- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето и приятелите....
poslu6ai surceto si !![]()
разбира се, че трябва да имаш приятели. за едно приятелство не е от значение дали човека срещу теб е момче или момиче. важното е да има разбирателство и доверие, да споделяте и да се разбирате.но това не значи, че трябва да има между вас някакъв флирт или привличане, още по-малко ако имаш гадже
Според мен е супер тъпо да оставиш приятелите си заради гаджето и мисля че няма нищо лошо в това да имаш приятели от противоположния пол![]()
Everything happens for a reason..
Еми аз пък съм такава. Моя човек ако си има приятелки от срещуположния пол, ще ги разчастя мръсните пачаври. Сори за изказването, ама който както си направи връзката. Мен така ми харесва и на него така му харесва. И той ме ревнува ако си имам приятели момчета. Дразни им се, трови ги пред мене... Има едно момче, дето с него сме от бебета познати и родителите ни са близки приятели, иии просто сме отрасли заедно. Не го бях виждала от около година и като се видяхме в дискотеката, си разменихме телефонните номера и танцувахме за мъничко съвсем на една песен. Еми на моя човек му стана много кофти. Аз му обясних всичко с най-малки подробности и се изяснихме. Но въпреки всичко му е кофти. И като знам, че му е кофти, не общувам с други момчета. За мен той е много по-важен от всичките ми приятели.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ne mislq che moje da ima priqtelski otnoshteniq mejdu momche i momiche.... Prosto ne se poluchava zashtoto granichata mejdu priqtelskite chuvstva i lubovta e dosta tqsna i vinagi tova e prichinata za razpadaneto na edno priqtelstvo.Osven tova kogato edno momche iska da izleze s edno momiche opravdanieto vinagi e ,,Kato priqteli'',no dosta rqdko oznachava tova
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
За мен гаджето(тя е много повече от това,но както и да е)е на първо място,но това не означава,че нямам приятелки!От четирите ми най-добри приятели 2 са момичета,но аз лично не правя разлика между приятеЛИТЕ и приятеЛКИТЕ ми-едно и също ми е отношението към тях,няма никаква разлика.Не е правилно да имаш приятели с които флиртуваш примерно или нещо от сорта,иначе според мен няма проблем.
tova 4e ima6 gad4e ne zna4i 4e ne trqbva da ima6 priqteli
Хъхъхъхъ,че то на мен повечето приятели са ми момчета...това какво значи-да си изпозарежа тайфата?!Хъх,да ходи да се фака някъде!Това,че имаш гадже значи,че си решил,че той/тя е човекаи контакти със срещуположния пол могат да бъдат само полезни по 2 причини:
1.Да се увериш,че гаджето ти наистина е най-добрия избор
2.Да разбереш,че гаджето ти не е най-добрия избор и да намериш някой по-добър.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)