.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Oplalala
    Guest

L'Oreal, Vichy uли Clinique

Коя марка е най-добра за борба с акнето

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    polzvala sum edinstveno seriqta na l`oreal, koqto vkliu4va tonik za po4istvane, eksfolira6t gel i ovlajnqva6 krem i moga da kaja 4e rezultatite bqha dobri, no ne trqbva da se prekalqva s eksfolianta, za6toto dosta izsu6ava kojata i dori moqta zapo4na da se beli
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Guest
    klinik

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    vichy

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    1.Clinique
    2.Vichy
    3.L'oreal
    tova e moqta klasaciq,no sus sigurnost koeto i da izbere6 ot 3te nqma da sburka6.
    moq nevinnost i greh.....

az izpolzvam na avon produktite ama nai dobre e da se otide na kozmetik
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Oplalala
    Guest
    Аз вече Avon не ползвам и няма да го направя пак. ТОВА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ боклуци, от тях ми излязоха още повече пъпки и не помагат никак. Препоръчвам на всеки като иска резултати, а не усложнения да се обърне към качествена, тествана и одобрена световна марка

Re: L'Oreal, Vichy uли Clinique

Цитирай Първоначално написано от Oplalala
    Коя марка е най-добра за борба с акнето

малко или много зависи от кожата ти. Виж, много съм доволна от Лептен.Преди 4 години си го купих за първи път. Не съм имала акне, но един мой приятел страдаше и като се намаза с Лептен почти му изчезна. И мерише много приятно.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    тя пита за тези трите не да я объркваме с още 15 вида продукти
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Цитирай Първоначално написано от Sophie
    тя пита за тези трите не да я объркваме с още 15 вида продукти
    пита защото само тях знае като качествени марки. И аз не я обърквам, а и казвам решението - има разлика.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    няма да почвам да се заяждам но тук виждам 1 2 или 3. няма вие предложете. Ако иска съвет кое е най-доброто изопщо има около 20 такива теми :

http://teenproblem.net/f/search.php?mode=results

Oplalala
    Guest
    BTW тоя болкук на лицето си няма да сложа и не е никак известна марка Лептена. И нз, но мисля че хора като теб са някакви рекламни лица на Лептен и карат младите да си купуват тея боклуци които им скапват кожата

Защо искам някоя от тея СВЕТОВНИ марки? Ами първо че те са тествани, и против алергии (например като това да ти се появят още повече пъпки) и там ефекта им. После, те не само ти изгарят пъпките като Акне Аут, а ти правят кажата хубава... Ти не можеш да я направиш такава със салицилов спирт или там някакъв крем. Като вземаш нещо против акне на Vichy, L'Oreal или Clinique винаги има по най-малко три продукта ( пак тествани за работа както заедно така и само по отделно ползване) и с тея три продукти се грижиш за кожата , а НЕ Я УНИЩОЖАВА.
    Не мисля че някой иска да се погледне след 5 години и да види едно лице без пъпки но твърде сухо или мазно. Все пак сме тиинейжъри, сега се развиваме и така ще си остане

И съм момче

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    BTW тоя болкук на лицето си няма да сложа и не е никак известна марка Лептена. И нз, но мисля че хора като теб са някакви рекламни лица на Лептен и карат младите да си купуват тея боклуци които им скапват кожата

Защо искам някоя от тея СВЕТОВНИ марки? Ами първо че те са тествани, и против алергии (например като това да ти се появят още повече пъпки) и там ефекта им. После, те не само ти изгарят пъпките като Акне Аут, а ти правят кажата хубава... Ти не можеш да я направиш такава със салицилов спирт или там някакъв крем. Като вземаш нещо против акне на Vichy, L'Oreal или Clinique винаги има по най-малко три продукта ( пак тествани за работа както заедно така и само по отделно ползване) и с тея три продукти се грижиш за кожата , а НЕ Я УНИЩОЖАВА.
    Не мисля че някой иска да се погледне след 5 години и да види едно лице без пъпки но твърде сухо или мазно. Все пак сме тиинейжъри, сега се развиваме и така ще си остане

И съм момче
    извинявай за грешката

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Clinique,горещо ти препоручвам "3-те стъпки".

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    Clinique,горещо ти препоручвам "3-те стъпки".
    polzva6 li gi i kvi sa ti otzivite i ot koga?

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    vichy

И съм момче
    да, аз съм рекламно лице на Лептен, разконспирира ме! Плащат ми да го хваля по форуми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си