.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Цитирай Първоначално написано от Heili
    Да,бих тръгнала с по-малък от мен.А и когато обичаш някого годинит енямат значение
    Еваала, за тия думи !!! Браво на теб!!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Бавачка ли ше му ставам???Аз искам някой с опит, който знае какво иска, знае какво прави, а не аз да го уча!!!
    КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Педофилски истории хаххахахахаахахахахах !

Guest
    az probvah s po-malyk ot mene.otnachalo be6e mn hubavo no posle osyznava6 4e toi ne moje da te razbere i tova te pravi neshastna.a imahme samo edna godina razlika...

Град
    V Ed!n SoF!!sK! KvArTaL:)
    Цитирай Първоначално написано от DiRTy^^SLuT
    Бавачка ли ше му ставам???Аз искам някой с опит, който знае какво иска, знае какво прави, а не аз да го уча!!!
    ~*~J!vEq k@kTo @z !$k@m , Ob!4@m K0!t0 @z !$k@m, @ 4uJdOtO MnEn!e $lEd MoEtO PoG®eBeN!e~*~

Повече от фен
    Ако ми допада, възрастта не пречи! Ако ми допада всъщност нищичко не пречи!

Честно ли ?! - НЕ. Е може да се направи компромис,но ако е много по-малък...АБСУРД
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами ако го харесваш толкова много нема нищо лошо кво като е по малък от теб.аз в момента сам в същата ситуация.момчето ме кефи и затова не спирам чувствата си към него.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

mi az li4no sam imala 2 gageta koito sa bili s 1 godina po malki ot men i vaob6te da ne ti puka kvo govorat drygite za6toto te vinagi 6e si govorat 6om si 6tastliva s daden 4ovek nqma zna4enie na kolko godini! znam go ot li4en oopit

ne sum hodial s po-malki ot men,nqmam i takova namerenie ama vseki si ima pravo na izbor ,taka 4e kvo ti puka v kraina smetka

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от didenceto_
    az nqma da tragna s mom4e koeto e po malko ot men
    да разбирасе тръгни с некои чичко дето са набори с баща ти убеден съм че ше ти е по гот. \/ \/ \/

всъщност аз забравих че вие сте на по 15-16... в тежък период ХАХА

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Не въпреки,че съм ходила....

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Не се влияй от хорското мнение!Аз ходя с момче,което е по-малко от мен с година,а една приятелка е ходила с момче което е по-малко с 2!!!Аз лично много и се хилех,ама... така че да не ти пука!А и след като изглежда по-голям-няма проблем,важното е вие да сте щастливи.
    На мен ми се бъзикаха преди да тръгнем,а като тръгнахме-не се лигавеха,никой нищо не каза за годините,така че \/
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Tesinka
    Guest
    Ami to... nqma problemi da trugnesh s nego.Kakto sa kazali "za lubovta nqma granici" :P ! No 4estno kazano az ne bih stanala gadje s po-malko mom4e ot men,poneje ne si padam mn po tqh !Inu4e maika mi vednaj mi razkazva-purvoto i vlubvane bilo v 8-mi klas.....vlubila se v edin sedmoklastnik...... taka 4e nqma kikfi problemi macka :P

Leny
    Guest
    Da hodila sam sas 1 godina po maluk ot mene...i vse ohste go obicham....nqma nishty losho v tfa pone spored mene

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Не е важно на колко е,а колко му е акъла

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    ами ... аз май не бих тръгнала ...
    но тва си е до човек.. все пак ти си решаваш но ако го обичаш няма нищо лошо
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Повече от фен
    Бих тръгнала стига момчето да има сходни интереси с моите и да си допадаме и разликата в годините да не е фрапираща.

Голям фен
    Град
    София
    Тръгвай кво ти пука

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    бих
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ако наистина ти харесва,бъдете заедно!Щом ти е направил впечатление и си си го харесала преди да знаеш на колко е ,означава че не му личи толкова много на колко години.Клкото до другите-винаги ще коментират,обсъждат и т.н.,дори да сте перфектната двойка.Няма зщао да плащаш данък хорско мнение.Ти ще си с него,не те

mom4e sym. i moga da ti kaja che vsi4ko zavisi ot vas. da ne ti puka za horata. na 16 godini sym i sym hodil s 13 i s 25 godishna..

Супер фен
    Град
    София
    Ами зависи си до човека...въпреки,че 2 пъти съм била с по-малък...но според мен не си заслужава....опитай,може да ви провърви \/

Guest
    ooo ma to edna moq fr koqto sega e za 8 klas a toi za 7 bqxa trugnali o6te min godina kogato bqxme 7 a toi 6 klas i se zadurjaxa blizo godina taka4e nqma nikakuv problem deistvai i posle pi6i kvo e stanalo \/

Фен
    Град
    sofia
    ami hodila sm s 1godina po malko mom4e,mojebi za6toto togava bqhme i po malki li,neznam,no ne be6e ni6to osobenno.az go skusah,ne me kefe6e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си