.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен

Пак за обърнатите косми

Относно тази тема да ви разкажа развитието.Ходих на лекар и ми сцепиха крачето.Докато го правеше не болеше заради упойката,но после много боли.Момичета внимавайте как си чистите краката,за да не стане като моя случай.Сега ще ми остане и белег Може да ви се стори безмислена тази тема,но я пуснах,защото досега не съм виждала във форума такъв проблем и бих се радвала,ако помогна на някой(не дай си боже да ви се случва,но става въпрос ако стане)
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Vikenceto
    Guest
    az ne sam q chela tazi tema kakvo ti se e sluchilo?

Голям фен
    Обърна ми се косъмче,не искаше да излеза и събираше гной.Накрая при чичо доктор да го цепи и после много боли
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Ами не знам аз кво да кажа ама моите косми са супер твърди и имам на краката толкова пъпки и то все обърнати косми не е само едно а ако кажа милион са малко.все едно имам шарка и ви казвам не знам кво да направа за да избият зсеки пат като се къпя си ги стискам след тва и сега нямам толкова просто не си махам космите и те като ги изстискам си4ки 6те ми мине дриуго лечение не знам

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    епилаторите това правят

Guest
    Полсзвайте Kerapil.

az p1k imam edna poznata i pozva epilator i na neq i se obr16taxa taka kosam4eta no ospqva6e da gi izkara s igla moje bi na vreme e trqbvalo da gi izkara6

Guest
    na men pak mi se be6e slu4ilo ne6to mnogo kofti zaradi tezi kosam4eta deto se ora6tat
    zna4i okolo zarnata imam kam 3-4 kosam4eta i gi maham s pinseta edin pat oba4e se be6e obarnalo edno kosam4e i mi se polu4i cirei koito neiska6e da izbie i posle cqlata mi gada se podu ujasno mnogo i otidoh na lekar i mi q scepiha nqma da vi kazvam kvi maki sam izjivqla i kak maika mi pripadna kat gleda6e ko ma praqt.... sega imam malak beleg tam
    lekarqt kaza 4e ako sam bila iz4akala o6te den-dva q 6tql da mi anpotira gardata

Guest
    na men pak na triagalnika mi izlizat adski mnogo,parvo predi gi brasnah..posle minah na epilatora...togava stanaha mnogo i sega sam na kola maska i brasna4 ot vreme na vreme,no ot toq epilator ostanaha mnogo nz o6te ne moga da gi mahna stiskam gi s igla prbvam pinseta...ni6to ne pomaga

Какво да ви кажа според мен не е от епилатора в смисъл не знаете какво да правите като се обезкосмявате с епилатор - трябва да се епилирате на чиста кожа - най-добре след къпане и до като се къпете да си изтъркате кожата с гъба ама хубаво така няма да ви се появяват тези косъмчета....поне при мен е така....
    Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си