- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Momi4eta bihte li trugnali s po-malko mom4e ?
Еваала, за тия думи !!! Браво на теб!!!!Първоначално написано от Heili
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Бавачка ли ше му ставам???Аз искам някой с опит, който знае какво иска, знае какво прави, а не аз да го уча!!!![]()
КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!
az probvah s po-malyk ot mene.otnachalo be6e mn hubavo no posle osyznava6 4e toi ne moje da te razbere i tova te pravi neshastna.a imahme samo edna godina razlika...![]()
Първоначално написано от DiRTy^^SLuT
~*~J!vEq k@kTo @z !$k@m , Ob!4@m K0!t0 @z !$k@m, @ 4uJdOtO MnEn!e $lEd MoEtO PoG®eBeN!e~*~
Ако ми допада, възрастта не пречи! Ако ми допада всъщност нищичко не пречи!
Честно ли ?! - НЕ.Е може да се направи компромис,но ако е много по-малък...АБСУРД
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ами ако го харесваш толкова много нема нищо лошо кво като е по малък от теб.аз в момента сам в същата ситуация.момчето ме кефи и затова не спирам чувствата си към него.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
mi az li4no sam imala 2 gageta koito sa bili s 1 godina po malki ot men i vaob6te da ne ti puka kvo govorat drygite za6toto te vinagi 6e si govorat 6om si 6tastliva s daden 4ovek nqma zna4enie na kolko godini! znam go ot li4en oopit![]()
![]()
![]()
ne sum hodial s po-malki ot men,nqmam i takova namerenieama vseki si ima pravo na izbor ,taka 4e kvo ti puka v kraina smetka
![]()
да разбирасеПървоначално написано от didenceto_
тръгни с некои чичко дето са набори с баща ти убеден съм че ше ти е по гот. \
/ \
/ \
/
всъщност аз забравих че вие сте на по 15-16... в тежък период ХАХА![]()
Не се влияй от хорското мнение!Аз ходя с момче,което е по-малко от мен с година,а една приятелка е ходила с момче което е по-малко с 2!!!Аз лично много и се хилех,ама...така че да не ти пука!А и след като изглежда по-голям-няма проблем,важното е вие да сте щастливи.
На мен ми се бъзикаха преди да тръгнем,а като тръгнахме-не се лигавеха,никой нищо не каза за годините,така че \/
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Ami to... nqma problemi da trugnesh s nego.Kakto sa kazali "za lubovta nqma granici" :P ! No 4estno kazano az ne bih stanala gadje s po-malko mom4e ot men,poneje ne si padam mn po tqh!Inu4e maika mi vednaj mi razkazva-purvoto i vlubvane bilo v 8-mi klas.....vlubila se v edin sedmoklastnik...... taka 4e nqma kikfi problemi macka :P
Da hodila sam sas 1 godina po maluk ot mene...i vse ohste go obicham....nqma nishty losho v tfa pone spored mene![]()
Не е важно на колко е,а колко му е акъла![]()
ами ... аз май не бих тръгнала ...
но тва си е до човек.. все пак ти си решаваш но ако го обичаш няма нищо лошо![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Тръгвай кво ти пука![]()
бих
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Първоначално написано от LP_girl_14
mom4e sym. i moga da ti kaja che vsi4ko zavisi ot vas. da ne ti puka za horata. na 16 godini sym i sym hodil s 13 i s 25 godishna..
Ами зависи си до човека...въпреки,че 2 пъти съм била с по-малък...но според мен не си заслужава....опитай,може да ви провърви \/
ooo ma to edna moq fr koqto sega e za 8 klas a toi za 7 bqxa trugnali o6te min godina kogato bqxme 7 a toi 6 klas i se zadurjaxa blizo godina taka4e nqma nikakuv problem deistvai i posle pi6i kvo e stanalo \/
ami hodila sm s 1godina po malko mom4e,mojebi za6toto togava bqhme i po malki li,neznam,no ne be6e ni6to osobenno.az go skusah,ne me kefe6e