.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Фен
    Град
    Плевен

МОЖЕ ЛИ ... ?

Може ли да се забременее ако малко преди да свърша 1 минута съм я ебал без презерватив защото се скъса ... само 1 минута но не свърших вътре 100% ...
    ако са попаднали някакви капчици от ония секрет (уж има малка семеннта течност но вероятността е малка).
    Какво мислите ? Не ми се дават пари за пустинор дуо.
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Супер фен Аватара на maybelline
    А пари за детска количка дават ли ти се?Дори в предеякулационната течност се съдържат сперматозоиди и може да се забременее.

Браво бе, "не ми се дават пари за Простнор". Това беше великото изказване. да си мислил преди това. Като си усетил, че презерватива е скъсан спирате. Разбира се, че има вероятност сперма да е попаднала в нея. Ами помисли, ако е била в овулация? Избора си е ваш и сами решавате, но може за едни 12 лв. после да се наложи да платиш аборт за 300 лв. или да гледаш дете. И все апк рискът е 50:50, избирайте сами.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Плевен
    Много приятели го правят без и то от мн отдавна и не се е стигнало до фала и не е в овулация нз

sdw@abv.bg

бе остави жената да са плоди...деба и постинора ....

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    sq baq 6te se ohar4i6 da znae6 dre6ki,peleni,pampers i dr.

Цитирай Първоначално написано от ton1
    Много приятели го правят без и то от мн отдавна и не се е стигнало до фала и не е в овулация нз
    само да ти кажа, че винаги има първи път. Това, че при приятелите ти не е станал гаф, не означава, че при всички е така. Всеки организъм е строго индивидуален. Едни жени забременяват трудно, а някой много лесно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: МОЖЕ ЛИ ... ?

Може ли да се забременее ако малко преди да свърша 1 минута съм я ебал без презерватив защото се скъса ... само 1 минута но не свърших вътре 100% ...
    ако са попаднали някакви капчици от ония секрет (уж има малка семеннта течност но вероятността е малка).

ei ama ako sum na neino mqsto bix te prebila,purvoto koeto e ti trqbva da q pazi6 6tom si poel riska da go napravite bez kondom i vtoro ako xva6ta lesno se gotvi da gleda6 dete taka e akto nefnimavax

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ami 4estito moje li da sam krasnica po dobre da ide da si kupi nekvi hap4eta i da si naprai nqkaf test za bremennost

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ами... ако ти се дават за аборт недей да даваш 12 кинта за Постинор. както искаш. макар че, защо момичето не се занимава с това... тя не знае ли? не може ли сама да си купи... ?
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен
    Момичето не вярвам да усеща точно от кога до кога И протича овулацията, а ти ще знаеш!

Guest
    зависи от това къде е бил скъсан презерватива

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Da zavisi i pod kakaf ugul e svur6il v prezarvativa,i nali e di6al kogato si e burkal v nosa..............MALAUMNIK !!!!!!!!

IMA li zna4enie kade e bil skusan ?????????????

Guest
    от няколко поста разбрах че не сте наясно че НЕ СЪМ СВЪРШВАЛ вътре.

Spored men ne biva da se riskuva!!!Bila sum v podobna situaciq i nikak ne e priqtno!!!Ne se stiskai za nqkakvi lev4eta sega,6oto edo spestqvae sega,moje da dovede do mn po-golemi razhodi zavbude6te!

Guest

Ко стана са бе, Перник ? Гума ли спука ? И са ко прайме, акт май ше пишеме. Такъв за раждане. кекеке

ti ne se har4i sega i 6te se har4i6 sled 9 meseca,samo deto 6te ti izleze mnogo po skapo togava
    На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Chukasimo
    бе остави жената да са плоди...деба и постинора ....
    xaxa ei chukasimo teb sam te priznal ludo kopele si samo zashto tolkova rqdko vlizash da pishesh ;]
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas

Цитирай Първоначално написано от ani i anatoli

ei ama ako sum na neino mqsto bix te prebila,purvoto koeto e ti trqbva da q pazi6 6tom si poel riska da go napravite bez kondom i vtoro ako xva6ta lesno se gotvi da gleda6 dete taka e akto nefnimavax
    А така =D> аи вси4ки да се съберем и да го замерваме с камъни,та да се нау4и наи-накрая
    лапе с лапето му

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Ами аз имам 1/2 приателчета ,които си имат прятелки от доста време и го правят с тях без презерватив ,а и аз лично също имах дълга връзка с едно момиче и от опит знам ,че 99 % не може да забременее така...Просто се иска да се пазите повече...
    И все пак най-сигурно е с презерватив ! \/

Фен
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Ами аз имам 1/2 приателчета ,които си имат прятелки от доста време и го правят с тях без презерватив ,а и аз лично също имах дълга връзка с едно момиче и от опит знам ,че 99 % не може да забременее така...Просто се иска да се пазите повече...
    И все пак най-сигурно е с презерватив ! \/
    Евала брат.

sdw@abv.bg

candida

Ei, hora! spored vas moje li da pravi6 sex, kogato ima6 candida? tva sa nqkvi gubi4ki...imam predvid, 4e ako si s prezervativ bi trqbvalo ni6to da ne stane, no ako mu pravi6 svirki moje i da go zarazi6...ot tva me e strah...a ne iskam da mu kazvam, do 10 dena 6te se izlekuvam, no ne moga tolkova dulgo bez sex...daite nqkuv suvet

Голям фен
    Град
    Русия, Москва

Re: candida

Цитирай Първоначално написано от smoke on the water
    Ei, hora! spored vas moje li da pravi6 sex, kogato ima6 candida? tva sa nqkvi gubi4ki...imam predvid, 4e ako si s prezervativ bi trqbvalo ni6to da ne stane, no ako mu pravi6 svirki moje i da go zarazi6...ot tva me e strah...a ne iskam da mu kazvam, do 10 dena 6te se izlekuvam, no ne moga tolkova dulgo bez sex...daite nqkuv suvet
    ами, те гъбичките по начало не са ти в устата... защо да има проблем да му правиш свирки?
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

...

ne sa v ustata, v gurloto sa...predi nqkolko sedmici me bqha natupkali s kvi li ne anibiotici i ot tva sa mi vuzniknali teq gubi4ki...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Браво бе, "не ми се дават пари за Простнор". Това беше великото изказване. да си мислил преди това. Като си усетил, че презерватива е скъсан спирате. Разбира се, че има вероятност сперма да е попаднала в нея. Ами помисли, ако е била в овулация? Избора си е ваш и сами решавате, но може за едни 12 лв. после да се наложи да платиш аборт за 300 лв. или да гледаш дете. И все апк рискът е 50:50, избирайте сами.

=D> Мда много добре казано, как може да кажеш не ми се дават пари са постинор?! Като не си мислил ще даваш, момичето няма никаква вина да ти търпи последствията, щото няма ти да надуеш корема ами тя!!! Шансът да забременее е много малък, но ако е била в овулация има риск и то голям! Може постинора да е вреден, но по-добре да го изпие за всеки случай отколкото да забременее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си