.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

За комшетентността...

Написах тази тема по повод:Нормално ли е 15 годишни хлапачки(каквито са повечето дечица във форума)да дават съвети за секс след като предполагаемата им годишнина на късане на химена е била 13-14 год.?И също така нормално ли е същите тия "компетентни" момичета да казват на 13 годишните им връстнички които са много объркани заради започването на пубертета и месечния цикъл да им казват "да си играят с куклички не с пишки" а като самите те би трябвало също "да си играят с куклички не с пишки".Единствените компетентни мнения от жена са изразени от Death Whore ,която,както ясно личи е доста запозната с това и е на възраст в която може да дава съвети.Така че до 15 годишните момиченца-моля ви не се опитвайте да се прави те на големи а вземете една кукла и си поиграйте с нея а не давайте "компетентни" и "мъдри" мнения,а просто си мълчете!

Guest
    Объркал съм заглавието "Компетентност"

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има един такъв бутон - Редактирай

Иначе по темата и аз това съм се чудил, но в този форум не всички са на по 13-14 години пък и това са съвети, не е нужно да ги спазват
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    da, zatova se kazva forum, za6toto vseki moje svobodno da izrazi kakvo misli. drug e vuprosut, 4e naistina 75% ot momi4etata, koito se izkazvat sa malki i s nedostatu4no jiteiski opit i prejivqvaniq ot razli4no estestvo, za da mogat da pou4avat nqkoi drug.
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Умнияя
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Inzaghi
    Има един такъв бутон - Редактирай

Иначе по темата и аз това съм се чудил, но в този форум не всички са на по 13-14 години пък и това са съвети, не е нужно да ги спазват

Има то и като си Гост и той мига кат ФАР особено като си гост.
    Бро ня такоа нещо като редактиране яж ми кура

Цаках си рега

Умнияя
    Guest

Re: За комшетентността...

Написах тази тема по повод:Нормално ли е 15 годишни хлапачки(каквито са повечето дечица във форума)да дават съвети за секс след като предполагаемата им годишнина на късане на химена е била 13-14 год.?И също така нормално ли е същите тия "компетентни" момичета да казват на 13 годишните им връстнички които са много объркани заради започването на пубертета и месечния цикъл да им казват "да си играят с куклички не с пишки" а като самите те би трябвало също "да си играят с куклички не с пишки".Единствените компетентни мнения от жена са изразени от Death Whore ,която,както ясно личи е доста запозната с това и е на възраст в която може да дава съвети.Така че до 15 годишните момиченца-моля ви не се опитвайте да се прави те на големи а вземете една кукла и си поиграйте с нея а не давайте "компетентни" и "мъдри" мнения,а просто си мълчете!
    ДА БЕ МНОГО УМНА
    ДАЖЕ ДАВА СЪВЕТИ И ЗА МЪЖКИ ПРОБЛЕМИ. Въобще жената е с лаптоп и пише всяка вечер от работното си място-Крайпътната маркировка!!!

Да ми лиже тя мъдите от нищо не разбира както и ти профан такъв хабер си няяяш!!!
    Пък пишлеметата "ИГРАЙТЕ СИ С ПИШКИ МОМИЧЕНЦА- ТО ПОЛЕЗНО"

Цаках си рега

Супер фен
    И ква е тая тема - реклама на дет хоре, са кво трябва да и праим евалата ли? Казах ви да не стоите навънка в жегите...
    2т. системно

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Ами то вече стана модерно да се правят теми реклами (или антиреклами) за други юзъри.
    11 tochka deaktiven profil.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ами... не съм напълно съгласна. ето например моя милост, която е на 16 и пак е доста компетентна и то в доста области. прсто защото се интересувам, не чак толкова от опит. и мога да кажа, че пак мога да дам сравнително уми и полезни съвети. и още нещо... на 15 години да си играят с кукли... злате, много си се объркал.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    ами... не съм напълно съгласна. ето например моя милост, която е на 16 и пак е доста компетентна и то в доста области. прсто защото се интересувам, не чак толкова от опит. и мога да кажа, че пак мога да дам сравнително уми и полезни съвети. и още нещо... на 15 години да си играят с кукли... злате, много си се объркал.
    Па и скромни
    2т. системно

Гост Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 8:44 pm Заглавие: За комшетентността...

--------------------------------------------------------------------------------

Хм съгласна съм ,но имам една забелешка!Това ,че някои момичета са на 15 не оначава да играят с кукли!Дори и метафорично казано звучи гадно и...хм мисля ,че на 15 един тинейджър може да даде много добри съвети(не става въпрос за секса)И да аз съм на 15 и се чувствам достатъчно пораснала да давам съвети макар и да не са за секса
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Мега фен Аватара на machoka
    С този тон - на село.

-== The End ==-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си