.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: vqra

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

vqra

Kajete vie mislite li 4e s vqra moje a se postigne vsi4ko koeto si pojelaem?

Мега фен Аватара на machoka
    Ти шегуваш ли се или какво?

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    С вяра и усилия в това нещо. ДА. Не говоря само за религиозна такава.
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Ne se 6eguvam-ako opita6 6te vidi6 4e e istina!!! ako vqrva6 4e ne6to koeto si si pojelal 6te stane to nesamneno 6te se slu4i!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    Ne se 6eguvam-ako opita6 6te vidi6 4e e istina!!! ako vqrva6 4e ne6to koeto si si pojelal 6te stane to nesamneno 6te se slu4i!
    Дао, но това и когато положиш необходимите усилия. Неможе да си седиш и да си вярваш, че нещо ще стане и нищо да не вършиш и то да стане.

Не става само с вяра. Не може да повярваш, че си Фреди Меркюри и да запееш като него; не може да решиш, че си птица и да наистина да литнеш. Трябват да имаш дадености. Фреди Меркюри е пеел толкова добре, защото е имал музикален талант. Птиците могат да летят, защото са птици. Вярата в способностите може да ни помогне да достигнем успеха по-лесно, но не може да ни го гарантира. А и както каза Mo6no - трябва и практика, понеже с бездействие не се постига нищо.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones

Re: vqra

Kajete vie mislite li 4e s vqra moje a se postigne vsi4ko koeto si pojelaem?
    Само с вяра нищо не става. Трябва да се трудиш много за да постигнеш нещото което искаш.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Получавам всичко,което пожелая без да вярвам в никого и нищо.Как го правя?
    Имаш родители, които ти дават всички, коте пожелаеш. За друг възможен отговор не се сещам.

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Получавам всичко,което пожелая без да вярвам в никого и нищо.Как го правя?
    В себе си не вярваш ли

its maaagiiiic:P
    по темата - отивам да поседна и да повярвам, че съм мис България...

Голям фен
    с вяра всичко става обаче ако го обесня най-много да ми се смеете така че просто ще кажа да

И какво от това, че някой ще ти се смее? Защо не се обосновеш?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    И какво от това, че някой ще ти се смее? Защо не се обосновеш?
    няма смисал

Има, кажи

Голям фен
    shamballa-bg.net

тук има някой работи не вярвайте на всичко което пише обаче част от това е вярно

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    DevilMayCry mai samo ti razbira6 za kakvo si mislia-thanks 4e me podkrepq6! i az bih napisala dosta ne6ta no prosto niama smisal!

Пиши бре Тайничке, нали трябва да разберем вашата гледна точка.

Убеди ме, че да вярвам в нещо /освен в себе си/, което не съществува /Бог, съдба, суеверие/ или както искаш го наречи, ще ми помогне за нещо.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    prekaleno e dalgo no moga da ti obqsna za sueveriqta-primer 4e podkovata nosi 6tastie! ako v podsaznanieto ti e zape4atano 4e tq ne nosi 6tastie-ti 6te6e da vqrva6 4e e taka,no tai kato ti znae6 4e tq nosi 6tastie vqrvaneto ti e v polojitelna nasoka i kogato vidi6 podkova 6te si pomisli6 4e ima6 kasmet....sledovatelno ti vqrva6 v tova i po niakakav na4in vazdeistva6 podsuznatelno na uma... ako si naumi6 ne6to i go zape4ata6 v podsaznanieto primerno niakvo jelanie i vqrva6 4e to rano ili kasno 6te stane,vqrata se prevra6ta v nadejda i 6tom poiska6 ne6to ot surce i vqrva6 4e iskaneto ti 6te bude dadeno to opredeleno rano ili kasno 6te se izpalni! vij ima edna knijka "Igrata na jivota" ako q pre4ete6 6te si promeni6 misleneto i 6te po4ne6 da vqrva6 v malkite ne6ta-6te razbere6 4e kakvoto si pojelae6 6te se sbadne stiga da ima6 vqra!
    tuk ima otkas ot neq-toi ne e to4no po temata no moje6 da razbere6 za kvo stava vapros vav knigata!
    http://forum.abv.bg/index.php?s=2848...&showentry=673

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Амм..не. Само с вяра нищо няма да стане. Според мен, ако искаш нещо да се случи или искаш нещо да постигнеш, трябва да се положат усилия; след това виждаш, че има резултат.

The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    ako si naumi6 ne6to i go zape4ata6 v podsaznanieto primerno niakvo jelanie i vqrva6 4e to rano ili kasno 6te stane, to opredeleno 6te se izpalni!
    Без никакво усилие?! Ти наистина ли вярваш в това, коетонаписа
    Ок, почвам да вярвам, че Мат Покора ще дойде в България и той, се явява пред мен. Това ли искаш да ми кажеш...Виж сега, ако всичко ставаше само с вяра, целият свят щеше да е пълен с преуспели хора. А то не е така. И не е така, не защото хората нямат вяра, а защото не всички полагат нужните усилия.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    In4iTu_ ne te karam da vqrva6 na tova koeto pi6a az prosto sam zadala vapros dali vqrvate a ne za6to ne vqrvate!!????
    az imam vqra i niama ne6to deto sam poiskala da ne estanalo!

Guest
    Аз също вярвам, че ако искаш нещо много много много силно, то то ще се случи... или поне многократно увеличаваш вероятността да се случи. Аз лично съм се убедила, но няма да давам прозаични примери от моето ежедневие. Аз лично си го обяснявам с факта, че когато пожелаеш нещо много силно, то се запечатва в подсъзнанието ти и каквото и да правиш, без да се усещаш, ти се стремиш към желанието си и така, без да искаш, постоянно правиш усилия за постигането на целта си... Просто подсъзнателно...

Елвис ще възкръсне... и това ще стане, защото го вярвам!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Аз също вярвам, че ако искаш нещо много много много силно, то то ще се случи... или поне многократно увеличаваш вероятността да се случи. Аз лично съм се убедила, но няма да давам прозаични примери от моето ежедневие. Аз лично си го обяснявам с факта, че когато пожелаеш нещо много силно, то се запечатва в подсъзнанието ти и каквото и да правиш, без да се усещаш, ти се стремиш към желанието си и така, без да искаш, постоянно правиш усилия за постигането на целта си... Просто подсъзнателно...
    aaaa... tva bqh az...
    The art of love is not to let your heart get broken !

Град
    Варна
    In4iTu_ ne te karam da vqrva6 na tova koeto pi6a az prosto sam zadala vapros dali vqrvate a ne za6to ne vqrvate!!????
    az imam vqra i niama ne6to deto sam poiskala da ne estanalo!
    Защото все си искала неща, които със сигурност ще станат.

Супер фен
    Вярата е част от пътя към успеха,но не е единствена Едно е да се стремиш към нещо,за което ти е все едно дали ще го постигнеш,а съвсем друго е да се бориш за нещо,което си мечтал да стане факт,нещо което с цялото си сърце искаш....дам има разлика между двете,но забележи-ти и в двата случая полагаш усилия,за да достигнеш целта си.Вярат би могла само да е в плюс,но да си седиш и да вярваш,че успехите ще ти дойдат просто така,това вече е наивно
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си