.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: MOM4ETA IZPOLZVA4I

Guest
    Добре наистина не мога да разбера, защо момичетата сте толкова наивни (повечето поне). Как можеш да търсиш сериозна връзка и да легнеш с някого, защото си влюбена...Изкарай поне два три месеца с този човек, увери се, че няма други изгори, че е с теб заради теб самата и тогава, щом и двамата го желаете го направете. Просто се чудя как можете да се връзвате на приказки от сорта: "Ако не спиш с мен значи не ме обичаш..."
    А и нещо друго, като избирайте мъж избирайте добре. То какво очаквате от мачото с два ланеца на врата над разпасаната риза Има много други момчета, които може да не блестят от 200 метра, но поне няма да ви пр****т както се изразявате вие.

Град
    pod masata
    ех...момчета...обичам ва беее
    mquuuuu

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добре наистина не мога да разбера, защо момичетата сте толкова наивни (повечето поне). Как можеш да търсиш сериозна връзка и да легнеш с някого, защото си влюбена...Изкарай поне два три месеца с този човек, увери се, че няма други изгори, че е с теб заради теб самата и тогава, щом и двамата го желаете го направете. Просто се чудя как можете да се връзвате на приказки от сорта: "Ако не спиш с мен значи не ме обичаш..."
    А и нещо друго, като избирайте мъж избирайте добре. То какво очаквате от мачото с два ланеца на врата над разпасаната риза Има много други момчета, които може да не блестят от 200 метра, но поне няма да ви пр****т както се изразявате вие.
    напълно съм съгласна! особено за репликата "Ако не спиш с мен значи не ме обичаш...". Това пък е толкова малоумно. В такива случай просто казваш: "Ми, не те обичам", шибваш му един шамар и си тръгваш. Дремети на шапката.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    ne e zaduljitelno kato ti haresva nqkoe mom4e i da legne6 s nego,toi kato te vidi 4e si takava .......predelno qsno e 4e 6te te izpolzva do posledno!!!!
    Nau4i se da precenqva6 horata !!!!!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ами не ми се е случвало, но сигурно е гадно чувството...Но има много момчета, които не търсят само секс, намери си такъв и няма да съжаляваш
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

soni4ka
    Guest
    da slu4valo mi se e!a sega 6te kaja ne6to na vsi4ki koito milsqt 4e nepremnenno trqbva da si "GLUPAVA","NAIVNA"i ne znam o6te kakvo da si legne6 s 1 myj!Ne zabravqite 4e i jenite imat nujda ot sex,i tova 4e nqkoi gi e privlqkal i sa re6ili da zadovolqt i svoite si jelaniq,ne ozna4ava nepremenno-o kolko e glupavi4ka milata!a ima i ne6to drygo vie (mujete)savsem nz kakvo iskate,milsite i pravite!kogato 1 momi4e n evi puska e sduxana i smotana a kogato vi pusne e ebati kyrvata......e moite izvineniq ama q se yto4nete a posle davaite kvalifikacii...

Град
    pod masata
    не не думата не е сдухана, когато едно момче си мисли че момичето което иска да оправи пуска на всички и му е пуснала и на него тя за него е курва, а когато си мисли че пуска на всички ама не и на него тогаз е кучка...страхотна философия е просто...
    mquuuuu

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    напълно съм съгласна! особено за репликата "Ако не спиш с мен значи не ме обичаш...". Това пък е толкова малоумно. В такива случай просто казваш: "Ми, не те обичам", шибваш му един шамар и си тръгваш. Дремети на шапката.
    napulno poskrepqm \/

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен

Re: MOM4ETA IZPOLZVA4I

Цитирай Първоначално написано от razo4arovana
    Slu4valo li vi se e da vi izpolzvat za sex i sled tova da vi zarejat?a mom4eto da se predstavq za nai-serioznia 4ovek na sveta...i da vi dava super mnogo nadejdi z a6tastlivo byde6te,a da se pokrie i da ne se obadi pove4e...?ne gi razbiram teq mom4eta!imat vidoizmeneni mozyci..ako ima nqkoi koito da spodeli ne6to 6te se radvam..
    зависи от твоето поведение и разбиране - явно се държиш така че само такива ти се лепят, с извинение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си