- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашият Рожден Ден
Как празнувате вашият рожден ден ?
... ще приложа и помощни въпроси
1.С кого и къде празнувате вашият рожден ден?
ако сте с ваши приятели - Колко приятели каните? С какво ги гощавате?(сок,пица,кифла,ал охол... - избройте долу горе)
2. Какво правите на самия рожден ден - пеете,рисувате,танцувате ... ?
3. Колко време продължава рожденния ден?
4.Колко пари ви струва всичко горе долу?
5.Ако рожденния ви ден е през учебно време и вие сте ученик, черпите ли вашите съученици и с какво?(бонбони..)
6.Доволни ли сте от последния ваш рожден ден ?
7.Обичате ли да имате рожден ден?
8.Какви подаръци получавате и харесват ли ви ?
9.(не точно за вашият рожден ден) Какви подаръци купувате вие на вашите приятели?Ясно ми е, че не купувате на всички едно и също, но дайте пример - поне 1,2 подаръка.Колко пари отделяте за подаръци?
10.Ако не ви е омръзнало, може да споделите как някой от вашите приятели си е празнувал рожденния ден и на вас ви е харесало
na 1 vupros... mi chesno kazano obicham da si go pravq vkashti i si kanq nai-blizkite priqteli.te sa 5-6.i vseki put gi cherpq s razlichni neshta.
2.kato se saberem piem peem i pushimI hapvame estestveno
3.produljava 4-5chasa
4.za pari nz mama i tate sa za tva :P
5.moq rojden den e po vreme na uch.godina i za tva vinagi cherpq sauchenicite si s bonboni
6.da beshe gotino![]()
7.mnoooogo![]()
8.vsqkakvi i vsichkite mi haresvat,zashtoto nai-chesto az si gi izbiram![]()
9.v poslednite godini s fr mi sme se razbrali da si kazvame kvi podaraci iskame,zashtoto taka she sme sigurni che nqma da ima nedovolni a parite mii okolo 10lv
10.shtom si s nai-blizkite si fr osobeno po takav hubav povod nqma znachenie tochno nachina po koito si go e pravil
![]()
ако сте с ваши приятели - Колко приятели каните? С какво ги гощавате?(сок,пица,кифла,ал охол... - избройте долу горе)
Тази година ще е с около 20 приятели. Взел съм (защото е след 3 дни) литър водка търговище, джин търговище, мента, имам вкъщи ракия и ром. ще купя и безалкохолно и бира. за ядене има ядки, сладки, пуканки и ще направя и сандвичи.
пускам музика и който иска танцува, който иска седи и пие/пуши
цяла нощ
към 80 лв
5.Ако рожденния ви ден е през учебно време и вие сте ученик, черпите ли вашите съученици и с какво?(бонбони..)
не е през учебно време
да, много яко беше
да разбира се
различно, но всеки подарък ми харесва. за мен е най-важно че са се сетили.
9.(не точно за вашият рожден ден) Какви подаръци купувате вие на вашите приятели?Ясно ми е, че не купувате на всички едно и също, но дайте пример - поне 1,2 подаръка.Колко пари отделяте за подаръци?
труден въпрос. квото дойде - сувенирче, дрешка...
10.Ако не ви е омръзнало, може да споделите как някой от вашите приятели си е празнувал рожденния ден и на вас ви е харесало
всички празнуват по сходен начин - у тях. едно момиче веднъж го празнува в кръчма, стана много яко, но не знам колко пари е ръснала.
С приятели, зависи, миналата година не го празнувах...ако тръгна да го празнувам 30-40 човека не ми мърдат :/ алкохол да има и евентуално някфо леко мезенце...ако е вкъщи шсе мажем с торта
лол рисуваме и играем не се сърди човечекфо праим напиваме се
докато има живи
ба ли го...повече от 50-60 кинта няма да е
аам, некфи бонбони, джойнт за отделни хора и алкохол в бутилка от питбул само за мен
дае, супер яко беше, щот бяхме само аз и жена минейния рд е един ден преди моя
мързеше ме да празнувам, не се кефя на такива масови събития
естествено
ми...подаръци...само да не са чорапи хахаха
някфи по-нестандартни....деазнам, всеки път измислям нещо..
омръзна ми![]()
Ами всеки път е различно. Ще говоря за последния си рожден ден![]()
ако сте с ваши приятели - Колко приятели каните? С какво ги гощавате?(сок,пица,кифла,ал охол... - избройте долу горе) Празнувах с приятели, вкъщи (убедих се, че по заведения е малко скучно, затова изпратих наще на вилата и апартамента беше мой цели 2 дена) Не бяхме много хора, само най-близките ми приятели. "Гощавахме се със пица, сок, алкохолно (
) , безалкохолно...(на който каквото му се пие) и цигари, ама то всеки си купи...няма аз да им плащам всички удоволствия
. Но в никакъв случай не сме рисували и се старахме да не пеем много, защото тези, които слушаха не бяха никак очаровани (пускам музика и който иска танцува, който иска седи и пие/пуши)
3. Колко време продължава рожденния ден? Ами продължи до сутринта...
4.Колко пари ви струва всичко горе долу? Не съм много сигурна..татито плаща. От мен беше само алкохола (касичката ми обедня с около 18 лева)
5.Ако рожденния ви ден е през учебно време и вие сте ученик, черпите ли вашите съученици и с какво?(бонбони..) Ами не е през учебно време...През лятото е :P
6.Доволни ли сте от последния ваш рожден ден ? О, да
7.Обичате ли да имате рожден ден? Да
8.Какви подаръци получавате и харесват ли ви? Да, харесват ми. А какви са е много лично.
Ами обикновено нещо сребърно. (за момиче...) За момче винаги вземам някой негов приятел с мен да ми каже какво да взема
10.Ако не ви е омръзнало, може да споделите как някой от вашите приятели си е празнувал рожденния ден и на вас ви е харесало. Омръзна ми[/b]
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Как празнувате вашият рожден ден ?
... ще приложа и помощни въпроси
Ами празнувам го с добрите и най-добрите си приятели.Каня около 20-25 човека.На масата слагам солети,чипс,сладки,бонбони, мини сандвичи,сокове,безалкохол но,вода и най-накрая тортата.
Ами рисуваме карикатури,танцуваме,играе м забавни игрички и най-вече се забавляваме.
Продължава 3-4 часа най-малко.
4.Колко пари ви струва всичко горе-долу?
Между 50 и 100 лева.
Черпя ги с таралежки.
Ооо,да и то много.
Страшно много.
Получавам най-различни подаръци и ми харесват.9.(не точно за вашият рожден ден) Какви подаръци купувате вие на вашите приятели?Ясно ми е, че не купувате на всички едно и също, но дайте пример - поне 1,2 подаръка.Колко пари отделяте за подаръци?
Купувам козметика,сладки плюшки,декоративни кутийки,плочки с пожелния и т.н.
10.Ако не ви е омръзнало, може да споделите как някой от вашите приятели си е празнувал рожденния ден и на вас ви е харесало?
Последният рожден ден,на който бях беше в една къща.Беше супер забавно,защото тя беше изоставена и се целихме с храна,тичахме,пищяхме....абе общо взето правихме каквото си поискаме.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
praznuvam go s priqteli, posle s na6te, posle na selo s babbite i dqdovcite, abee kato ciganite malko....3 dni qli pili i se veselili. s priqteli kanq vsi4ki koito sa mi priqtni, taq godina gi nagostix mn dobre mama be6e napravila nqkvi mini xamburgeri za edna xapka i razni drugi raboti, ima6e bira, rom,djin .... ii taka ...e i torta mn qsnu
![]()
mii tancuvame, pravim si sustezaniq, primernuu koi 6e izqda 3 xamburgera na edna xapka, s tortata se majem qko, zabavno stava![]()
daa kum 3
4.Колко пари ви струва всичко горе-долу?
oo nqmam pradstava![]()
daa ,4erpq gi s bonboni
daaaa, be6ee izkliu4itelen
bix slojila snimki ama nqmam ka4eni v internet
razbira seee
miii nqkoi mi xaresvat, polu4avaam razni drunkulki, 6toto znaqt 4e xaresvam takiva raboti, ee polu4avam i bezpolezni raboti ama kvo puk...ne e vajno kuf e podaruka..vajno e da se zabavlqvame
nqkvi drexi, kolani, drunkulkii, na edna fr i podarix obuvalka li4no izrisuvana ot men, purdq6ta vuzglavnica su6to sum podarqvala
10.Ако не ви е омръзнало, може да споделите как някой от вашите приятели си е празнувал рожденния ден и на вас ви е харесало?
mii omruzna mi, puk i posledniq rd ne mi be6e zabaven![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Мързи ме, а и не помнаПървоначално написано от go
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
1.С кого и къде празнувате вашият рожден ден? ако сте с ваши приятели - Колко приятели каните? С какво ги гощавате?(сок,пица,кифла,ал охол... - избройте долу горе) Е имам още 4 дена да мисля хихи .. но сигурно първо в къщи, после на Папая.
2. Какво правите на самия рожден ден - пеете,рисувате,танцувате ... ? Забевлявам се както мога
3. Колко време продължава рожденния ден? Доооо зоооориии ляля
4.Колко пари ви струва всичко горе долу? След 4 дена ще ви кажа![]()
5.Ако рожденния ви ден е през учебно време и вие сте ученик, черпите ли вашите съученици и с какво?(бонбони..) Не е през учебно време
6.Доволни ли сте от последния ваш рожден ден ? Е не помня след 4 дни .....
7.Обичате ли да имате рожден ден? Дааааа
8.Какви подаръци получавате и харесват ли ви ? Няма значение, важни са хората които ще дойдат
9.(не точно за вашият рожден ден) Какви подаръци купувате вие на вашите приятели?Ясно ми е, че не купувате на всички едно и също, но дайте пример - поне 1,2 подаръка.Колко пари отделяте за подаръци? - Зависи от приятеля
10.Ако не ви е омръзнало, може да споделите как някой от вашите приятели си е празнувал рожденния ден и на вас ви е харесало Аз не помня кякво закусвах ....
Прекарвам го с приятели. През деня оставам със семейството си, а след това завихрям луд купон.
Ами обикновеното, ставам тичам, после отивам на училище, прибирам се, слушам музика и си седя с гаджето. А после пея и танцувам.
Последният ми рожден ден продължи някъде до 04:30 сутринта. Да, ама това беше с приятелите, после с гаджето ми и продължих лупона по друг начин.
Доста. За последния изхарчих около 600 лв.
Да, черпя ги с бонбони.
Да, невероятен беше.
7.Обичате ли да имате рожден ден? Да.
Бижута, дрехи, плюшки, книги и т.н. Харесвам ги не за самата стойност и като подарък, а заради уважението и жеста.
Купувала съм касетофон за кола и фотоапарат. Плюшки, бижута и дрехи също. Колкото са ми необохими. Не пестя парите.
Последният ми. Прибрах се от даскало. Обядвах с приятеля ми, родителите ми и неговите родители. След това се събрах с приятели и после след купона с тях останах сама с гаджето ми. Е, това беше най-приятната част де, но подробности.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!