- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- analna temi4ka
awe pi4ove da vi pitam ne6to.moita priqtelka vse mranka 4e q boli kato q eba otzad a men ne me boli fara.i vseki mi kazva da se saobrazqvam s neq.a pak spored men momi4eta stavat samo za ebane i da budat bebe6ki koli4ki.ta ko 6te kajete......
това ли успя да измислиш в 3:30 през ноща ?
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
mi da samo za tva se setih maina!
хаахаххха и да чистят, готвят , перат![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Плофдифчанитйе, отивайте да спитйе!
ае Пловдив кефите с тва майна обаче. Ай съюз срещу София !
Тихо ве майнаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ai maina sauza e gotov sre6tu shopite!
LO-KO-MO-TIV - OT-BOR KER-LIV \/
Мн ясно, то там най-голямото село от цяла България. 2% коренно население, обаче всички "ний сме софиянци, столичани ехеее вий кви стеее копеуетааа"
ako shte se bazikash s plovdiv4anite moga samo da ti dam da mi du6i6 kuraПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Не знам какво са правили досега съществата от женски пол с половия ти орган, но ако се съди по това, че искаш да го душа, май само майка ти го е виждала.![]()
Аз си лягам.. лека нощ![]()
xxexex moje bi 6te6e da me zatapi6 ako bqh 2 ili 3 klas no ne sam srryПървоначално написано от `Death`Whore`
da bez mnogo da ostroumstva6 napravo po4vai da du6i6 ina4e 6te ima 6utove v putkata
Хаххаххахаххаххахаххахаха ххахаххахаххаахаххахахахх ахаххаххахаха!
Дамм, не си 3 клас ти си 4-ти.Първоначално написано от Jordan2000
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
da prav si po4ti 4 klas sam.no tova si e li4no moq rabota razbira6 li?teb kvo te zasqga we MAINA ILI prosto se zaqjdash po forum4etata 6toto ina4e na jivo sraaaaaaaaaaaaaaaПървоначално написано от Потребител #4527
Всички серат, това не е обида.
i vse pak tva si e li4no tvoi problem 4e smqtash taka i ne sam te molil da me zanimavash s tvoite neduzi 4e ne razbira6 realnosttaПървоначално написано от `Death`Whore`
Не използвай думи, чието значение не знаеш. Нищо не е само твоя работа, щом го пишеш по форуми.
яяя кой бил тук. ко стаа е ?Първоначално написано от exploitedteen
koe e vse laina realnostta li?Първоначално написано от exploitedteen
За каква реалност говориш?
awe vlqzoh v toq forum da vidq dali e palen s kompleksar4eta deto sedqt samo pred komputara i izrazqvat "kompetentno mnenie" vav vsqka tema!i qvno e taka
Ама аз не разбрах дали ми заповяда да го удуша или просто да проверя дали мирише лошо...