.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Ne Gi Razbiram :)

Ne Gi Razbiram :)

Zdraveite na sichki!Az se opitvam ot dosta vreme da razbera kfo iskat momchetata no e mn trydno sigorno i vie si mislite taka ugajdate im pravite im hybavo no te pak ne sa dovolni!Az naprimer hodq s edno mom4eche veche ..2meseca a go haresvam ot 2 godini nakraq trygnahme az go obicham no izlizame mn rqdko i znaete li kakfo kazva toi:`nEMOGA DA izlizam tolkova rano az kato izleza ti se pribirash (to izliza po kusno)Am az mn go obicham i syrce nemi dava da go zareja ama toi neiska da izliza daite si mnenieto pls
    Haresvam se zashtoto sam ynikalna i ne podryjavam na nikogo !!!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Боже, Боже... какво не им разбираш на момчетата... като те гледам ти явно си на не повече от 13 години. ми, да - нормално на тази възраст да не ги разбираш. няма по-лесно от това да направиш едно момче щастливо. даже с мъжете е още по-лесно - бира, чипс и мач. или по български казано - ракииката, салатката и мача - рай! в твоя случай просто мога да ти кажа само едно - излизай когато той излиза. или всъщност ти сигурно имаш вечерен час. е, съжалявам. след като той не иска да излиза - майната му.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен
    Според мен е гъзарче, което е решило, че готините излизат само след 8 вечерта.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    ако найстина те обичаше и държеше на теб щеше да се съобразява с теб и щеше да излиза когато и ти,лично според ти намеква че е най-добре да скъсате,съжалявам [-o< но това е моето мнение
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Zareji go dokato e vreme spored men taka 6te e nai dobre

Мега фен Аватара на koalka
    Ти можеш да го обичаш,но той не те очевидно.По простата причина,че ако те обичаше щеше да иска да се виждате много.Защо не поговориш с него?Не мога да ти кажа какво искат момчетата.Според мен това е прекалено общо.Различните момчета искат различни неща,но в при твоя приятел е някакъв каприз...де да знам.Говори с него.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ми по някаква идея на съдбата съм момче... И ние искаме вас момичетата... К'повече

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Според мен е гъзарче, което е решило, че готините излизат само след 8 вечерта.
    a spored men pove4eto hora ,koito sa nad 16/17 izlizat togava... a i v tiq jegi do 6/7 e super HOT !

Мега фен
    Какво общо имат годините и горещината? Горещината не е пречка да се видиш с гаджето си. И ако тя се прибира по-рано, ще умираш от жега цял ден, за да си с него...ако ти пука.

какво иска едно момче ли?лесен въпрос! секс иска ...поне тва е първото...а до твоя приятел ами недържи на теб като неиска да излезете...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami kakvo iskat momchetata..trudno e da se kaje....i makar i da ne si prizznavat spored men imat nujda tochno ot tova koeto iskame i nie momichetata...nqkoi da ni obicha i da bude s nas...a tvoeto momche opredeleno ne te obicha...znaesh li na men mi bqha kazali che kolkoto i vreme da se borq za nqkoi.toi nqma da ima sushtite chuvstva kum men...i osuznah che beshe prav...

Супер фен
    На него явно не му пука за тебе.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако искаше да бъде с теб,щеше да му е все едно дали си срещате сутрин,обед,следобед или вечер.Било му рано....да не би да си има час на излизане и да не може да излиза по-рано защото той самия така си е наложил...Да бе да !По-скоро си търси глупаво оправдание за да се разминавате,отбягва те!Никое нормално момче не би отказвало да излиза с приятелката си защото било рано!Говори сериозно с него,защото като гледам нещата не вървят на добре.Според мен тоя просто те разиграва

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ако искаше да бъде с теб,щеше да му е все едно дали си срещате сутрин,обед,следобед или вечер.Било му рано....да не би да си има час на излизане и да не може да излиза по-рано защото той самия така си е наложил...Да бе да !По-скоро си търси глупаво оправдание за да се разминавате,отбягва те!Никое нормално момче не би отказвало да излиза с приятелката си защото било рано!Говори сериозно с него,защото като гледам нещата не вървят на добре.Според мен тоя просто те разиграва
    Съгласна съм...ако искаше да е с теб...и ако наистина държеше ан теб..нямаше да му пречи!Едно кафе...не е и заради жегите...можете да се виждате или у тях или у вас...може и в кафетата,ако е заради жегите има климатици насякъде.... пича не иска да е с теб...но явно не иска да те къса и за тфа прави така,че да не се виждате!Поговори с него...
    [color=black][b] ☼٭ M

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    ще кажеш,че разбираш момичетата какво искат

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ти можеш да го обичаш,но той не те очевидно.По простата причина,че ако те обичаше щеше да иска да се виждате много.Защо не поговориш с него?Не мога да ти кажа какво искат момчетата.Според мен това е прекалено общо.Различните момчета искат различни неща,но в при твоя приятел е някакъв каприз...де да знам.Говори с него.
    така е

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Какво общо имат годините и горещината? Горещината не е пречка да се видиш с гаджето си. И ако тя се прибира по-рано, ще умираш от жега цял ден, за да си с него...ако ти пука.

Супер фен
    То'я човек мисли единствено и само за себе си По-добре го остави да си живее егоистичния живот!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Zaebi go...kolkoto i da go obi4a6 spri da se samoizma4va6 taka e nai-dobre \/

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    Zaebi go...kolkoto i da go obi4a6 spri da se samoizma4va6 taka e nai-dobre \/
    saglasna sam...a i po tvoite dumi razbiram 4e toi dori na izliza s teb nali taka...tova si e jivo samoubiistvo

EJ|uT-}|{uroLo
    Guest
    Какво искат момчетата?-Искат СЕКС!А момичетата не го дават лесно,за това момчетата като мен,които искат секс-ходят на фитнес,спазват хранителни диети-защото искат секс,купуват си вакси за коси,за да си правят прически-щото искат секс,купуват си всеки месец-нова дрешка щото искат секс,запознават се с момичета,водят ги по барчета,ресторанти,по хотели-щото искам секс,карам шофиорски курсове,за да мога да карам аудито на баща ми щото искам-секс!Това е истината,98% от момчетата на моята възраст искат секс-някой си го признават други не,аз поне си го признавам!

Re: Ne Gi Razbiram :)

Da no az go pitah dali e normlano tfa ad ne izlizame i toi vika pri nekoi slu4ai e normalnoi mi citira:kogato mom4eto nemu se izliza,kogato mom4eto ima rabota s bashta si i t.n NZ A I VIKA 4E AKO ISKAL DA SKUSAME DA SME SKUSALI
    Haresvam se zashtoto sam ynikalna i ne podryjavam na nikogo !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си