- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли вашите?
ne![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
послъгвам ама само когато ми се наложи и след няколко дена си казвам истината![]()
Не ги лъжазабравям оценки да казвам някога..ама тва не е лъжа
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
вие продължавайте да ги лъжете
после не се чудете що пари не дават..
еми лъжа ги...за дребни работи..просто е нещо като друга истина..която на тях ще им хареса повече..понеже ако кажа истината и ще го погледнат от лошата страна и няма да ми дават нищо..ама така е по добре засега..![]()
+1 и аз такаПървоначално написано от Master_88
![]()
лъжа ги по 3 пъти на ден![]()
Да. След като си признах се чуствам .. доста... зъл..
ACϟDC
Принципно ги послъгвам малко само ако много питат, иначе си премълчавам, това което не искам да им казвам. Но напоследък започна да става много, чувствам се зле от това. Случва се в последно време да правя някои глупости, (то и аз се чудя защо ли ги върша и къде ми е акъла) и ест не им казвам. Но понеже си мълча пред тях ми е гадно, не мога да им кажа, абсурд би било, аз с тях не мога да споделям, те не биха ме разбрали и само ще ме обвнят, просто ми е гадно да ги гледам в очите... нз какво да направя, наистина нз...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ili luja/ili premul4avam/ili izopa4avam ne6tataV tehen interes e da ne znaqt vsi4ko
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
При мен е абсолютно същотоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Много рядко да ги излъжа и това ще е за оценки...Знаят ми всичките приятели и филмите им,знаят кои е наркоман,кои алкохолик,кои не знам си какъв бил,но нищо не ми казват и аз не ги лъжа..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Постоянно ги лъжа... Не искам, но съм принуден...![]()
Доста често.Просто са прекаленоо загрижени и няма как те си мислят че в живота си алкохол не съм близвала .....Мислят си че не съм пушила .... пушила съм и съжалявам и не смятам да го повтарям пак .Мислят си че като ходя на дискотека избягвам да говоря с момчета ....
.А ако разберат с приятелите ми какво се правили лятото и какво може би ще става това лято .... просто предпочитам да им спестя истината
![]()
Лъжата си е нож с 2 остриета.
Не обичам и не мога да лъжа.Понякога се налага да го направя, но по принцип избягвам.
Иначе да кажем, че често се случва да спестявам детайли на наще за да не ги тревожа, а не за да постигна нещо за самата себе си.Големи са пиники и двамата /особено майка ми/ та гледам да не и създавам допълнителни гравоболия.
Добро дете съм си.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ммм, не мога да лъжа. :/
Не ми се отдава, изобщо не мога. Все кво правя, кво става, оплитам се яко, винаги се разбира, за каквото и да съм лъгала. Да не говорим, че като лъжа, все едно ми го изписва на челото, и всички разбират.![]()
Преди време може да съм се мъчела да послъжа за нещо. Сега не се и мъча. Така-така-така като латерна, всичко си казвам. Понякога и без да ме питат.![]()
Изключително често се случва.Майка ми си е доста наивна а тати не е тук така че суперр.Лъжа я примерно за двойките - ем госпожата се разсърдила на някой олигофрен и ни писала двойки на целия клас, ем мириша на цигари щот съм ходила със момичетата ама аз не съм пушила,ем че госпожата иска нов сборник,свършил ми бил скицника[той впрочем свършва всяка седмица],отивала съм у френдката-а то всъщност на среща с момчета.Таквиз глупости.