.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Selah
    Guest

Момчета, кажете?

Здрасти, пичове!
    Интересно ми е къде ви харесва да ви целуват? Питам, понеже ми се иска да поглезя гаджето.Да отбележа, с него още не сме правили секс, така че целувки по интимни места засега не са нужни.
    Ще съм благодарна, ако споделите!

Супер фен
    Град
    Burgas
    navsqkade kadeto i ti obi4a6. to golqmo glezene 6te e

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Фен
    Град
    Майна town
    Аз имам изключително чувствителен врат,целият ми гръб настръхва когато приятелката ми ме целува по него/врата/.

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Guest
    И аз полудявам от целувки по врата.Между другото,зърната на гърдите също не са лоша идея,колкото и странно да звучи.

Guest
    opredeleno vrata

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    е, хубаво, де, ама това е доста тъпичък въпрос. не е задължително твоето момче да си пада по същите целувки като тези, които са писали във форума. всеки е различен, индивидуален, дори и в тези неща.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    Благодаря за отговорите! Вратът явно е универсалната зона и за двата пола.
    WindWaker знам, че вие момчетата под глезене разбирате секс, но още ни е малко рано на нас двамата.
    Иста, прав си, че всеки е индивидуален, но все пак искам малко помощ, защото сега навлизам в тия неща.

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    vmesto s celuvki vzemi go poglezi s bonbonki,ako iska6?

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Благодаря за отговорите! Вратът явно е универсалната зона и за двата пола.
    WindWaker знам, че вие момчетата под глезене разбирате секс, но още ни е малко рано на нас двамата.
    Иста, прав си, че всеки е индивидуален, но все пак искам малко помощ, защото сега навлизам в тия неща.
    всичко е много хубаво, ама аз съм момиче, по дяволите
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Selah
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    Sorry!

ne e vajno kude celuva6,a kakpone spored men,seki 4ovek(bilo to myj ili jena)ima razli4ni erogenni zoniMoq muj primerno mn obi4a da go celuvam po u6eto,vrata,korema,gurdite su6to sa mu silna erogenna zona(osobeno zurnata)))

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    При всеки е различно.А и не е ли по-приятно сама да ги откриеш? Просто наблюдавай реакцията му при всяко докосване с устни на различни места.За да не бъда прекалено кратка и безполезна,ще ти дам малко инфо.
    Ами..момчетата(мъжете) обичат да ги целуват по вратлето,особено отстрани под и зад ушичките .Над и под пъпа,около лопатките на гърба(особено под тях).Общо взето всеки обича навсякъде.Зависи обаче как го правиш.Не бъди прекалено нежна,но не бъди и прекалено агресивна,защото може да го уплашиш и да се шашне Не се бъзикам,ами сериозно ти говоря!Трябва да намериш златната среда и да редуваш(но не прекалено бързо) устни,език,зъби(лека захапка),засмукване и т.н.Е,ама да не го направиш син
    Айде със здраве

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    При всеки е различно.А и не е ли по-приятно сама да ги откриеш? Просто наблюдавай реакцията му при всяко докосване с устни на различни места.За да не бъда прекалено кратка и безполезна,ще ти дам малко инфо.
    Ами..момчетата(мъжете) обичат да ги целуват по вратлето,особено отстрани под и зад ушичките .Над и под пъпа,около лопатките на гърба(особено под тях).Общо взето всеки обича навсякъде.Зависи обаче как го правиш.Не бъди прекалено нежна,но не бъди и прекалено агресивна,защото може да го уплашиш и да се шашне Не се бъзикам,ами сериозно ти говоря!Трябва да намериш златната среда и да редуваш(но не прекалено бързо) устни,език,зъби(лека захапка),засмукване и т.н.Е,ама да не го направиш син
    Айде със здраве
    =D> =D> =D>
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    xa edin primer ot filmite...i bez da me napadate posle 4e kat na kino ne stava v realniq jivot..taa v dosta filmi sum vijdala momi4e ili jena da zasmukva nejno i mn eroti4no prust naprimer, pokazaleca na priqtelq si, udovolstvieto e dosta golqmo predpolagam, za6toto mom4etata pravqt asociaciq sus svirka. nqmam predstava dali ima efekt no mislq, 4e si struva da se probva.

znam 4e i u6ite im sa mn 4uvstvitelni i podlejat na silna vazbuda.
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Момчета, кажете?

Цитирай Първоначално написано от Selah
    Здрасти, пичове!
    Интересно ми е къде ви харесва да ви целуват? Питам, понеже ми се иска да поглезя гаджето.Да отбележа, с него още не сме правили секс, така че целувки по интимни места засега не са нужни.
    Ще съм благодарна, ако споделите!
    Navsqkade po tqloto u6ite vrata

Guest

Re: Момчета, кажете?

Цитирай Първоначално написано от Selah
    Интересно ми е къде ви харесва да ви целуват?
    В спалнята, в баняа, в кухнята, в коридора... Навсякъде бе

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    Моите искрени съболезнования!

Guest
    определено ако го цункаш по оная работа ще му стане много приятно ако пук не искаш там тогава врата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си