- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли вашите?
Лъжете ли вашите и колко често???Интересно ми е защото аз не обичам да лъжа родителите си но ми се налага...Иначе нищо не биха ми позволили.В даскало изкарвам добри оценки,но не съм учила като хората от години - затова им казвам че уча по 3-4 часа на ден.Лъжа ги че пия само бира,ест не се напивам,но пия мн различни неща от бира.Напоследък ми се налага и да ги лъжа с кого излизам,защото не харесват част от пшриятелите ми.Мразя това положение, но те сами са си виновни иначе бих ги разочаровала,а не искам.Вие какво мислите??
i az sam taka spX
Ситуацията и при мен е подобна....
Но това всичко са дребни лъжи - да не си мислиш, че ваште не се сещат за какво става въпрос - просто си мълчат...
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Imenno!Първоначално написано от Inzaghi
Уникати...
az naposleduk ne gi lyja mnogo,za6toto im kazah,4e ne me interesyva,dali te udobrqvat priqtelite mi ili ne,za6toto az gi poznavam po-dobre ot tqh i imam dostaty4no um v glavata si,za da znam s kakva kompaniq da dvija.az sy6to ne iskam te da sa razo4arovani ot men,no ponqkoga i tova stava.v ob6ti linii laja gi samo,ako naistina mn mi trqbva s nqkoga da izlqza ili nqkyde da otida![]()
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
преди много ги лъжех. ако не ги излъжех 20 пъти на ден нямаше да съм аз. сега не ми се налага... много![]()
[/b]ne gi luja mnogo 4esto samo kagato e mnogo nalojitelno....no kakto kaza Inzaghi tova sa drebni luji...i te se dose6tat...![]()
Рядко и в повечето случаи за дребни неща
просто не мога!признавам си!
И при мен ситуацията е същата,понякога се налага да ги лъжа за разни неща,иначе няма да ми позволят.
Не ми отива на годините да ги лъжа простоПък и съм адски респектирана към тях и се разбирам адски добре с тях и не мисля, че заслужават да ги лъжа. Случвало се е, но много отдавна вече не виждам за какво бих могла да ги излъжа пък и те ми имат достатъчно много доверие за да ги подвеждам по този начин.
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Miii dosta 4esto mi se slu4va da gi laja.... No mislq 4e v tqh e pri4inata da go pravq .... Laja gi za cigari, za tova 4e piq samo bira (a az si karam na vodka) i nqkakqvi prostotii .....am s vremeto she se osaznaem![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
ne obi4am da lyja roditelite si, no ponqkoga te me prinujdavat![]()
На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!
лъжа, лъжа... ми за какво... да си кажа честно, за доста неща. не се гордея ,ама... няма как![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ами мразя да лъжа ...и да ме лъжат и то за някакви дребни и тъпи неща ..но когато става вапрос за наще лъжа достаа достаа достаааа ..... то те са си виновни наще де ...но какво да напра аз като ги питам длаи може нещо и те като ми кажат не и ...рано или кансо го правя ...като кажат не поиче се интосиазирампонякога ... но иначе да лажа наще и то доста : ) дуре де постоянно
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
По принцип много не ме бива в лъгането,а и не оби4ам да лъжа,но ми се слу4ва понякога.Естествено за дреболии,примерно къде съм била,какво съм правила и т.н.![]()
ZA jalost ponqkoga gi lyja!!!Ne mislia 4e ot tuk presystvashtite ima takaf koito ne e lygal poqnkoga...nqma kak prosto!
и на мен ми се налага да ги послъгвам за разни неща. обикновено са неща които са свързани с училище или за какво си харча парите,все дребни неща според мен, но явно те не мислят така.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
i az sam tei ....![]()
Хехех значи не съм само аз толкова зле.Послъгвам като циганчеАма наистина-как ще кажа на майка ми,че съм ходила да се напивам и да се напушвам с 4-5 олигофренчета?Ахахах никакъв шанс
.Ама те са си виновни-не са се постарали да станат достатъчно близки с мен,та да им казвам всичко без притеснение.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Рядко лъжа...по-скоро не им казвам истината,но не ги и лъжа много.Например послъгвам какво правим(или по-точно НЕ правим) с гаджето ми(още си мислят,че съм на 5...).Но честно казано не ги лъжа много,просто не им споменавам за някои неща или направо им казвам кое си е моя работа и толкова.
i az takaПървоначално написано от christina_aguilera
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
ми не не ги лъжа