.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 189 от общо 189
    аз съм почнал от мн малък ама в момента лъжа мн малко и то повечето пъти блъфирам, вече немогат да ме хванат когато лъжа щот съм ега ти спеца

Лъжа и още как!
    Ако не лъжех нямаше да ми се случва нищо интересно...
    Аз имам желание да им казвам нещата, каквито са, ама просто не се получава. Те са си със стари разбирания и просто не се получават нещата
    Е сега покрай тази тема се замислих, че почти няма ден, в който да не съм ги излъгала за нещо Кофти...ама съдба
    Надявам се, след време, като дай боже стана родител, да не са се променили кой знае колко нещата и да имам добра комуникация с децата си

Цитирай Първоначално написано от Vilsy
    ....имах голяма сметка за телефона и като дойде фактурата майка видя,че съм писала много SMS-и с един и същ номер...попита ме на кой е номера,а аз казах,че е на една приятелка(излъгах,на момче беше)....направиха се,че ми повярваха,но поискаха разпечатка на SMS-ите....
    ЕЕе това е супер гадноо
    Най си е добре на прима. От джобните си купуваш ваучери, от време на време казваш "дай 5лв. за прима" и всичко е наред. Няма как да те контролират.

На мене пък баща ми от време на време ми рови в компютъра

да,понякога ама се налага
    - Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
    - И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.
    http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332

Случва се.
    На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.

повече за ниските оценки и с кой излизам

Доста често ми се налага да ги лъжа за такива неща !!!

Всички сме така споко Единствените хора, които лъжа са наще и то, защото както ти сам каза ми се налага...

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    И при мен ситуацията е същата,понякога се налага да ги лъжа за разни неща,иначе няма да ми позволят.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    не,не обичам да лъжа ,както и да ме лъжат...
    Наще са ми супер близки и ги приемам повече като приятели,с които мога да споделя и ,които ще ми дадат най-точния съвет.Имам им вяра,както и те на мен и не смятам да я руша,с едната тъпа лъжа

Град
    чикаго
    много много рядко

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    не,не обичам да лъжа ,както и да ме лъжат...
    Наще са ми супер близки и ги приемам повече като приятели,с които мога да споделя и ,които ще ми дадат най-точния съвет.Имам им вяра,както и те на мен и не смятам да я руша,с едната тъпа лъжа
    На абсолютно същото мнение съм.
    To infinity and beyond.

Гледам да не лъжа, но пончкога се налага

Рядко ги лъжа, но когато ги лъжа обикновенно е за оценки и за да ми остане повече време да измисля по какъв начин да им го кажа. Примерно: още не ни е върнала контролното.....ииииии вече месец се бави! (а всъщност от месец все отлагам за после да кажа, че имам 2). Но иначе не мисля, че е хубаво да се лъжат родителите, с малки изключения.
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си