.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: kak da postypq??

Guest

kak da postypq??

kakvo bihte napravili na moe mqsto? zna4i sega se zanimavam s edno mom4e koeto mn mi haresva no toi ima seriozna priqtelka hodqt ve4e godina i polovinai az sym mu edin vid lubovnica i mi stava mn gadno ot tova 4e toi si ima druga i tq e pyrvata i ot edna strana ne iskam da se zanimavam no ot druga nemoga da mu go kaja. ina4e toi pyrvi zapo4na da flirtuva s men i postoqnno mi kazva 4e mn me haresva i sno6ti mi kaza 4e e skysal s gadjeto mu zaradi men oba4e na men ne mi se vqrva 6tot vse pak te hodqt ot dosta vreme...ina4e toi idva pri men i se vijdame po 4esto ot kolkoto se vijdat s neq i neznam kvo da napravq mn mi haresva da prodylja li s nego?6tot az se postavqm na neino mqsto kak bih se 4ustvala az ako gadjeto mi prave6e takiva nomera...spored vas da prodyljavam li da sym s nego ili da go ostavq da byde s neq??

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Ako sum na tvoe mqsto s vsi4ka sila bih si zajulil glavata v stenata 4elno

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Първо провери дали наистина е скъсал с гаджето си.Ако те е излъгал,това означава че не обича нито теб,нито нея и ви лъже едновременно.Ако са скъсали,бъдете заедно,ако не са постави го пред избор-ти или тя!Нито една от вас не заслужава да бъде разигравана по този начин!Пък ако продължи да овърта и да не взима решение,по-добре го остави намира,защото явно те е възпримал сао като авантюра.Ти не си длъжна да търпиш положението на резерва,гаджето му не е длъжна да бъде с човек,който флиртува с друга и й казва че я харесва и незнам си още кво.Така че първо разбираш дали още са заедно и после го поставяш пред избор

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от [BG
    Fen`]Ako sum na tvoe mqsto s vsi4ka sila bih si zajulil glavata v stenata 4elno
    колкото и грубичко да прозвучи-и аз това БИХ направила

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен
    Остави ги намира...според мен не я е скъсал,и ми е жал за това момиче,че той я лъже така!

Spored men ne se zanimavai sus nego!Po-dobre ostavi go da bude sus priqtelkata si Postavi se na neino mqsto!
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!

Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!

Мега фен Аватара на iiirish
    защо пък да не е скъсал с нея?! това че хората ходят по година, две или три не значи, че вече непременно са женени и това ще бъде последния или последната за тях!
    според мен най-добре разбери, но със сигурност дали са се разделили, но го научи от странични хора, защото те понякога казват най-жестоката, но най-вярната истина.
    ако те е излъгал, не се занимавай повече с него. ако е казал истината вече сама решаваш...

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    tuka ev4e si prava

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Първо провери дали наистина е скъсал с гаджето си.Ако те е излъгал,това означава че не обича нито теб,нито нея и ви лъже едновременно.Ако са скъсали,бъдете заедно,ако не са постави го пред избор-ти или тя!Нито една от вас не заслужава да бъде разигравана по този начин!Пък ако продължи да овърта и да не взима решение,по-добре го остави намира,защото явно те е възпримал сао като авантюра.Ти не си длъжна да търпиш положението на резерва,гаджето му не е длъжна да бъде с човек,който флиртува с друга и й казва че я харесва и незнам си още кво.Така че първо разбираш дали още са заедно и после го поставяш пред избор
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    ohhhh......... kak qdoh tejko mi stana

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от [BG
    Fen`]ohhhh......... kak qdoh tejko mi stana
    според мен тва трябваше да го напишеш във Фън,фън и пак фън..в темата Лудница ама айде
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    ti vmesto da mi se kara6 moje da doide6 da mi pomogne6 da se poraztup4a malko

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    И аз мисля че 1-трябва да се увериш че е скъсал с приятелката си и после ти си решаваш дали ще си с него или няма УСПЕХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си