.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: MOM4ETA IZPOLZVA4I

razo4arovana
    Guest

MOM4ETA IZPOLZVA4I

Slu4valo li vi se e da vi izpolzvat za sex i sled tova da vi zarejat?a mom4eto da se predstavq za nai-serioznia 4ovek na sveta...i da vi dava super mnogo nadejdi z a6tastlivo byde6te,a da se pokrie i da ne se obadi pove4e...?ne gi razbiram teq mom4eta!imat vidoizmeneni mozyci..ako ima nqkoi koito da spodeli ne6to 6te se radvam..

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ами.. има ги за съжаление мила
    ...за сега не ме уставил моя ( охх пепел ми на устата както вика Магито )...обаче мисля че и той само за секса нали ги заеш момчетата кви са е може би не всички де обаче..найстина е много кофти тай да го чакаш а да не ти се обади ама се пак тва е живота и неможе да го променим..
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен
    Добри или лоши ебе ни се - а наивната жена е най лесния начин да се наебеш.
    2т. системно

Супер фен
    Говориш за най-долните мъже на света ..

razo4arovana
    Guest
    ne sajalqvam za tova koeto prejivqx s dadenia 4ovek,no me drazni povedenieto mu sled tova!i sega posledtsviata_VQRA NIKOMU!6toto si4ki sa ednakvi...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    аз не мога да кажа че му вярвам просто ми е хубаво с него и за тва още сме заедно
    вече на никой не се доверявам дори и на най-близките си хора защото зам че всеки иска да прецака и тва е живота се пак но мила от това си земи поука повече да не вярваш на никой особено на поредния... щото те..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    ... щото те..
    Да бяхме само ние дето
    2т. системно

Повече от фен
    Ама айде без изречения от сорта на тея момчета имат видоизменени мозъци!Тея които правят категоризации като тази имат видоизменени мозъци

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    ... щото те..
    Да бяхме само ние дето
    еми и мъжете и жените от едно тесто замесени тай че ...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не ми се е случвало,но и се надявам да не ми се случва!Има всякакви момчетам но не всички са използвачи и лъжци!Жалко ако си попаднала на такъв!Има момчета които могат да обичат и да се отдават изцяло,има и момчета които не се интересуват от чувствата,а само и единствено от секса.Добре че не всички са еднакви

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~

Re: MOM4ETA IZPOLZVA4I

Цитирай Първоначално написано от razo4arovana
    Slu4valo li vi se e da vi izpolzvat za sex i sled tova da vi zarejat?a mom4eto da se predstavq za nai-serioznia 4ovek na sveta...
    Не ми се е случвало, поради простата причина, че не съм толкова глупава да се доверявам на някого, който не познавам. Едва ли ще се поддам на нечии лъжи, даже мисля, че момичетата, които спят с момчета,които са им замаяли главите, бъркат. Преди да си легнеш с някого,трябва да си наясно с какво се забъркваш....Не бъдете наивни!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    In The Middle Of Nowhere
    mi ne,ne mi se e slu4valo ,ama to zavisi spored men,seki se vlubva,kakto i na seki mu se prai sex(ako ne e frigiden),taka 4e rano ili kusno i takiva mom4eta sre6tat momi4e s koeto da imat seriozna vruzka,tova 4e tq ne e prosy6testvuvala s teb,ne zna4i 4e ne moje s dryga...puk i ne sa samo te,jenite su6to go pravqt,no prosto e po rqdko ili ne tolkova qvno...
    Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..

MOmche my kaji i poveche ne go obijdai te sa mn kovarni sashtestva i takiva kade te izpolzvat samo za edniq sex sa mn chesto sreshtano qvlenie omaivat te nabarzo i posle dim da gi nqma.Trqbva mnogo da vnimavash za da ne popadnesh na drug takav za da ne budesh razocharovana pak.Kak te ni zablujdavat za edna nosht taka i nie mojem da gi zablujdavame che shte legnem s tqx i da ne go napravim ,taka mojesh da napravish i ti drugiq put da ne legnesh s dadeno momche ,a samo da go zabludish
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Guest
    Що за глупости? "Кажи му момче и повече не го обиждай"?!?!

От тъпата кучка никой не може да ти извърти по-голям номер! Ние поне удряме и бягаме, а вие лъжете с месеци (понякога и години, в моя случай) и ни пречуквате, когато най-малко очакваме.

Точно момиче като вас ме отказа от сериозните връзки. Все нещо не ви достига, все нещо ви липсва, все сте недоволни!

Затова и вече не изпадам в дълготрайни отношения. Изчукваш и си тръгваш. Както казва един приятел: "Ако една те преебе, ти отмъсти на 15."

Това заслужавате, честно казано...

Град
    nqkude tam kudeto nikoi ne moje da me otkrie.....
    lelee v SUPER gre6na posoka si!!!totalno si zabluden!!!"ako edna te precaka ti otmasti na 15" e tva be6e nai golqmata glupost!!tva 4e nqkva te e precakala ne zna4i 4e si4ki sa takiva puk i kvo sa ti vinovni drugite momi4te??gledai da si promeni6 mnenieto ina4e ne si za nikude....
    gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...

ne sajalqvam za tova koeto prejivqx s dadenia 4ovek,no me drazni povedenieto mu sled tova!i sega posledtsviata_VQRA NIKOMU!6toto si4ki sa ednakvi...
    Za6to kogato nqkoi postapi zle vsi4ki sa ednakvi? Az sym po - malak ot tebe sigurno, na 15 sym ii ne sym prail i sex... samo me draznqt izkazvaniq ot toq tip...

Never Again
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Що за глупости? "Кажи му момче и повече не го обиждай"?!?!

От тъпата кучка никой не може да ти извърти по-голям номер! Ние поне удряме и бягаме, а вие лъжете с месеци (понякога и години, в моя случай) и ни пречуквате, когато най-малко очакваме.

Точно момиче като вас ме отказа от сериозните връзки. Все нещо не ви достига, все нещо ви липсва, все сте недоволни!

Затова и вече не изпадам в дълготрайни отношения. Изчукваш и си тръгваш. Както казва един приятел: "Ако една те преебе, ти отмъсти на 15."

Това заслужавате, честно казано...

Guest
    BLUE~ANGEL~, абе не знам в каква посока съм, но откакто не ви пускам аванта, не аз си тръгвам смазан от мъка.

Няма смисъл да ви обяснявам. Проблемът ви е, че много приказвате. Погледни само този форум - всички момичета парадират колко вярват във вечната любов, в непреходността на чувствата, в истинските и искрени взаимоотношения между двама души. Хубави приказки, но нищо повече.

В един момент вече не сме ви интересни и ни забивате нож в гърба. Така че не ми ги разправяй ти тея глупости, преживял съм много връзки и знам за какво стана въпрос. Като тръгна да се женя, ще търся сериозна жена, а дотогава ще продължавам само да си играя небрежно с наивни глупачки...

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    vinagi e imalo i 6te ima mom4eta, koito svalqt zvezdi i sled tolkvoa mnogo razo4arovaniq bi sledvalo da sme se obigrali pone malko i da "razobli4avame" jalkite opiti nqkoi da ni vkara v legloto i da mine na sledva6tata...za sujalenie ako ti se vlubi6 v takuv 4ovek 4uvstvata te zaslepqvat i dosta trudno moje6 da razgrani4i6 prekrasniq obraz, koito ti si si suzdala za dadeniq 4ovek ot realniq mu obraz.
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Много истина има в думите на колегата над мен.Е аз да ви кажа че пук попаднах в почти същия случай.Момичето(вече почти жена) беше прекрасно.Секса бе ше прекрасен.Всичко беше хубаво за два месеца.И какво научавам след това:ние никога не сме ходили и тя не може да бъде с мен защото обичала друг представяте ли си.а това за другия беше лужа защото след това още половин година беше с мен явно само за секса и като и омръзнах си замина.Дори се махна от града.Моежем да се обвиняваме много един друг но защо не погледнем себе си?

Мега фен Аватара на koalka
    Много гадно постъпват тези момчета,които използват момичетата само за секс.Но какво да се прави...не може нищо да се промени.Не ми се е случвало,за което се радвам.Но не мисля,че едно момче може да чака 5-6 месеца да кажем,за да станеш готова за тази крачка,ако е само за секса.Ако правите секс на първата седмица естествено,че може и да е само за секса.Ето в това момичетата са заблудените.

Супер фен
    Да, случвало ми се е.Супер е ужастно чуството, чувстваш се използна, преебана
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Да, случвало ми се е.Супер е ужастно чуството, чувстваш се използна, преебана
    Е то тебе ако не те фанат за мезе че кой друг ?
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: MOM4ETA IZPOLZVA4I

Slu4valo li vi se e da vi izpolzvat za sex i sled tova da vi zarejat?a mom4eto da se predstavq za nai-serioznia 4ovek na sveta...i da vi dava super mnogo nadejdi z a6tastlivo byde6te,a da se pokrie i da ne se obadi pove4e...?ne gi razbiram teq mom4eta!imat vidoizmeneni mozyci..ako ima nqkoi koito da spodeli ne6to 6te se radvam..
    o ne ... te nqmat "vidozmeneni mozaci" prosto sa dosta hitri za da premetnat naivnite glupa4ki kato teb

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    първия ми беше такъв, мама му да еба (говоря за първата целувка). а сега като ме види по улиците ми се мазни. ебати говедото е. опита се и за секс да ме използва, ама не му мина номера. иначе ми казваше колко ме обича, предложи ми (като през това време е имал още едно или две гаджета) и даже беше накарал едно момиче да ми каже, че той бил ревал за мене... селяндур. но се радвам, че така стана... поне се отучих да ревнувам и да се влюбвам толкова лесно. след него... съм харесвала само едно момче. и още го харесвам. уж го бях забравила... а сега на морето (ходихме заедно), като го видях да се целува с една друга... гррррррррр... щях да я убия...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си