- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОЖЕ ЛИ ... ?
Може ли да се забременее ако малко преди да свърша 1 минута съм я ебал без презерватив защото се скъса ... само 1 минута но не свърших вътре 100% ...
ако са попаднали някакви капчици от ония секрет (уж има малка семеннта течност но вероятността е малка).
Какво мислите ? Не ми се дават пари за пустинор дуо.
А пари за детска количка дават ли ти се?Дори в предеякулационната течност се съдържат сперматозоиди и може да се забременее.
Браво бе, "не ми се дават пари за Простнор". Това беше великото изказване. да си мислил преди това. Като си усетил, че презерватива е скъсан спирате. Разбира се, че има вероятност сперма да е попаднала в нея. Ами помисли, ако е била в овулация? Избора си е ваш и сами решавате, но може за едни 12 лв. после да се наложи да платиш аборт за 300 лв. или да гледаш дете. И все апк рискът е 50:50, избирайте сами.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Много приятели го правят без и то от мн отдавна и не се е стигнало до фалаи не е в овулация нз
![]()
бе остави жената да са плоди...деба и постинора ....![]()
sq baq 6te se ohar4i6 da znae6 dre6ki,peleni,pampers i dr.
само да ти кажа, че винаги има първи път. Това, че при приятелите ти не е станал гаф, не означава, че при всички е така. Всеки организъм е строго индивидуален. Едни жени забременяват трудно, а някой много лесно.Първоначално написано от ton1
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от ton1
ei ama ako sum na neino mqsto bix te prebila,purvoto koeto e ti trqbva da q pazi6 6tom si poel riska da go napravite bez kondom i vtoro ako xva6ta lesno se gotvi da gleda6 dete taka e akto nefnimavax
ami 4estitomoje li da sam krasnica
![]()
po dobre da ide da si kupi nekvi hap4eta i da si naprai nqkaf test za bremennost
ами... ако ти се дават за аборт недей да даваш 12 кинта за Постинор. както искаш. макар че, защо момичето не се занимава с това... тя не знае ли? не може ли сама да си купи... ?![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Момичето не вярвам да усеща точно от кога до кога И протича овулацията, а ти ще знаеш!Първоначално написано от ton1
зависи от това къде е бил скъсан презерватива
Da zavisi i pod kakaf ugul e svur6il v prezarvativa,i nali e di6al kogato si e burkal v nosa..............MALAUMNIK !!!!!!!!
IMA li zna4enie kade e bil skusan ?????????????![]()
![]()
от няколко поста разбрах че не сте наясно че НЕ СЪМ СВЪРШВАЛ вътре.
Spored men ne biva da se riskuva!!!Bila sum v podobna situaciq i nikak ne e priqtno!!!Ne se stiskai za nqkakvi lev4eta sega,6oto edo spestqvae sega,moje da dovede do mn po-golemi razhodi zavbude6te!![]()
Ко стана са бе, Перник ? Гума ли спука ? И са ко прайме, акт май ше пишеме. Такъв за раждане. кекекеПървоначално написано от ton1
![]()
ti ne se har4i sega i 6te se har4i6 sled 9 meseca,samo deto 6te ti izleze mnogo po skapo togava![]()
![]()
На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!
xaxaПървоначално написано от Chukasimo
ei chukasimo teb sam te priznal ludo kopele si samo zashto tolkova rqdko vlizash da pishesh ;]
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
А така =D> аи вси4ки да се съберем и да го замерваме с камъни,та да се нау4и наи-накраяПървоначално написано от ani i anatoli
![]()
![]()
лапе с лапето му![]()
Ами аз имам 1/2 приателчета ,които си имат прятелки от доста време и го правят с тях без презерватив ,а и аз лично също имах дълга връзка с едно момиче и от опит знам ,че 99 % не може да забременее така...Просто се иска да се пазите повече...
И все пак най-сигурно е с презерватив ! \/
Евала брат.Първоначално написано от Deja-Vu
Ei, hora! spored vas moje li da pravi6 sex, kogato ima6 candida? tva sa nqkvi gubi4ki...imam predvid, 4e ako si s prezervativ bi trqbvalo ni6to da ne stane, no ako mu pravi6 svirki moje i da go zarazi6...ot tva me e strah...a ne iskam da mu kazvam, do 10 dena 6te se izlekuvam, no ne moga tolkova dulgo bez sex...daite nqkuv suvet
ами, те гъбичките по начало не са ти в устата... защо да има проблем да му правиш свирки?Първоначално написано от smoke on the water
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ne sa v ustata, v gurloto sa...predi nqkolko sedmici me bqha natupkali s kvi li ne anibiotici i ot tva sa mi vuzniknali teq gubi4ki...
Първоначално написано от Aleandra
=D> Мда много добре казано, как може да кажеш не ми се дават пари са постинор?! Като не си мислил ще даваш, момичето няма никаква вина да ти търпи последствията, щото няма ти да надуеш корема ами тя!!! Шансът да забременее е много малък, но ако е била в овулация има риск и то голям! Може постинора да е вреден, но по-добре да го изпие за всеки случай отколкото да забременее![]()