- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли вашите?
аз съм почнал от мн малък ама в момента лъжа мн малко и то повечето пъти блъфирам, вече немогат да ме хванат когато лъжа щот съм ега ти спеца
Лъжа и още как!
Ако не лъжех нямаше да ми се случва нищо интересно...
Аз имам желание да им казвам нещата, каквито са, ама просто не се получава. Те са си със стари разбирания и просто не се получават нещата![]()
Е сега покрай тази тема се замислих, че почти няма ден, в който да не съм ги излъгала за нещоКофти...ама съдба
Надявам се, след време, като дай боже стана родител, да не са се променили кой знае колко нещата и да имам добра комуникация с децата си![]()
да,понякогаама се налага
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
Случва се.
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.
повече за ниските оценки и с кой излизам
Доста често ми се налага да ги лъжа за такива неща !!!
Всички сме така спокоЕдинствените хора, които лъжа са наще и то, защото както ти сам каза ми се налага...
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
не,не обичам да лъжа ,както и да ме лъжат...
Наще са ми супер близки и ги приемам повече като приятели,с които мога да споделя и ,които ще ми дадат най-точния съвет.Имам им вяра,както и те на мен и не смятам да я руша,с едната тъпа лъжа![]()
много много рядко
На абсолютно същото мнение съм.Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
To infinity and beyond.
Гледам да не лъжа, но пончкога се налага
Рядко ги лъжа, но когато ги лъжа обикновенно е за оценки и за да ми остане повече време да измисля по какъв начин да им го кажа. Примерно: още не ни е върнала контролното.....ииииии вече месец се бави! (а всъщност от месец все отлагам за после да кажа, че имам 2).Но иначе не мисля, че е хубаво да се лъжат родителите, с малки изключения.
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.