Здравейте преди да започна искам да уточня защо пускам тази тема тук, първо защото човекът който трябва да я прочете не чете в другите раздели освен тук и в "Секс". Така историята е следната. Аз (момче съм) познавам С. от близо 7-8 години (и той е момче) бяхме няй-добри приятели през цялото време (поне аз така си мислех). В един прекрасен ден преди година и половина аз го запознах с настоящото му гадже М. всичко при тях бе перфектно до минало лято тя нещо му изневери и те се разделиха, на него му беше адски тежко всеки ден бях до него успокоявах го подкрепях го...Тази зима се събраха отново супер много се изкефих защото той беше щастлив. Идва времето в което аз тръгвам с една приятелка на М. минават 4-5 месеца и с тази нейна приятелка късаме, след което всичко тръгва надолу в отношенията ми с С. . Поради "женска" солидарност М. супер много ми се дразни започвайки да измисля разни невъзможни неща само и само да прецака години приятелство м/у мен и С. Тъжното е че той я слуша и така сега ми е сърдит....но не ме боли от това че прави каквото тя му каже....кофти ми е и ме боли за тфа че винаги когато на него му кофти и му е криво аз съм човека на който се обажда да потърси душевна подкрепа....а сега когато аз имам проблеми (криво ми е че се разделих с онази мацка) и целия сват ми е крив и единствения човек с който мога да го споделя е С. той се крие в Skype веднага щом вляза на линия той става инкогнито и някви такива тъпи изпълнения исках да се видим и да му обясня но явно той не иска........боли ме за тфа че явно нещата който съм правил за него през годините не са достатъчни за да му докажат че съм му истински приятел.........исках да знам че имам на кой да се опра поне като нямам гадже да имам best friend на който да се опра но явно няма такъв вече........кво мислите за цялата ситуация????