.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    poslu6ai surceto si !

Мега фен Аватара на iiirish
    разбира се, че трябва да имаш приятели. за едно приятелство не е от значение дали човека срещу теб е момче или момиче. важното е да има разбирателство и доверие, да споделяте и да се разбирате. но това не значи, че трябва да има между вас някакъв флирт или привличане, още по-малко ако имаш гадже

Голям фен Аватара на Ice
    Според мен е супер тъпо да оставиш приятелите си заради гаджето и мисля че няма нищо лошо в това да имаш приятели от противоположния пол
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми аз пък съм такава. Моя човек ако си има приятелки от срещуположния пол, ще ги разчастя мръсните пачаври. Сори за изказването, ама който както си направи връзката. Мен така ми харесва и на него така му харесва. И той ме ревнува ако си имам приятели момчета. Дразни им се, трови ги пред мене... Има едно момче, дето с него сме от бебета познати и родителите ни са близки приятели, иии просто сме отрасли заедно. Не го бях виждала от около година и като се видяхме в дискотеката, си разменихме телефонните номера и танцувахме за мъничко съвсем на една песен. Еми на моя човек му стана много кофти. Аз му обясних всичко с най-малки подробности и се изяснихме. Но въпреки всичко му е кофти. И като знам, че му е кофти, не общувам с други момчета. За мен той е много по-важен от всичките ми приятели.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Ne mislq che moje da ima priqtelski otnoshteniq mejdu momche i momiche.... Prosto ne se poluchava zashtoto granichata mejdu priqtelskite chuvstva i lubovta e dosta tqsna i vinagi tova e prichinata za razpadaneto na edno priqtelstvo.Osven tova kogato edno momche iska da izleze s edno momiche opravdanieto vinagi e ,,Kato priqteli'',no dosta rqdko oznachava tova
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    За мен гаджето(тя е много повече от това,но както и да е)е на първо място,но това не означава,че нямам приятелки!От четирите ми най-добри приятели 2 са момичета,но аз лично не правя разлика между приятеЛИТЕ и приятеЛКИТЕ ми-едно и също ми е отношението към тях,няма никаква разлика.Не е правилно да имаш приятели с които флиртуваш примерно или нещо от сорта,иначе според мен няма проблем.

Фен
    Град
    sofia
    tova 4e ima6 gad4e ne zna4i 4e ne trqbva da ima6 priqteli

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хъхъхъхъ,че то на мен повечето приятели са ми момчета...това какво значи-да си изпозарежа тайфата?!Хъх,да ходи да се фака някъде!Това,че имаш гадже значи,че си решил,че той/тя е човекаи контакти със срещуположния пол могат да бъдат само полезни по 2 причини:
    1.Да се увериш,че гаджето ти наистина е най-добрия избор
    2.Да разбереш,че гаджето ти не е най-добрия избор и да намериш някой по-добър.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Ххахаха глупости.. Просто трябва да внимаваш с държанието и поведението си пред тях предполагам че това е имала впредвид .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си