- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MOM4ETA IZPOLZVA4I
Добре наистина не мога да разбера, защо момичетата сте толкова наивни (повечето поне). Как можеш да търсиш сериозна връзка и да легнеш с някого, защото си влюбена...Изкарай поне два три месеца с този човек, увери се, че няма други изгори, че е с теб заради теб самата и тогава, щом и двамата го желаете го направете. Просто се чудя как можете да се връзвате на приказки от сорта: "Ако не спиш с мен значи не ме обичаш..."
А и нещо друго, като избирайте мъж избирайте добре. То какво очаквате от мачото с два ланеца на врата над разпасаната ризаИма много други момчета, които може да не блестят от 200 метра, но поне няма да ви пр****т както се изразявате вие.
ех...момчета...обичам ва беее
mquuuuu
напълно съм съгласна! особено за репликата "Ако не спиш с мен значи не ме обичаш...". Това пък е толкова малоумно. В такива случай просто казваш: "Ми, не те обичам", шибваш му един шамар и си тръгваш. Дремети на шапката.Първоначално написано от Анонимко
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ne e zaduljitelno kato ti haresva nqkoe mom4e i da legne6 s nego,toi kato te vidi 4e si takava .......predelno qsno e 4e 6te te izpolzva do posledno!!!!
Nau4i se da precenqva6 horata !!!!!![]()
Ами не ми се е случвало, но сигурно е гадно чувството...Но има много момчета, които не търсят само секс, намери си такъв и няма да съжаляваш![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
da slu4valo mi se e!a sega 6te kaja ne6to na vsi4ki koito milsqt 4e nepremnenno trqbva da si "GLUPAVA","NAIVNA"i ne znam o6te kakvo da si legne6 s 1 myj!Ne zabravqite 4e i jenite imat nujda ot sex,i tova 4e nqkoi gi e privlqkal i sa re6ili da zadovolqt i svoite si jelaniq,ne ozna4ava nepremenno-o kolko e glupavi4ka milata!a ima i ne6to drygo vie (mujete)savsem nz kakvo iskate,milsite i pravite!kogato 1 momi4e n evi puska e sduxana i smotana a kogato vi pusne e ebati kyrvata......e moite izvineniq ama q se yto4nete a posle davaite kvalifikacii...
не не думата не е сдухана, когато едно момче си мисли че момичето което иска да оправи пуска на всички и му е пуснала и на него тя за него е курва, а когато си мисли че пуска на всички ама не и на него тогаз е кучка...страхотна философия е просто...![]()
mquuuuu
napulno poskrepqm \Първоначално написано от Иста
/
зависи от твоето поведение и разбиране - явно се държиш така че само такива ти се лепят, с извинениеПървоначално написано от razo4arovana