.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: обем?

Guest

обем?

Здравейте на всички....!!!Имам права коса но няма обем....с четка и със сешоар не мога да се изсуша сама а няма кой...!Не мога да давам толкова често пари за фризьор...та въпроса ми е как мога да направя обем на косата защото ми е много прилепнала....

Купи си шампоан за обем

Град
    plovdiv
    Пробвай с балсам за обем на Sunsilk

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    pravi na presi v korenite ili q topirvai s lak!

Град
    Варна
    Ами една приятелка прави следната процедура ако така може да се каже таа къпеш се с шампоан за обем и си връзваш косата ноо високо горе и така спиш или изчакваш косата да изсъхне, ефекта е добър не е много траен смисъл трае до 1 ден ноо не и повече.Това е от мен дано съм била полезна, а изчакай още някой да ти даде идеи.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    da twa deto se ka4waneto na kosata e dubar variant .....ina4e i s presata stava ..daje e mno dure ....!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

...

Пробвай след като излезеш от банята още докато ти е мокра косата и я натрий хубаво с пяна,след това изсуши косата с дифузера и вече имаш обем ама пак не е за много дълго зависи от пяната.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

опитай да не се сушиш със сешоара, а да ти изсъхне така. Може да имаш супер ефект, а може да стане още по-слепнала, виж как ще ти подейства. Аз лично страдам цял живот от супер обем, който не мога да намаля и съм се молела за твоята коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си