- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak se slaga prezervativ s usta...
Nqkoi ako moje da dade nqkfi ob6i ukazaniq za tova kak se slaga prezervativ s usta, ne s race.... 6toto priqtelqt mi kaza 4e biv6ata mu priqtelka e pravila taka i bilo dosta po vazbujda6to ...ta i az trqa da se nau4a![]()
da ne te zaduljava pyk ?
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
1. Вадиш кондома от опаковката.
2. Слагаш го отгоре на члена.
3. Разстилаш го с уста.
Обаче това е много опасно, защото така няма как да стиснеш резервоарчета и кондомът има голяма вероятност да се скъса.
Да ... и така има голяма вероятност или да го увредиш или да не го сложиш правилно и така най-лесно се къса ... Мене предният път ми се скъса точно от неправилно слагане.
И принципно жена не трябва да слага презерватива, защото жената има маникюр...а в случая може да се повреди със зъби.
аз викам че е поредната простотия ама айде......простено им е. щом ги кефи някво полу-секундно изживяване
Като и се скъса презерватива ще проумеят колко са били глупави.
http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=1269
аа ти чак с уста.Еми като се науча ще ти кажа
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Аз нямам маникюр и го слагам,ама с ръка де.Гаджето казва,че е възбуждащо мнооооооооооооого!
Nqma li da e po dobre da se nau4i6 da go slaga6 s rucete parvo ????![]()
Ти ако щеш и с ножичка го поставяй, ама после недей да пускаш теми от рода "Презервативър се скъса, дали съм бременна и дали да не се натъпча с постинор."
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ми с уста не съм поставяла презерватив ... струва ми се леко глупаво нз... бтв аз поставям презерватива на гаджето ми въпреки 4е имам голям маникюр но съм супер внимателна..![]()
Love you Kris !!!
az pyk do sega ne sam slagala prezervativ na gadjeto si ...![]()
xaxaxaxaxa, exactly !!!Първоначално написано от Chiana
tuka az ne sam saglasen... za6toto e po qko kato momi4eto mi slaga prezervativa i to s USTA !Първоначално написано от `Death`Whore`
И как ще премахне въздуха от резервоара? Чети какво друго съм написала. Не говоря за кеф, говоря за бебета.
=D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Chiana
А до авторката - твоят приятел защо ти приказва за бившите си?И трябва ли да ги копираш?На твое място щях да се имам за по-добра от тях и не и ми минало през ума да се сравнявам,особено играейки си с презервативите.
mi za pruv put 4uam prezervativa da go slaga jenata i nai ve4e s usta pfff basi gadnoto
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
да защо се сравнаваш с предишната му ? и да му огаждаш защото тя е правила така я стига бе !Първоначално написано от maybelline
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Има само едно решение-тройка с бившата му приятелка да те учи на занаят.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
хахахх... подкрепямПървоначално написано от psiHopaT4o
![]()
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
stra6ni temi ima dneska ...
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...