1.С кого и къде празнувате вашият рожден ден?
ако сте с ваши приятели - Колко приятели каните? С какво ги гощавате?(сок,пица,кифла,ал охол... - избройте долу горе) С приятели, зависи, миналата година не го празнувах...ако тръгна да го празнувам 30-40 човека не ми мърдат :/ алкохол да има и евентуално някфо леко мезенце...ако е вкъщи шсе мажем с торта
2. Какво правите на самия рожден ден - пеете,рисувате,танцувате ... ? лол рисуваме и играем не се сърди човече кфо праим напиваме се
3. Колко време продължава рожденния ден? докато има живи
4.Колко пари ви струва всичко горе долу? ба ли го...повече от 50-60 кинта няма да е
5.Ако рожденния ви ден е през учебно време и вие сте ученик, черпите ли вашите съученици и с какво?(бонбони..) аам, некфи бонбони, джойнт за отделни хора и алкохол в бутилка от питбул само за мен
6.Доволни ли сте от последния ваш рожден ден ? дае, супер яко беше, щот бяхме само аз и жена минейния рд е един ден преди моямързеше ме да празнувам, не се кефя на такива масови събития
7.Обичате ли да имате рожден ден? естествено
8.Какви подаръци получавате и харесват ли ви ? ми...подаръци...само да не са чорапи хахаха
9.(не точно за вашият рожден ден) Какви подаръци купувате вие на вашите приятели?Ясно ми е, че не купувате на всички едно и също, но дайте пример - поне 1,2 подаръка.Колко пари отделяте за подаръци? някфи по-нестандартни....деазнам, всеки път измислям нещо..
10.Ако не ви е омръзнало, може да споделите как някой от вашите приятели си е празнувал рожденния ден и на вас ви е харесало омръзна ми