- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Momi4eta bihte li trugnali s po-malko mom4e ?
Бившето ми гадже беше с 10 месеца по-малък от мен, но бяхме съседни класове..иначе бих тръгнала с по-малък, какво лошо?
Една година не е болка за умиране, те "мацките" тръгват с мъже с по 15 години по-големи от тях, а ние тук за 1 година ще направим еба си и въпроса...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi v nqkoi sluchai kakto v tvoq mojq bi ne sa tolkova vajni godinite 6om vi e priqtno zaedno i s haresvate kakuv e problema sushto taka toi izglejda po golqm ot teb i az en vijdam zashto da ne trugnes s nego
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
az sym mom4e i do sega pove4e ot polovinata mi gadjeta sa kaki![]()
az sum hodila s mom4e po-malko ot men i si be6e mn qko be6e nqkukwa trupka ama di kaja 4estno kakwoto i da mi kajat az znam wuzrasta nqma zn!!!! hodi s nego ako go hareswa6 ...![]()
![]()
;]]]]]winagi usmihnata
az lichno bih...ako go obicham...ne mi puka kuf shte da e...samo da e moi
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ami zavisi ot mom4eto...ako go haresvam bih trugnala s nego dori da e po-maluk!
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
ami mila edno 6te ty kaja..
za lubovta nqma granici.
nqma samo tova pomni,i produljavai na pred.
![]()
za6toto az sum imala takuv slu4ai i toy se okaza 4e me xaresva.
![]()
![]()
zavisi ot momcheto....![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
ZA LUBOVTA NQMA GRANICIako mn go haresva6 koito kakvoto i da govori nqma zna4enie vajnoto e vie dvamata da si se obi4ate i haresvate
se pak tozi jivot si e tvoi jivei si go kakto nameri6 za dobre kakto ti haresva taka
az za sebe si mislq 4e ne bih trugnala s po maluk,no 100000000000% ako si haresam nqkoi tolkoz mnogo ve4e nqma da spazvam tova pravilo taka 4e pravi kakvoto trqbva,puk da stava kakvoto 6te
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
az smqtam 4e ne pre4i da ste zaedno ni6to 4e toi e po malak ot teb vaprosat e da ne vi puka dali udobrqvat va6ata razlika v godinite.
Lubovta e kato lutariq,bilet ot koitovseki tegli,no ne vseki pecheli!!!
vsi4ki pi6ete 4e za liubovta nqma granici , no az sum ostanala s drugo vpe4etlenie , za6toto haide zamislete se i mi kajete poznavate li nqkoq dvoika , za koqto bihte mogli da kajete , 4e sa idealnata dvoika i 6te ostanat zaedno do kraq na jivota si , no ne prosto da sujitelstvat , a da se obi4at dori , kogato stanat na 99 god.az li4no az ne poznavam!
sega po temata:
az li4no 4estno kazano ne bih izlqzla s mom4e , koeto e po-malko ot men , no ako naistina go xaresvam , a i ako i toi me haresva bih se zamislila.Zapomnete , 4e vinagi ne6to 6te popre4i na vruzkata:dali fr , dali roditeli (koeto zavisi samo ot vas dali 6te im kajete) , dali nqkakuv diskomfort , koito 4uvstva6 , dokato si s nego.Vsi4ko bi moglo da popre4i , ako pro4ete6 tova zamisli se i togava deistavai , kakto re6i6!
i az ne bih trugnala s po-malko momche ot men....prosto vinagi zaglejdam po-golemite..i do sa ne sum se sbluskvala s tova...moje bi bih dala tochen otgovor samo kogato go prejiveq..no za sega tvurdo NE
много зависи какво е момчето,момчетата които познавам и са по малки от мен(аз съм на 16) са пълни бебета,тъй че не небих си хванала по-малко момче от мен
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Това е пълна идиотщина - разбира се, това не трябва да ти е критерият. Ще ти кажа нещо - когато бях на 17 се запознах с едно момче. Беше на 16 той. Тръгнахме. Бяхме заедно година и няколко месеца. Най-хубавата ми година в живота! Най-много съм го обичала това момче. Той направо ме обожаваше. И накрая знаеш ли какво? АЗ, по-голямата, се оказах не достатъчно зряла, за да знам колко е ценна връзката ни! Ето това е - възрастта въобще не е критерии. Никой нищо не ни е натяквал, напротив, всички само ни казваха , че сме много хубава двойка дваматаАКо харесваш момчето - тръгни с него! Уф ма и останалите сте едни овце...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
По принцип за любовта граници няма,но аз лично не бих го направила.Поколението просто се мени.Тези,по-малките някак имат детинско държание.
ми да ти кажа ако наистина го харесваш не трябва да ти пука за коментарите
po4ti polvin godina bqh taka i kakvo ot tovapyk i 1 godina ne e tolkova mnogo
A i edna poznata e ve4e pove4e ot 2 godini s mom4e po-malko s 2 godini
Ne mislq 4e kogato razlikata ne e o4evidna ima zna4enie \/