- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Питане
Въпроса ли е как да я попитам дали ме харесва,но ако каже не та го извъртя така,че се едно не я харесвам.![]()
![]()
Na kolko godini si????Първоначално написано от Анонимко
ами просто я изведи някъде да се разходите,поговорете си за нещо...после я питай съвсем мило и тактично дали те харесва,не мисля че ще те разбере по др начин...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
parvo si mahni ligavnika i se nau4i da govori6.Togava 6te ti kaja![]()
спокойно де ..момчето има проблем,виж се как му помагашПървоначално написано от [BG
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Eto seriozno sq----->Ako tolkova go obi4a da zaminava s nego \/
пак обърка тематаПървоначално написано от [BG
![]()
Винаги има начин.Можеш да и кажеш нещо от сорта на:"Чух,че ме харесваш.Вярно ли е?"(усмихваш и се СЛАДКО,не подигравателно!),пък вече квото каже...ако каже да-знаеш...
ако пък каже не-тогава ти казваш- "Хах,знаех си!Писна ми от тея тъпи клюки...!!!"
---
Само че според мен дори и да те харесва,е малко вероятно да ти каже да,защото ако много те харесва,ще и е кофти че се отнасяш някак си...несериозно към това.Е,все пак зависи къв тип човек е...![]()
Моят пряк съвет е да и го кажеш(и/или покажеш) както си подобава,пък квото ще да става!Поне да знаеш,че си опитал!Не бъди толкова страхлив и колеблив.Да действаш "на сигурно" е полезно,но не във всяка ситуация![]()
Imam 4ustvoto 4e ne mi sledi6 misalta,ama nqma zna4enie GREBCITE sme taka viangi izpolzvame slojni termini !!!!![]()
=D> =D> =D> добре казаноПървоначално написано от e_l_i_z_a
А защо непременно трябва да я питаш?Може просто да й покажеш чувствата си ,да флиртуваш с нея,да прекарвате повече време заедно,да си до нея когато има нужда от теб.МОже пък някой път както случайно си говорите да я питаш дали има симпатии към някое момче.Ако те харесва,ще го усетиш по поведението й.Понякога действията са много по-красноречиви от думите
predavam se.....pe4elq !![]()