.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Please READ THIS:)

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

Please READ THIS:)

Awe hora, sorrka za latinicata, ama iskah da pitam, po-specialno momi4etata, pritesnitelno li e, 4e mese4niq mi cikul svur6i predi okolo 2 sedmici i ne6to i dnes pak mi doide? V smisul predi nqkolko dni s priqtelqt mi go napravihme bez prezervativ, no to be6e suvsem z kratko i ne sa stavali avarii, spored vas ima li pri4ini z pritesnenie, 4e mi doide tolkova skoro, d ne bi d e nqkakva cvetna bremennost ili ne6to takova? pls kajete mi! Mersi predvaritelno!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А кога ти дойде предния път?Ако са минали 20 дни изобщо не се притеснявай!месечният цикъл се отчита от започването на менструациятат до започването на следващата.

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    barzo pri genekologa.... NEED ADORT !!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Недейте да стряскате момичето пък вие
    Не си бременна,щом имаш цикъл И на мен ми е идвало с интервал от 2 седмици и няколко дни.Това е,защото не ми е нормализиран все още цикълът.Ако и при теб е така,няма кво да се безпокоиш.Ако попринцип никога не закъснява или подранява,а е точен-тогава върви при гинеколог.Но със сигурност не си бременна.Може просто да имаш кръвоизлив...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Не се шашкай - времето е топло и са нормални такива аномалий! И на мен ми се е случвало лятото преди .
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на maybelline
    На най-добрата ми приятелка редовно й идва през 20 дни.Спокс,добре си.

Град
    Ne znam, adski mnogo se 6a6nah, za6toto mi svur6i na 8mi sega avgust, a dnes e 21vi, broih gi i to4no na 14tiq den mi idva.. oh.. sega govorih s maika mi i dori se naloji d i kaja, 4e ve4e ne sum devstvena i tq vika, 4e trqbvalo pri genekolog d otida.. awe dano ne e ne6to seriozno.. mol vi kajete mi o6te mnenie, za6toto sum mn 6a6nata.. sujelqvam, 4e vi zanimavam s moite gluposti, ama z men e vajno.PLEASE

Град
    pak sum az, izvnete, no d dopulnq - poprincip 4ak redoven ne mi e mese4niqt cikul, no prosto ne sum imala tolkova maluk interval ot vreme m/u dva cikula. propuskalo mi e 2 meseca, edin, no sega e tolkova maluk intervala i sum pritesnena. A predi edna sedmica, propusnah d kaja, pih postinor, moje li da e ne6to ot nego?

Супер фен
    Razbira se,che e ot Postinora!Kogato go piesh,toi oburkva celiq ti cikul-ili ti idva po-rano,ili ti propuska mesec-dva,pri vseki e razlichnno!

Голям фен
    Град
    Memphis
    bebence a dano
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си