- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чудно ми е...
Интересно ми е да разбера по колко пъти в седмицата се виждате с гаджето си?
През ваканцията 4-5 пъти месечно,а през останалото време 3-4 пъти седмично.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Колкото по-често можем![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Винаги когато можем.Сега през ваканцията или всеки ден или през ден-два![]()
През учебната година - всеки ден(в един клас сме),а през ваканцията почти всеки ден без събота и неделя(а и когато не сме на море или някъде другаде).
vseki den
Vseki den nqma den v koito ne se vijdame( dokato bqx na more bqxme razdeleni 10 dni) a posle 2 dni ne sme se razdelqli i za chas![]()
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
vseki den go prekarvame zaedno!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Всеки ден, по цял ден. Ако не се видим откачаме един за друг. Просто не можем да жиеем разелени.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами през ваканцията всеки ден,а през другото време 4-5 пъти.
ami nie prez vakanciite pochti po cql den sme zaedno a prez uchebnata godina samo petyk vecher i sabota i nedelq shtoto az ucha v dr grad![]()
Само в събота и неделя, от различни градове сме, а през седмицата и двамата сме на работа...Ама мен ме устройва.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Kogato po4ustfam 4e imam nujda ot jenska laska !!!![]()
Emi po4ti vseki den
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
2 pyti
Vseki den - az ako go vijdam prez 2-3 dena shte otka4a![]()
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш не ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
преди се виждахме 1-2 пъти max,но вече се виждаме по-често ..през ден,а понякога и всеки ден
Всеки ден!Ако пък някой от двамата е зает ся може и да пропуснем да не се видим някой ден.
ми... минимално. нещо не съм му фенка, нищо, че ми е гадже.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Всеки ден,че понякога и повече от един път![]()
при мен поне беше така ... докато не скъсахме ... сега си нямам гадже и си ми е мноооооол добреПървоначално написано от sherry
КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!
emi s gajeto mi sam po 20 4asa zaedno na den vseki den.Ot godina hodim i nai mnogo za tva vreme da ne sme se vijdali 3-4 dena