- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не сме ли по щастливи без любов ?
Не........ Или поне така си мисля, защото съм влюбен.... Обичка си я !!!!!!!!!!
Прав си донякъде,че ако изпитваш нещо към даден човек,а той нищо към теб по-добре е да не се влюбваш в него.Ами да така е-любовта носи щастие само когато е споделена,иначе не мисля.Но нали знаеш,че това не си го избираш ти в кой и кога да се влюбиш и дали ще е споделена любовта.
Не сьм по щастлив напротив, но кат се сетя колко fun бях преди да се влюбя и колко сеа, ама пьк като се сетя колко fun бях когато си имах сльнчицето офф извода клони само нА една страна САМО СПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ НОСИ ЩАТСТИЕ![]()
![]()
spored men sushto bez liubov e mnogo mnogo po-hubavo i se jiveee po-dobre...ama kogato ti zavurti glavata nqkoi/q pich/ka i zabravqsh na burzo za kvo stava na vupros...
Любовта е като наркотик,хората искат и още и още,те се пристрастяват(независимо от неуспехите),а има и такива,които като са "пробвали" са решили,че не им е харесало и са спряли да обичат...Първоначално написано от EnJoY
Не сме по-щастиливи, а просто не сме толкова нещастни.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Според мен изпита ли човек истинска любов на момента разбира какъв е смисълът на живота-именно любовта,според мен това дава най-истински смисъл на човешкия живот и човекът,който обича и е обичан е щастлив.Проблем става когато чувствата са несподелени или поради някакво обстоятелство хората трябва да се разделят и тогава всъщност живота става абсолютно безмислен,раздялата може да осакати душите на двамата влюбени и...лоши неща стават(самоубийства,душевн и болести...)Като цяло обаче поне според мен любовта съществува и е най-прекрасното чувство на този свят!
Любовта е най-необяснимото чувство на света. Да прав си, че хората, които не обичат за щастливи, но какво е щастието без любов, без това чувство, което ни кара да се чувстваме пълноценни, обичани и нужни на някой!??? Не!!! Щастие без любов според мен не съществува, а ако съществува то е привидно и повърхностно, защото истинското щастие е любовта на човека, който обичаме!!!
Мисля, че има доста неща в живота, които да те правят щастлив човек...И все пак любовта е основното, но все пак да не разглеждаме любовта като между момче и момиче. Любовта на семейството дарява много щастие и сигурност.
Любовта може би е от онези най-простички неща, които ни правят шастливи и ни залъгват, че сме такива...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ami prochetoh samo kazanoto ot 1-vata stranica da vi kaja spored men nai-dobre e da imash vruzka s momiche/momche no vseki da si ima svoboda shtoto az lichni ponqkoga imam chuvstvoto che se zadushavam a imam poznati koito imat super svobodna i perfectna vrzuka![]()
I`m Too Sexy To Be Loved And If You Don`t Like My Style You Just Can Fuck Off.
Сексът е вятър работа, но трябва да те подухва от време на време.![]()
ne moje bez lubov...kolkoto i da boli..ponqkoga
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Любовта е нещо като "Риск-печели , риск-губи"!Аз съм по-щастлива без любов(между гажйета/любовници става дума), нямам кого да губя, за кой да се притеснявам и да се чудя дали ми е верен, дали утре ще е с мен, дали и той ме обича така силно както аз него...Сега не съм влюбена , в сърцето ми има момче, само че той е 1-та любов, която не се забравя, но слава Богу го преживях и знам , че някъде ме чака истинската любов, която още не е за мен!Може би след години...
lubovta vrahlita tq ni pravi 6tastlivi pove4eto hora jiveqt zaradi lubovta tova e nai krasivoto 4uvstvo koeto 4ovek moje da izpita i ne samo nai krasivoto nai svqtoto nai vazvi6enoto radvam se 4e uspqh da namerq svoqta lubov toi e vsi4ko za men...toi me pravi 6tastliva...taka 4e ne lubovta ni pravi 6tastlivi tova e moeto mnenie
stiga se zatormozqvahte s toq vyprosot napisanite mneniq se razbra che liubovta e vsichko,ponqkoga hubavo neshto,ponqkoga losho
![]()
![]()
I`m Too Sexy To Be Loved And If You Don`t Like My Style You Just Can Fuck Off.
Ako ne obicham niakogo,ako ne jiveia za niakogo,ako ne sam gotova da jertvam vsichko zaradi niakogo........ako izobshto ia niama lubovta.........togava za kakvo da jiveia i az!po dobre i mene da me niama
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!