- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- podarak
Zdraveite vsi4ki,sled 2 dena gadjeto mi stava na 17 i mi e mnogo drudno da i izbera podarak,6te sam vi blagodaren ako dadete nqkakvi idei.
a zabravih momi4e e.
Мисля,че би се зарадвала на един букет от рози(червени разбира се),на който да има картичка разбира се...и ако носи бижута може на картичката да прикрепиш нещо такова...гривничка примерно
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
temata e mn priqtna za raztqgane na lokumi......samo4e ne tuk !!!!!!!
Ina4e edin burkan s MAS 6te i svur6i rabota ..aide uspeh![]()
Zavisi ot mnogo ne6takakvo bi i se haresalo....ako vodite seksyalen jivot moje6 da i podari6 jartieri
pone na men tova mi be6e podaruka za RD
![]()
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
Zlat4eto nidei da u4i6 na takiva lo6i ni6ta !!!!![]()
![]()
![]()
мн си несериозенПървоначално написано от [BG
...ами направи едно албумче само с ваши снимки и напиши някакви мили неща около тях след като си залепиш,поиграй си малко и ще стане страхотен подарък и когато не сте заедно ще си го гледа
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
LORRAINE dnes sum se posvetil da pomagam na horata koito imat nujda ot men =D> =D>