- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- L'Oreal, Vichy uли Clinique
Коя марка е най-добра за борба с акнето
polzvala sum edinstveno seriqta na l`oreal, koqto vkliu4va tonik za po4istvane, eksfolira6t gel i ovlajnqva6 krem i moga da kaja 4e rezultatite bqha dobri, no ne trqbva da se prekalqva s eksfolianta, za6toto dosta izsu6ava kojata i dori moqta zapo4na da se beli
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
klinik![]()
vichy
1.Clinique
2.Vichy
3.L'oreal
tova e moqta klasaciq,no sus sigurnost koeto i da izbere6 ot 3te nqma da sburka6.
moq nevinnost i greh.....
az izpolzvam na avon produktite ama nai dobre e da se otide na kozmetik![]()
![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Аз вече Avon не ползвам и няма да го направя пак. ТОВА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ боклуци, от тях ми излязоха още повече пъпки и не помагат никак. Препоръчвам на всеки като иска резултати, а не усложнения да се обърне към качествена, тествана и одобрена световна марка
Първоначално написано от Oplalala
малко или много зависи от кожата ти. Виж, много съм доволна от Лептен.Преди 4 години си го купих за първи път. Не съм имала акне, но един мой приятел страдаше и като се намаза с Лептен почти му изчезна. И мерише много приятно.
тя пита за тези трите не да я объркваме с още 15 вида продукти
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
пита защото само тях знае като качествени марки. И аз не я обърквам, а и казвам решението - има разлика.Първоначално написано от Sophie
няма да почвам да се заяждам но тук виждам 1 2 или 3. няма вие предложете. Ако иска съвет кое е най-доброто изопщо има около 20 такива теми :
http://teenproblem.net/f/search.php?mode=results
BTW тоя болкук на лицето си няма да сложа и не е никак известна марка Лептена. И нз, но мисля че хора като теб са някакви рекламни лица на Лептен и карат младите да си купуват тея боклуци които им скапват кожата
Защо искам някоя от тея СВЕТОВНИ марки? Ами първо че те са тествани, и против алергии (например като това да ти се появят още повече пъпки) и там ефекта им. После, те не само ти изгарят пъпките като Акне Аут, а ти правят кажата хубава... Ти не можеш да я направиш такава със салицилов спирт или там някакъв крем. Като вземаш нещо против акне на Vichy, L'Oreal или Clinique винаги има по най-малко три продукта ( пак тествани за работа както заедно така и само по отделно ползване) и с тея три продукти се грижиш за кожата , а НЕ Я УНИЩОЖАВА.
Не мисля че някой иска да се погледне след 5 години и да види едно лице без пъпки но твърде сухо или мазно. Все пак сме тиинейжъри, сега се развиваме и така ще си остане
И съм момче
извинявай за грешкатаПървоначално написано от Oplalala
Clinique,горещо ти препоручвам "3-те стъпки".![]()
polzva6 li gi i kvi sa ti otzivite i ot koga?Първоначално написано от mil4eto_
да, аз съм рекламно лице на Лептен, разконспирира ме! Плащат ми да го хваля по форуми!Първоначално написано от Oplalala