- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли вашите?
не обичам да ги лъжа, но напоследък все по-често ми се налага. какво да се прави! някой ден и нас ще ни лъжат и моткат както си знаят![]()
Men ne mi sa nalaga chak tolkova da gi laja no ima neshta bez koito ne moje...No glavnu gi laja za neshta svarzani sas shkoloto
emi az laja samo kogata se nalaga v spe6ni slu4ai i to mn rqdko
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Eм нормално е... част от това да си родиел е да бъдеш лъган![]()
ami i na men mi se nalaga da luja nashite....smisul az vsichko si im kazvam..dosta chesto spodelqm s koi sum bila....ama po-chesto mi se sluchva da poslugvam.....zashtoto ne mi se obqsnqva..i mnogo mi teji na suvestta ama nqma kak.....
na wseki se nalaga da izl1je za ne6ti4ko ama staa lo6o kato mu stane nawik...znam go ot opit...po-dobre istinata 6toyto posle![]()
Да..колкото и да не е хубаво това. НА моменти се налага. така ще спят по-спокойно!
2 т. от правилника. Бан на профил
i az su6to gi luja 4e piq samo bira i za priqteli i za dr ne6ta mi ina4e nqma da moga da prava ni6to![]()
![]()
![]()
luja gi samo za alkohola i narkoticite, za drugoto nqmam problemi ..
AMi edinstvenata luja koqto oshte poddurjam e tva che ne pusha!
Maikami znae che pusha vednaga si i kazah... No bashta mi ako razbere ... shte se proshtavam s toq svqt.. haha))
Toi miliq mi ima mnogo doverie i ako razbere che pusha nqma da mi progovori cql jivot..
takuf si e toi) Inache drugo vsichko si im kazvam,ne obicham da gi luja !: )
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Не, никога не съм ги лъгала. Единственото нещо, което съм скрила от тях е съмнението ми за бременност от преди около 2-3 месеца.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами..аз моите си ги мотая редовно, не с определена цел но вече ми е навик да "пропускам" някои неща...лошо няма те вече са свикнали![]()
![]()
![]()
So it began...
Предполагам на родителите колко им е забавно като гледат как се опитвате да ги излъжете. Не, че на тях не им е предлно ясно, че ги лъжете де, ама се правят, че не забелязват.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Като се замисля.. Не ми се е случвало никога до сега, а ако ми се е случило не си го спомням, а щом не си го спомням не е било толкова значително.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
И на мен също постоянно ми се налага да ги лъжа,но наистина те сами си го правят!Ако ми покават повече дожерие и аз ще им се доверявам!Аз почри всяка седмица ходя на дискотека,а те си мислят че сам или на рд или в някоя приятелка!МРАЗЯ да ги лъжа,но докато не се осъзнаят така ще е!![]()
Не ми се е налагало ги да лъжа,но пък ми се е налагало да премълчавам някои дребни подробности![]()
Just dance, gonna be okay
Първоначално написано от Lake_bodom
И аз бях така преди
![]()
Не съм лъгала от е-хееее.
Даже вече им казвам за някоя друга простотия, която съм направила съвсем самоуверено.
Като не се крие човек, дори и нагло да си признае някоя простотия не го линчуват толкова.
Е, аз не че съм нагла.![]()
Просто им казвам спокойно някои неща.
Имам двойчица, забележка имам. И т.н.
Е, вероятно ще се случи повод да ги послъжа (не мога да им кажа че съм на купон с преспиване, но мога да им кажа че ще спа в най-добрата приятелка ^^) .. и т.н.
На въпроса - мда, но не често. А и, както казах, вече нямам поводи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Един път с едно момиче,тя излъга майка си че ще спи у нас,аз мойта че ще спъ у тях,и ходихме да спим на един покрив![]()
Иначе почти не...![]()
Лъжа ги рядко,но ги лъжа.
Почти винаги е,защото не искам да ги притеснявам и тревожа.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Лъжех ги преди 2-3 години за различни неща, например, че отивам да спа в някоя приятелка, а отивам на дискотека, за училище и тн.
Но вече не ги лъжа (може да се случва, но много рядко).Просто разбрах, че като казваш истината е много по-добре и така спечелих пълно доверие в родителите си.![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...