.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: vqra

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    xaxaax.... mai ne6to ne razbirate -ne sam kazala 4e sedq s krasteni race i samo si vqrvam 4e ne6toto koeto iskam 6te stane no mai nikoi ne razbira za kvo stava duma! kakto i da e 6tom smqtata temata za nludni4eva prosto neka niakoi q iztrie!

Голям фен Аватара на tainstvenata
    samo s vqra ne stava ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен
    Град
    S o F i A
    v matematikata su6testvuva terminut"neobhodimo,no ne dostatu4no uslovie" bih kazala 4e vqrata e neobhodimo,no ne dostatu4no uslovie za postiganeto na nabelqzanata cel. Vsu6tnost moje da stane i s mnogo,mnogo vqra;nali,kogato jelaem silno ne6to,to rano ili kusno idva pri nas...
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Вярата е част от пътя към успеха,но не е единствена Едно е да се стремиш към нещо,за което ти е все едно дали ще го постигнеш,а съвсем друго е да се бориш за нещо,което си мечтал да стане факт,нещо което с цялото си сърце искаш....дам има разлика между двете,но забележи-ти и в двата случая полагаш усилия,за да достигнеш целта си.Вярат би могла само да е в плюс,но да си седиш и да вярваш,че успехите ще ти дойдат просто така,това вече е наивно
    Абсолютно съгласен съм с теб.

Голям фен
    всичко се постига с вяра и аз не вярвах но като видях някой работи повярвах и успях забелязах тайна да говори за подкови но аз говоря за магия сходни са

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    In4iTu_ ne te karam da vqrva6 na tova koeto pi6a az prosto sam zadala vapros dali vqrvate a ne za6to ne vqrvate!!????
    az imam vqra i niama ne6to deto sam poiskala da ne estanalo!
    Тоест искаш да отговаряме с "да" и "не", без да се обосноваваме. Така ли?

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    xaxaax.... mai ne6to ne razbirate -ne sam kazala 4e sedq s krasteni race i samo si vqrvam 4e ne6toto koeto iskam 6te stane no mai nikoi ne razbira za kvo stava duma! kakto i da e 6tom smqtata temata za nludni4eva prosto neka niakoi q iztrie!
    Обаче ти май си противоречиш. Първо казваш, че само с вяра постигаш целите си, а сега твърдиш, че не стоиш със "скръстени ръце"...Следвателно И ти като повечето, писали тук, мислиш, че трябва да дадеш от себе си.Аз не смятам темата за налудничева...Добра е темата и по нея може много да се говори. Няма нужда да се заключва от модераторите![/b]
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мисля, че ако вярваш достатъчно в следващата водка винаги можеш да се напиеш.

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Ne se 6eguvam-ako opita6 6te vidi6 4e e istina!!! ako vqrva6 4e ne6to koeto si si pojelal 6te stane to nesamneno 6te se slu4i!
    мда вярно е!И аз така съм вярвала е понякога не става но продължавам да вярвам в тва нещо и то става удивително е но се получава =D>
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си