.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 189
    ne
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    послъгвам ама само когато ми се наложи и след няколко дена си казвам истината

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Не ги лъжа забравям оценки да казвам някога..ама тва не е лъжа
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Град
    Е там...
    вие продължавайте да ги лъжете
    после не се чудете що пари не дават..

Повече от фен
    еми лъжа ги...за дребни работи..просто е нещо като друга истина..която на тях ще им хареса повече..понеже ако кажа истината и ще го погледнат от лошата страна и няма да ми дават нищо..ама така е по добре засега..

ами не ги лъжа просто не им казвам всичко

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Рядко и в повечето случаи за дребни неща
    +1 и аз така

Налгало се е

лъжа ги по 3 пъти на ден

аз не ги лъжа просто им спестявам истината....

Град
    По балкана някъде..
    Да. След като си признах се чуствам .. доста... зъл..
    ACϟDC

Принципно ги послъгвам малко само ако много питат, иначе си премълчавам, това което не искам да им казвам. Но напоследък започна да става много, чувствам се зле от това. Случва се в последно време да правя някои глупости, (то и аз се чудя защо ли ги върша и къде ми е акъла) и ест не им казвам. Но понеже си мълча пред тях ми е гадно, не мога да им кажа, абсурд би било, аз с тях не мога да споделям, те не биха ме разбрали и само ще ме обвнят, просто ми е гадно да ги гледам в очите... нз какво да направя, наистина нз...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ами случва се да ги лъжа, за което разбира се не се гордея...

ili luja/ili premul4avam/ili izopa4avam ne6tata V tehen interes e da ne znaqt vsi4ko
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Спестявам им истината.. ; ))

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Stiflur
    аз не ги лъжа просто им спестявам истината....

+1

Да,случва се,въпреки че живея на 550 км от тях

Емии понякога си ги послъгвам

Re: Лъжете ли вашите?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Лъжете ли вашите и колко често???Интересно ми е защото аз не обичам да лъжа родителите си но ми се налага...Иначе нищо не биха ми позволили.В даскало изкарвам добри оценки,но не съм учила като хората от години - затова им казвам че уча по 3-4 часа на ден.Лъжа ги че пия само бира,ест не се напивам,но пия мн различни неща от бира.Напоследък ми се налага и да ги лъжа с кого излизам,защото не харесват част от пшриятелите ми.Мразя това положение, но те сами са си виновни иначе бих ги разочаровала,а не искам.Вие какво мислите??
    При мен е абсолютно същото

Град
    In the middle of Nowhere
    Много рядко да ги излъжа и това ще е за оценки...Знаят ми всичките приятели и филмите им,знаят кои е наркоман,кои алкохолик,кои не знам си какъв бил,но нищо не ми казват и аз не ги лъжа..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Постоянно ги лъжа... Не искам, но съм принуден...

Град
    `In Hell`
    Доста често.Просто са прекаленоо загрижени и няма как те си мислят че в живота си алкохол не съм близвала ..... Мислят си че не съм пушила .... пушила съм и съжалявам и не смятам да го повтарям пак .Мислят си че като ходя на дискотека избягвам да говоря с момчета .... .А ако разберат с приятелите ми какво се правили лятото и какво може би ще става това лято .... просто предпочитам да им спестя истината

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Лъжата си е нож с 2 остриета.
    Не обичам и не мога да лъжа.Понякога се налага да го направя, но по принцип избягвам.
    Иначе да кажем, че често се случва да спестявам детайли на наще за да не ги тревожа, а не за да постигна нещо за самата себе си.Големи са пиники и двамата /особено майка ми/ та гледам да не и създавам допълнителни гравоболия.
    Добро дете съм си.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ммм, не мога да лъжа. :/
    Не ми се отдава, изобщо не мога. Все кво правя, кво става, оплитам се яко, винаги се разбира, за каквото и да съм лъгала. Да не говорим, че като лъжа, все едно ми го изписва на челото, и всички разбират.
    Преди време може да съм се мъчела да послъжа за нещо. Сега не се и мъча. Така-така-така като латерна, всичко си казвам. Понякога и без да ме питат.

Изключително често се случва.Майка ми си е доста наивна а тати не е тук така че суперр.Лъжа я примерно за двойките - ем госпожата се разсърдила на някой олигофрен и ни писала двойки на целия клас, ем мириша на цигари щот съм ходила със момичетата ама аз не съм пушила,ем че госпожата иска нов сборник,свършил ми бил скицника[той впрочем свършва всяка седмица],отивала съм у френдката-а то всъщност на среща с момчета.Таквиз глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си