене виждам проблем в това. Ако няма няква фрапираща разлика, като ръстта нпр. ако си подхождате и ако много си се обичкате-давай, даже те поздравявам, а за коментарите-да не ти пука

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Щом го харесваш какво значение имат коментарите, пък е една година не е толкова много

Ако мн го харесвам и разликата е 1 година бих тръгнала! Какво толкова!
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

Град
    iz Zemqta
    az bih trugnala,nqma kvo da mu misli6 !
    Cuz I don't give a damn
    I don't give a shit
    What you say about that?
    You know
    I don't give a damn
    I don't give a shit
    What you say about that?
    You know
    I'm not gonna cry
    About some stupid guy
    A guy who thinks he's all that

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Хаха и на мене ми се е случвало да си харесам някой по - малък ... има такива мънички и сладички и понякога съжалявам се съм голяма ... хах

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Годините нямат никакво значение.
    Важното е ти да го харесваш и да си допадате. А щом не изглежда толкова малък? 1 година не е много време, така че щом го харесваш какъв е проблема да сте заедно?
    Аз лично, ако ме привлича момчето изобщо не бих се интересувала от годините.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

f_hi4_va_nqma
    Guest
    az nemoga da razbera kakvo vi e "sram" da trygnete s po-malyk
    shtoto tova e pri4inata ne e druga... kakvo ima tolkoz nemoga da razbera...az primerno sym M - na 15 sym , priqtelkata mi e na 17 , i se obi4kame i se razbirame si4ko e ok.... shtom ste si dopadnali s nekoe po-malko mom4e mqtaite go kakvo tolkoz vi e sram kakvo she govorqt drugite hora za vas...

Няма значение как изглежда, а дали се държи като голям. Аз не бих тръгнала с момче, по-малко от мен.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Izob6to da ne ti puka 4e e po-malak ot tebe.kakvo zna4enie ima?6tom go haresva6 i iska6 da si s nego mnenieto na drugite ne trqbva da te spira.Az sum hodila s 2 mom4eta po-malki ot men.Ediniqt be6e s 1 godina po-malak,a drugiq - s 2.Trqbva da ti kaja,4e i ot dvata slu4aq imam strahotni spomeni(osobeno to vtoriq) daje s tova vtoroto mom4e posle si ostanahm epriqteli i toi o6te mi vika:kakakoeto e mn sladko i postoqnno se bazikame s tovataka 4e da ne ti puka.Jivei za miga i izjivei ne6to krasivo!
    I'm not afraid of dying but I'm afraid of loosing you!...

Повече от фен
    Az ne bih trugnala s po-maluk.A ko trugna da se jenq np,no do togava ima mn vreme.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от didenceto_
    И какво искаш да кажеш?Че ако си влюбена в някой и няма да тръгнеш с него само,защото е по-малък от теб.Доста тъпо и плитко мислиш.А ти влюбвала ли се някога?Не мисля,ако се съди по това,което си написала.На колко години си????

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    К'во ти пука,че ще има коментари?! Нали сте заедно и ви е хубаво.Аз съм ходила с по-малко момче(точно с година по-малко) и разлика,между него и момчетата на мойта възраст,НЯМАШЕ!
    Айде и успех ти желая

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от didenceto_
    И какво искаш да кажеш?Че ако си влюбена в някой и няма да тръгнеш с него само,защото е по-малък от теб.Доста тъпо и плитко мислиш.А ти влюбвала ли се някога?Не мисля,ако се съди по това,което си написала.На колко години си????
    Да истина е...какво като е по-малък аз познавам много хора в които момчето и по-малко в момента знам само 4-5 връзки такива ! И не ти давам повече от 13 !

kategori4no ne hodila sam s po-malak i pove4e nqma da povtorq tazi gre6ka
    *Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
    *Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по-мръсно!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Гаджето ми е две години по голямо от мен... Ходим вече 4 години... Нещо да кажеш....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Град
    gr. Sevlievo
    Ei,kato se ogledash,vsi4ki dvoiki sa komentirani dori i nai-strahotnite.Kvo ti puka kvo mislqt drugite da se razbirate 2mata e nai-vajno.A pyk tva che e 1 godina po-malyk ot teb az ne go priemam za golqma razlika,da kajesh sys 6-7 godini da e po malyk ot teb togava veche razbiram da ima ot kvo da se pritesnqvash ama sq si jivurkai kato ti se e padnalo
    Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш не ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.

Град
    plovdiv
    Да,бих тръгнала с по-малък от мен.А и когато обичаш някого годинит енямат значение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си